View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
spike ostřílený diskusník

Joined: 16 Aug 2005 Posts: 524 Location: Kocourkov v Jižních Čechách Phone: HTC Artemis 2081.72 SMM
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 8:56 am Post subject: Vada klávesnice M-65???? |
|
|
Zdravím vás.
Na mobilu mi nefunguje tlačítko mezi joystickem a červ.telefonkem.
Je tam poměrně důležitý, takže se ptám co stím.
Když to zkusím máčknout, při stisku, přestane svítit podsvit klávesnice a to samé při stisku červ.telf.
Rada? Je to na reklamaci? Mám ten foun přesně rok. _________________ -> Jdoucí na smrt tě zdraví <-
Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 9:06 am Post subject: Re: Vada klávesnice M-65???? |
|
|
spike wrote: | Zdravím vás.
Na mobilu mi nefunguje tlačítko mezi joystickem a červ.telefonkem.
Je tam poměrně důležitý, takže se ptám co stím.
Když to zkusím máčknout, při stisku, přestane svítit podsvit klávesnice a to samé při stisku červ.telf.
Rada? Je to na reklamaci? Mám ten foun přesně rok. |
Nenapadá mě lepší nápad než reklamace... možná je nějaký způsob se v tom pohrabat, ale já bych byl spíš pro reklamaci. _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
spike ostřílený diskusník

Joined: 16 Aug 2005 Posts: 524 Location: Kocourkov v Jižních Čechách Phone: HTC Artemis 2081.72 SMM
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 11:04 am Post subject: |
|
|
Proto píšu, jestli nemá někdo tu samou zkušenost. Třeba je jen někde špatnej kontakt. Protože už jsem jednou čistil mobil zevnitř(sklo a displej), nerad bych aby mi telefon vrátili s tím, že jsem se v něm hrabal a tím pádem nemám nárok. _________________ -> Jdoucí na smrt tě zdraví <-
Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB |
|
Back to top |
|
 |
a12a ostřílený diskusník

Joined: 04 Jun 2005 Posts: 506 Location: Studénka,(21,4km od Ostravy)
3074.50 SMM
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 11:22 am Post subject: |
|
|
spike wrote: | Proto píšu, jestli nemá někdo tu samou zkušenost. Třeba je jen někde špatnej kontakt. Protože už jsem jednou čistil mobil zevnitř(sklo a displej), nerad bych aby mi telefon vrátili s tím, že jsem se v něm hrabal a tím pádem nemám nárok. |
jestli jsi telefon vralit do puvodniho stavu, tak by ti reklamaci meli uznat |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|