clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - umrtvená CX65...poradí prosím někdo?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

umrtvená CX65...poradí prosím někdo?

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Panko
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Aug 19, 2005 10:27 am    Post subject: umrtvená CX65...poradí prosím někdo? Reply with quote

Dobrý den. Zkoušel jsem si zvětšit paměť podle návodu, ale telefon se mě úplně umrtvil. I když x65flasherem nahraju zpátky fullflash s 25 firmware, nebo s 50 firmware, telefon nejde vůbec zapnout. Jen problikne displej a nic....PORADÍ PROSÍM NĚKDO CO S TÍM? Applause Applause Applause
dubas_
(člen klubu SM)
věrný diskusník
(člen klubu SM)<br>věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Fri Aug 19, 2005 12:53 pm    Post subject: Re: umrtvená CX65...poradí prosím někdo? Reply with quote

Panko wrote:
Dobrý den. Zkoušel jsem si zvětšit paměť podle návodu, ale telefon se mě úplně umrtvil. I když x65flasherem nahraju zpátky fullflash s 25 firmware, nebo s 50 firmware, telefon nejde vůbec zapnout. Jen problikne displej a nic....PORADÍ PROSÍM NĚKDO CO S TÍM? Applause Applause Applause

ted zalezi jakou ff nahravas zpet jestli svoji nebo cizou pokud cizou tak je to potreba este odblokovat foun a nejspis tam dohrat svoji zalohu eeprom ale jestli svoji tak bude problem nekde jinde
zkus si projit forum nebo se mrkni do FAQ a na navody jak ozivit umtveny foun ted me uz nic nenapada Confused

fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Panko
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Fri Aug 19, 2005 1:22 pm    Post subject: Re: umrtvená CX65...poradí prosím někdo? Reply with quote

dubas_ wrote:
Panko wrote:

ted zalezi jakou ff nahravas zpet jestli svoji nebo cizou pokud cizou tak je to potreba este odblokovat foun a nejspis tam dohrat svoji zalohu eeprom ale jestli svoji tak bude problem nekde jinde
zkus si projit forum nebo se mrkni do FAQ a na navody jak ozivit umtveny foun ted me uz nic nenapada Confused

jj...nahrávám ff jenom svoji..už jsem foun frnkl do servisu Sad

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum