View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Panko začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 10:27 am Post subject: umrtvená CX65...poradí prosím někdo? |
|
|
Dobrý den. Zkoušel jsem si zvětšit paměť podle návodu, ale telefon se mě úplně umrtvil. I když x65flasherem nahraju zpátky fullflash s 25 firmware, nebo s 50 firmware, telefon nejde vůbec zapnout. Jen problikne displej a nic....PORADÍ PROSÍM NĚKDO CO S TÍM?  _________________ Panko, CX65 |
|
Back to top |
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 12 May 2005 Posts: 465 Location: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 12:53 pm Post subject: Re: umrtvená CX65...poradí prosím někdo? |
|
|
Panko wrote: | Dobrý den. Zkoušel jsem si zvětšit paměť podle návodu, ale telefon se mě úplně umrtvil. I když x65flasherem nahraju zpátky fullflash s 25 firmware, nebo s 50 firmware, telefon nejde vůbec zapnout. Jen problikne displej a nic....PORADÍ PROSÍM NĚKDO CO S TÍM?  |
ted zalezi jakou ff nahravas zpet jestli svoji nebo cizou pokud cizou tak je to potreba este odblokovat foun a nejspis tam dohrat svoji zalohu eeprom ale jestli svoji tak bude problem nekde jinde
zkus si projit forum nebo se mrkni do FAQ a na navody jak ozivit umtveny foun ted me uz nic nenapada  _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi
 |
|
Back to top |
|
 |
Panko začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 1:22 pm Post subject: Re: umrtvená CX65...poradí prosím někdo? |
|
|
dubas_ wrote: | Panko wrote: | Dobrý den. Zkoušel jsem si zvětšit paměť podle návodu, ale telefon se mě úplně umrtvil. I když x65flasherem nahraju zpátky fullflash s 25 firmware, nebo s 50 firmware, telefon nejde vůbec zapnout. Jen problikne displej a nic....PORADÍ PROSÍM NĚKDO CO S TÍM?  |
ted zalezi jakou ff nahravas zpet jestli svoji nebo cizou pokud cizou tak je to potreba este odblokovat foun a nejspis tam dohrat svoji zalohu eeprom ale jestli svoji tak bude problem nekde jinde
zkus si projit forum nebo se mrkni do FAQ a na navody jak ozivit umtveny foun ted me uz nic nenapada  |
jj...nahrávám ff jenom svoji..už jsem foun frnkl do servisu  _________________ Panko, CX65 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|