View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tvx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 7:24 am Post subject: Nastavení hlasitosti zvuku není podle současného přiřazení!? |
|
|
Možná už se to někde řešilo ale nenanšel jsem to:
M65ka mi při volbě hlasitosti vyzvánění nabízí u všeho jako pokusnej vzorek její defaultní tóny, což je pěkná blbost, ne?
Tóny který ma nastavený můžou bejt uplně jiný a jinak hlasitý, navíc to člověka mate...
Je to tak všude?
Jde s tím něco dělat?
Mam FW50.
Taky jsem tu nenašel zmínky o tom, že by někomu blbnul joystick.
Mě blbne už od nákupu asi týden, občas zabere až po několikátý, myslel jsem že se rozhýbe a nic.
Blbne stisknutí a je mírně nakřivo a pootočenej. myslíte, že to vyreklamuju? Jak dobře funguje Joy vám? |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 7:49 am Post subject: |
|
|
Nevahaj a chod im to vratit...mas nejaky nepodareny kus. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 7:54 am Post subject: Re: Nastavení hlasitosti zvuku není podle současného přiřaze |
|
|
tvx wrote: | Možná už se to někde řešilo ale nenanšel jsem to:
M65ka mi při volbě hlasitosti vyzvánění nabízí u všeho jako pokusnej vzorek její defaultní tóny, což je pěkná blbost, ne?
Tóny který ma nastavený můžou bejt uplně jiný a jinak hlasitý, navíc to člověka mate...
Je to tak všude?
Jde s tím něco dělat?
Mam FW50.
Taky jsem tu nenašel zmínky o tom, že by někomu blbnul joystick.
Mě blbne už od nákupu asi týden, občas zabere až po několikátý, myslel jsem že se rozhýbe a nic.
Blbne stisknutí a je mírně nakřivo a pootočenej. myslíte, že to vyreklamuju? Jak dobře funguje Joy vám? |
Pri hlasitosti zvonenia aj mne CX65-ka prehrava defaultne zvonenia . To je dufam normalne ale asi hej .
A s tym joystickom ak je to ako pises tka by ti to mali zreklamovat . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 9:02 am Post subject: |
|
|
to defaultni zvoneni je "normalni" ale joystick bez reklamovat... _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
tvx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 9:25 am Post subject: |
|
|
Tak tu reklamaci zkusim, blbý je, že prostě nějaká 80 procentní úspěšnost sisku tý klávesy je... ale až se upně vysype tak kdoví, kolik nová klávesnice stojí
Takže nejlíp přehrát pak ty defautní tóny asi nahrát natvrdo do adresáře configu, co? |
|
Back to top |
|
 |
bbbeeejjjkkk všeználek

Joined: 30 Jan 2005 Posts: 670 Location: Praha (taková velká díra v ČR)
4261.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 9:32 am Post subject: |
|
|
Defaultní (standartní vyzvánění) je u hlasitosti každé 65-ky... Ale mě to u mé c65 štve taky |
|
Back to top |
|
 |
wolf začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 1:42 pm Post subject: |
|
|
bbbeeejjjkkk wrote: | Defaultní (standartní vyzvánění) je u hlasitosti každé 65-ky... Ale mě to u mé c65 štve taky |
preco ta to stve ...ved preca ten foun stisi kazdu melodiu na urcitu uroven nech je aka chce nie?...teda aspon ja su to myslim  |
|
Back to top |
|
 |
ficik pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 3:17 pm Post subject: |
|
|
wolf wrote: | bbbeeejjjkkk wrote: | Defaultní (standartní vyzvánění) je u hlasitosti každé 65-ky... Ale mě to u mé c65 štve taky |
preco ta to stve ...ved preca ten foun stisi kazdu melodiu na urcitu uroven nech je aka chce nie?...teda aspon ja su to myslim  |
Me to moc nese re ja ty zvoneni smaznul takze me nevotravujou pri nastavovani hlasitosti (prece vim jak je to nahlas kdyz je tam i ten obrazek ne?) a navic mam trosku vc mista na configu takze kdyz potrebju neco schovat tak se to tam vejde)  _________________ CX65@70
<:.Ficik.:> |
|
Back to top |
|
 |
|