View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ládínek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 20, 2005 8:09 pm Post subject: A 65 MENU EUROTEL |
|
|
Prosím o radu kopil jsem mobil a65 dal jsem ho uživateli sítě t-mobile ale má nahraný software z animacemi eurotelu . Nevíte nekdo jak se toho zbavit? kabel mám!!! _________________ UF!!!!!!!! |
|
Back to top |
|
 |
bbbeeejjjkkk všeználek

Joined: 30 Jan 2005 Posts: 670 Location: Praha (taková velká díra v ČR)
4261.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 8:42 am Post subject: Re: A 65 MENU EUROTEL |
|
|
Ládínek wrote: | Prosím o radu kopil jsem mobil a65 dal jsem ho uživateli sítě t-mobile ale má nahraný software z animacemi eurotelu . Nevíte nekdo jak se toho zbavit? kabel mám!!! |
Jednoduše do toho stáhni nový ikony.. |
|
Back to top |
|
 |
HenX táta fóra

Joined: 09 Oct 2004 Posts: 1172 Location: Český Těšín Telefon:Siemens C75
7861.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 8:50 am Post subject: Re: A 65 MENU EUROTEL |
|
|
bbbeeejjjkkk wrote: | Ládínek wrote: | Prosím o radu kopil jsem mobil a65 dal jsem ho uživateli sítě t-mobile ale má nahraný software z animacemi eurotelu . Nevíte nekdo jak se toho zbavit? kabel mám!!! |
Jednoduše do toho stáhni nový ikony.. |
Tak to asi ne
2LádínekMusis udelat Testpoint abys ten telefon vůbec spojil s v-klayem a potom upravil obrázky v spc3 ale ten podle me a65 nepodoruje,moznaPicPac,ale fakt nevim.My-C60 _________________
***Sony Ericsson K750i*** The best mobile!!! |
|
Back to top |
|
 |
bbbeeejjjkkk všeználek

Joined: 30 Jan 2005 Posts: 670 Location: Praha (taková velká díra v ČR)
4261.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 9:43 am Post subject: |
|
|
Každej udělá někdy chybu  |
|
Back to top |
|
 |
a12a ostřílený diskusník

Joined: 04 Jun 2005 Posts: 506 Location: Studénka,(21,4km od Ostravy)
3074.50 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 10:20 am Post subject: |
|
|
bbbeeejjjkkk wrote: | Každej udělá někdy chybu  |
tak si mohl smazat prispevek a nikdo by si tve chyby nevsiml  |
|
Back to top |
|
 |
nostradameus začátečník

69.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 10:27 am Post subject: |
|
|
Manzelka ma S65 T-mobile s jejich ikonkami menu,ale je o proti standartnimu jinak rozlozeno/napr..po vstupu do menu uprostred neni SMS,ale neco jineho-mohu to prehrat jinymi ikonami ktere maji to rozlozeni jinak,nebo musi byt pred tim nejaka zvlast uprava,diky za odpoved. |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 11:02 am Post subject: |
|
|
nostradameus wrote: | Manzelka ma S65 T-mobile s jejich ikonkami menu,ale je o proti standartnimu jinak rozlozeno/napr..po vstupu do menu uprostred neni SMS,ale neco jineho-mohu to prehrat jinymi ikonami ktere maji to rozlozeni jinak,nebo musi byt pred tim nejaka zvlast uprava,diky za odpoved. |
Mozes to prehrat novymi ikonami ale najprv si musis prehrat vsetky subory vo flexmenu originalnymi ktor emaju rozlozenie v strede atd.
Tym sa upravi rozlozenie a ikonky budu hotove . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
Ládínek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 12:06 pm Post subject: |
|
|
No tak díky za rady ale už to směřuje někam jinam chtěl jsem jen vědět jestli by někdo nepustil fullflash svojí A65 orig nebo jestli neexistuje soubor zálohy třeba jako na moji CF62 kde po přehrání zmizelo menu t-mobile.  _________________ UF!!!!!!!! |
|
Back to top |
|
 |
Luki007 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 27, 2005 7:24 pm Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | nostradameus wrote: | Manzelka ma S65 T-mobile s jejich ikonkami menu,ale je o proti standartnimu jinak rozlozeno/napr..po vstupu do menu uprostred neni SMS,ale neco jineho-mohu to prehrat jinymi ikonami ktere maji to rozlozeni jinak,nebo musi byt pred tim nejaka zvlast uprava,diky za odpoved. |
Mozes to prehrat novymi ikonami ale najprv si musis prehrat vsetky subory vo flexmenu originalnymi ktor emaju rozlozenie v strede atd.
Tym sa upravi rozlozenie a ikonky budu hotove . |
Nazdárek. Tak řeším úplně stejnej problém s S65 a T-Mobile menu. Na to jejich rozlišení se nemůžu zvyknout. Píšeš, že se musí přehrád všechny soubory ve flexmenu. Mohl bys to trochu přiblížit (kde najdu flexmenu, kde se dají najít originální soubory). Možná že to tady už někdo řešil, ale já to nikde nenašel. |
|
Back to top |
|
 |
hairy.pecker řád zlaté antény

Joined: 19 Oct 2004 Posts: 951 Location: Jihlava - děs a běs
5861.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 27, 2005 8:59 pm Post subject: |
|
|
flexmenu je myslím to co se ti zobrazí když se spojíš mapř se simoco nebo SDE tzn. paměť kam se nahrávají obrázky melodie... _________________ CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700
hobit |
|
Back to top |
|
 |
|