View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zdatan badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 10:11 am Post subject: Java email klient MailMan - preklad |
|
|
nevim esli uz ho tu nekdo nehodill,bo esli uz je znamej,ja sem ho tu nenasel,takze kdo chce, myslim ze nejlepsi email klient co sem zatim videl.nejde pres nejakej autorum server,lze posilat a prijimat prilohy,ukladat maily na disk jako eml soubor..zatim nemam problem. snad jen ze nebere ssl na gmail..
je to free,takze snad muzu hodit link:
http://mmj2.pp.ru/java/indexEng.shtml _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 10:17 am Post subject: |
|
|
brutalni--ted jsi tu upravuju k obrazu svemu,to co si tam muzete vybrat mazec  _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
Užitečné java aplikace ZDE
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Back to top |
|
 |
zdatan badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 10:19 am Post subject: |
|
|
sidbin wrote: | brutalni--ted jsi tu upravuju k obrazu svemu,to co si tam muzete vybrat mazec  |
jak je nekdo posedlej smajlikama a ikonkama... )
ale hlavne ze to chodi suprove,free a neni to pres nejakej cizi server,kterej mi posloucha hesla( ic.cz aj.) _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

10894.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 10:25 am Post subject: |
|
|
Tak abych se vyjádřil veřejně: díky za ten link cos mi dal přes ICQ.
Je to fakt super, divím se že to tady ještě nebyli zmíněno.. až teď
ale super find!  |
|
Back to top |
|
 |
zdatan badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 10:27 am Post subject: |
|
|
Onecar wrote: | Tak abych se vyjádřil veřejně: díky za ten link cos mi dal přes ICQ.
Je to fakt super, divím se že to tady ještě nebyli zmíněno.. až teď
ale super find!  |
financni odmeny beru v jakekoli podobe:)) _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 3:08 pm Post subject: |
|
|
cestina hotova z 80%
prekladu verze 0.8
www.sidbin.wz.cz/siemens/en.lang
prepiste puvodni soubor v MailMan/res/
//je to zatim beta
vas vyvojovy tym <Sh@dy Hynal sidbin> _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
zdatan badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 7:07 pm Post subject: MailMan java + SSL? |
|
|
mam dotaz..na ofic.str. programu se pise
" Support SSL (only for MIDP2.0 platforms also need to fill in the missing certificates)." ...ty certifikaty sou shodny co sou v telefonu,ale gmail.com mi to nebere..prej Bad certif.packet.
Kde je chyba?dik _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Back to top |
|
 |
Hynal badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 9:09 pm Post subject: Re: MailMan java + SSL? |
|
|
zdatan wrote: | mam dotaz..na ofic.str. programu se pise
" Support SSL (only for MIDP2.0 platforms also need to fill in the missing certificates)." ...ty certifikaty sou shodny co sou v telefonu,ale gmail.com mi to nebere..prej Bad certif.packet.
Kde je chyba?dik |
Podivej se do fora na strankach autoru. Neco tam bylo psany o gmail, takze stim bude asi nejakej problem. _________________ Please God, let my soul burn in the Hell.
M65 Rescue - FW50 +patche  |
|
Back to top |
|
 |
zdatan badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 9:22 pm Post subject: Re: MailMan java + SSL? |
|
|
Hynal wrote: | zdatan wrote: | mam dotaz..na ofic.str. programu se pise
Kde je chyba?dik |
Podivej se do fora na strankach autoru. Neco tam bylo psany o gmail, takze stim bude asi nejakej problem. |
myslis na tech strankach v rustine??? tak to diky:)ale kouknout muzu, to je fakt:) _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Back to top |
|
 |
Hynal badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 9:32 pm Post subject: Re: MailMan java + SSL? |
|
|
zdatan wrote: | Hynal wrote: | zdatan wrote: | mam dotaz..na ofic.str. programu se pise
Kde je chyba?dik |
Podivej se do fora na strankach autoru. Neco tam bylo psany o gmail, takze stim bude asi nejakej problem. |
myslis na tech strankach v rustine??? tak to diky:)ale kouknout muzu, to je fakt:) |
www.online-translator.com _________________ Please God, let my soul burn in the Hell.
M65 Rescue - FW50 +patche  |
|
Back to top |
|
 |
zdatan badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 9:42 pm Post subject: Re: MailMan java + SSL? |
|
|
Hynal wrote: | zdatan wrote: | Hynal wrote: | zdatan wrote: | mam dotaz..na ofic.str. programu se pise
Kde je chyba?dik |
myslis na tech strankach v rustine??? tak to diky:)ale kouknout muzu, to je fakt:) |
www.online-translator.com |
to sem pochopitelne dal..ale neco to neprelozi a ja proste nevim.
edit: uz viiim:) super,uz to jede:)
jen pro ostatni..v IE vyexportujte gmailvuj certifikat(soubor neco.cer prejmenuj na soubor.der) a zapsat do config->certifikaty.thats all, frci to:) _________________ M65 fw44res -> fw50cz
Last edited by zdatan on Mon Aug 22, 2005 10:01 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
kb badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 9:54 pm Post subject: MailMan a S55 |
|
|
Ze stránek autorů jsem si nakonfiguroval MailMan pro MIDP 1.0 a v .jar archivu jsem přehodil en na cz od vás.Funguje ! Tedˇ budu nějakou chvíli testovat.Chtěl jsem původně rozlousknout problém security sms,ale to počká. |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 9:58 pm Post subject: Re: MailMan a S55 |
|
|
kb wrote: | Ze stránek autorů jsem si nakonfiguroval MailMan pro MIDP 1.0 a v .jar archivu jsem přehodil en na cz od vás.Funguje ! Tedˇ budu nějakou chvíli testovat.Chtěl jsem původně rozlousknout problém security sms,ale to počká. |
to jsme meli taky v umyslu---ne jen aplikaci pro nekoho,ale i samostatny preklad pouhym prepsanim puvodniho jazyka
takze si muzes udelat vlastni konfiguraci te java aplikace,a cestinu jen dohrajes _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
|
Back to top |
|
 |
zdatan badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 10:22 pm Post subject: Kde je na disku Addressbook??? |
|
|
kb wrote: | Ze stránek autorů jsem si nakonfiguroval MailMan pro MIDP 1.0 a v .jar archivu jsem přehodil en na cz od vás.Funguje ! Tedˇ budu nějakou chvíli testovat.Chtěl jsem původně rozlousknout problém security sms,ale to počká. |
rozlouskej jaka je spravna cesta k Address book. kdyz pisu mail,tak to nemuze najit adr.book a vytahnout emaily v adresari _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Back to top |
|
 |
|