View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tvx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 1:12 pm Post subject: Po zblbnuti zalohy eeprom mi M65 nenabehne - HELP! |
|
|
M65 FW50, mam zalohy FF V-KLayem
chtel jsem ulozit jeste EEPROM EEPROM Toolem ale po nacteni jsem ji pri tom nelogickym ovladani neulozil n disk ale pustil jsem saveall zpatky do telefonu (kupodivu tam narozdil od clanku o tom programu ten button byl) a ten pak nenabehne jinak nez do servisniho modu, jinak jen pipne.
Neni mi uplne jasny kde vzniknul problem, skrytym mistum v EEPROM nerozumim - telefon byl krom zmen v souborove pristupnejch oblastech uplne netknutej.
Co s tim, abych tomu jeste vic neublizil ???
Napada me leda Odzalohovat FF z Vklaye, coz zkusim... |
|
Back to top |
|
 |
tvx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 1:32 pm Post subject: |
|
|
uf... nakonec povedlo se.
ale i tak, nenasel jsem tu zadny info vysvetlujici jak to je s tem skrytema mistam eeprom a v cem muze byt problem pokud se nahraje flash z jinyho mobilu... je tam nejaka kontrola nebo co? |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 7:04 pm Post subject: |
|
|
Su to bloky EEPROM,v ktorych su udaje iba pre konkretny telefon...preto je nevyhnutne si ich zalohovat. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
tvx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 7:11 pm Post subject: |
|
|
aha, a ty bloky jsou/nejsou normálně zapisovatelný/čitelný?
takže je můžu omylem přepsat nebo jsou proti tomu normálně chráněný?
a normálně je přečtu nebo ne? |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 7:27 pm Post subject: |
|
|
tvx wrote: | aha, a ty bloky jsou/nejsou normálně zapisovatelný/čitelný?
takže je můžu omylem přepsat nebo jsou proti tomu normálně chráněný?
a normálně je přečtu nebo ne? |
Samozrejme,pokial nahras cudziu EEPROM alebo cely FF, prepises aj tie bloky. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|