Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
AgentSmyth kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 24, 2005 8:44 am Předmět: CX70-chyba komunikace s PC! |
|
|
Mám Siemens CX70 a když použiju program Mobile Phone Manager, hlásí mi to že telefon nebyl připojen, to samý i Siemens Data Suite a Siemens Mobile Controle, předtim sem měl C55 a Siemens Data Suite a SIMOCO fungoval! Neznáte program, který s CX70 komunikovat umí, nebo musím v menu něco nastavovat? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bobroněnko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 24, 2005 8:52 am Předmět: |
|
|
tohle jsem řešil taky. pokud máš kabel do paralelního portu (tj na x55), nevím, jak jej zprovozníš, každopádně mně se to nepodařilo. Konektory jsou sice stejné, na x55 kabel a programy bez problému reagují, ale na x65 nebo CX70 v mém případě nikoli. Pokud máš USB kabel, stačilo mi pouze strčit do PC cd se softwarem a nainstalovat (je jedno co při výběru hodíš za telefon, já jej mám na MC60 a bez problémů zprovozním svou CX70 i tatovu M65). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Zaslal: st srpen 24, 2005 9:53 am Předmět: Re: CX70-chyba komunikace s PC! |
|
|
AgentSmyth napsal: | Mám Siemens CX70 a když použiju program Mobile Phone Manager, hlásí mi to že telefon nebyl připojen, to samý i Siemens Data Suite a Siemens Mobile Controle, předtim sem měl C55 a Siemens Data Suite a SIMOCO fungoval! Neznáte program, který s CX70 komunikovat umí, nebo musím v menu něco nastavovat? |
pouzij AT enabler. ja mel presne ten samej problem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Založen: 12. 05. 2005 Příspěvky: 465 Bydliště: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 24, 2005 4:59 pm Předmět: Re: CX70-chyba komunikace s PC! |
|
|
N3o21 napsal: | AgentSmyth napsal: | Mám Siemens CX70 a když použiju program Mobile Phone Manager, hlásí mi to že telefon nebyl připojen, to samý i Siemens Data Suite a Siemens Mobile Controle, předtim sem měl C55 a Siemens Data Suite a SIMOCO fungoval! Neznáte program, který s CX70 komunikovat umí, nebo musím v menu něco nastavovat? |
pouzij AT enabler. ja mel presne ten samej problem |
ja bych pouzil plugin do totalcomanderu tam je at enabler uz zakonponovanej akorat ho musis spustit kdyz kliknes pravym a das vlastnosti  _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|