clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Problém s joysticem na M65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Problém s joysticem na M65
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Pumpir
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 24, 2005 1:04 pm    Post subject: Problém s joysticem na M65 Reply with quote

Koupil jsem před 2 týdny nového Siemense M65 (určen pro český trh), jeho joystic však byl lehce nakřivo a myslel jsem, že díky tomu se mne špatně ovládá. Občas se totiž stalo, že při kolmém stisku (kliku) to klaplo, ale ke kontaktu a tedy akci nedošlo. Zaslal jsem ho zpátky dodavateli, ten mě ho obratem vyměnil za nový kousek. Ten měl joystic rovně, ovšem problém u něho byl ještě markantnější - mohl jsem si "cvakat" (kolmo) jak jsem chtěl, ale dokud jsem pořádně nepřitlačil, nic to nedělalo (do stran fungoval bez problémů). Byl jsem v servisu, tam mě řekli, že je to na opravu. Trochu rezignovaně jsem to tedy dal do opravy. Při té příležitosti jsem si všiml, že na všech reklamních obrázcích i na krabičce má M65 okolo joysticu elegantní přírubu. Já ji tam neměl. V servisu mne řekli, že ta příruba je jenom na obrázcích ??!!
Máte někdo podobné zkušenosti?
Díky.
Ivan
Back to top
View user's profile Send private message
wizaard
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 24, 2005 1:30 pm    Post subject: Re: Problém s joysticem na M65 Reply with quote

No, můžu reagovat jenom na tu přírubu - ano, ta je opravdu jen na prezentačních obrázcích, bohužel... Stejně jako prodloužená část gumové krytky foťáku pro lepší oddělávání... Confused

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Arny_CZ
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 24, 2005 1:48 pm    Post subject: Reply with quote

No, já jsem kupoval M65 dvě (manželce a sobě).
Manželce chodí joystick úplně super, mě to trošku zlobí při stlačení (do stran funguje OK, stejně, jak uvádíš ty). Vím, že bych to mohl reklamovat, ale není to zas tak hrozný. Musím jen joystick mačkat trošku víc, než u manželčinýho Siemensa (tím samozřejmě nemyslím, že bych na to musel nějak tlačit), ale už jsem si zvykl, protože jinak joystick funguje OK. Pray
Back to top
Arny_CZ
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 24, 2005 1:53 pm    Post subject: Reply with quote

Jo, jinak: krytku kolem joysticku taky nemám, není ani u mobilů v obchodech.
Já jsem se té díry kolem toho joysticku taky po koupi lekl (stejně jako ty) a "lítal" jsem po obchodech a zkoumal M65 a prohlížel fórum tady na Siemensmanii (taky se to tu už probíralo Shame on you ) a došel jsem
k závěru, že je vše OK.
To ti potvrdí určitě více majitelů M65. Neznám nikoho, kdo by to tam měl.
Takže buď klidný - má to tak být. Whistle
Back to top
Gecko
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 24, 2005 2:01 pm    Post subject: Reply with quote

Zdravím, u Rescue taky není (a to byl navržen jako speciální série pro hasiče) a s tím joystickem stejný problém - je potřeba víc stlačit, normálně mi to je jedno, ale při focení to trochu vadí, M65 má pomalou optiku a jakýkoli pohyb při focení je tedy nežádoucí, což ale snaha domáčknout joystick občas vyvolá. Rolling Eyes
Arny_CZ
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 24, 2005 2:09 pm    Post subject: Reply with quote

Gecko wrote:
Zdravím, u Rescue taky není (a to byl navržen jako speciální série pro hasiče) a s tím joystickem stejný problém - je potřeba víc stlačit, normálně mi to je jedno, ale při focení to trochu vadí, M65 má pomalou optiku a jakýkoli pohyb při focení je tedy nežádoucí, což ale snaha domáčknout joystick občas vyvolá. Rolling Eyes

Naprosto s tebou souhlasím.
Ještě mi ten joystick vadí při hraní některých her.
Ale jinak je v pohodě.
Back to top
klasik
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 24, 2005 3:02 pm    Post subject: Reply with quote

Taky mám nový M65 a s tím joistickem stejný problém, musí se více zmáčknout, aby reagovat, ale pokud nejdu do menu, tak jej nepoužívám. Ale už jsem si na ten joistick zvyknul, občas jej musím zmáčknout i 2x aby reagoval a moc to nevadí.
Back to top
Palio
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 24, 2005 3:41 pm    Post subject: Reply with quote

Toto nie je problém len M65-iek. Aj na niektorých CX65.kách čo som mal v ruke to robilo. Našťastie mne to ide dobre. Laughing
Dájen
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 24, 2005 8:27 pm    Post subject: Reply with quote

Zdá se že to bude jeden z problémů na M65. I mě jde stejně blbě. Též jsme reklamovali, ale kvůli jiným věcem a vrátil se mi mobil světe div se, místo šedého joystiku oranžový. Embarassed Takže mám z toho takový paskvil, co se hned tak nevidí. A to jsem funkci joystiku nereklamovali. Shame on you
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
a12a
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3074.50 SMM
PostPosted: Wed Aug 24, 2005 8:50 pm    Post subject: Reply with quote

Dájen wrote:
Zdá se že to bude jeden z problémů na M65. I mě jde stejně blbě. Též jsme reklamovali, ale kvůli jiným věcem a vrátil se mi mobil světe div se, místo šedého joystiku oranžový. Embarassed Takže mám z toho takový paskvil, co se hned tak nevidí. A to jsem funkci joystiku nereklamovali. Shame on you

heh, ti to chteli asi trochu vytunit
ja mam na M65, taky stejny problem. Nekdy musim asi 3x zmacknout joystick, aby reagoval... navic se mi z povrchu joysticku ztratila ta guma Brick wall Brick wall Brick wall , takze se mi to hur ovlada, ale zvykl jsem si, asi to dam reklamovat Think

tvx
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 25, 2005 10:22 am    Post subject: Reply with quote

aha, mam uplne to samy, potesili jste me tim, ze to nakonec menej...
takze az to bude uz neusnosny tak tam s tim nabehnu, zatim s tim nejak ziju a bez mobilu bejt nechci.

vsimnul jsem si taky, ze mi ten kovovej kryt mirne taha za umelohmotnej kryt nahore, kde je jedno z mist kde mobil tim padem netesni. jinde je guma pod tlakem, zatimco nahore je mezi gunou a krytama skvira
Back to top
Arny_CZ
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 25, 2005 10:35 am    Post subject: Reply with quote

Tu gumu mě to tahá taky. Mám menší škvírku pod hornějším krytem (strana displaye).
Back to top
tvx
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 25, 2005 10:42 am    Post subject: Reply with quote

MMCH - nemate poneti kolik na nej stoji celej novej kryt? ze bych tam preventivne maznul tenounce silikon.
Back to top
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PostPosted: Thu Aug 25, 2005 10:21 pm    Post subject: Reply with quote

a12a wrote:
Dájen wrote:

heh, ti to chteli asi trochu vytunit
ja mam na M65, taky stejny problem. Nekdy musim asi 3x zmacknout joystick, aby reagoval... navic se mi z povrchu joysticku ztratila ta guma Brick wall Brick wall Brick wall , takze se mi to hur ovlada, ale zvykl jsem si, asi to dam reklamovat Think
Mne joystick na mojej C65 odpadol Very Happy.Teraz to ovlada mtou tyckou Very Happy
chalmi
začátečník
začátečník

70.68 SMM
PostPosted: Fri Aug 26, 2005 5:01 am    Post subject: Problém s joysticem na M65 Reply with quote

Mám ten samý problém-zdá se,že je to standardní stav M65.
Přední kryt vyjde cca 80,--ale má závažný nedostatek: není okolo sklíčka z vnitřní strany nalepeno těsnění proti vnikání prachu.Chci jej vyměnit,ale už chvíli chodím po obchodech a hledám něco vhodného-nic!
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum