View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Awol_CZ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 4:35 pm Post subject: ZUMA - Poslali mi rozehranou hru? |
|
|
Zdravím,
nemá někdo zkušenosti se hrou ZUMA. Koupil jsem si jí za 79kč a když mi přišla a spustil jsem jí, tak jsem měl v Gauntlet mode otevřeno již 12 arén. Přitom v recenzích se píše že arány do gauntlet mode se otevírají až při adventure mode. Dostal jsem se v adventure modu až do osmého kola a nic nového nepřibylo. Nepodvedli mě a neposlali mi rozehranou hru? Jak to s těmi arénami tedy je? Díky |
|
Back to top |
|
 |
Sh@dy táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 5:01 pm Post subject: Re: ZUMA - Poslali mi rozehranou hru? |
|
|
Awol_CZ wrote: | Zdravím,
nemá někdo zkušenosti se hrou ZUMA. Koupil jsem si jí za 79kč a když mi přišla a spustil jsem jí, tak jsem měl v Gauntlet mode otevřeno již 12 arén. Přitom v recenzích se píše že arány do gauntlet mode se otevírají až při adventure mode. Dostal jsem se v adventure modu až do osmého kola a nic nového nepřibylo. Nepodvedli mě a neposlali mi rozehranou hru? Jak to s těmi arénami tedy je? Díky |
Rozohrana hra sa neda poslat... Ak hras hru a niekde sa dostanes, tak ti to ulozi do mobilu -> ked ju potom niekomu posles, tak tam nebude mat nic s toho, co si nahral ty.
Nepoznam tu hru, ale ked sa areny mali spristupnit az prejdenim nejakej casti hry a boli uz spristupnene od zaciatku, tak je to chyba hry. Odkial si ju stiahol? _________________ A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65 |
|
Back to top |
|
 |
Awol_CZ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 5:10 pm Post subject: |
|
|
stahnul jsem si ji z playmobil.cz |
|
Back to top |
|
 |
carl.johnoson.cj kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 5:49 pm Post subject: |
|
|
Awol_CZ wrote: | stahnul jsem si ji z playmobil.cz | asi jina verze posli mi ji prosim na email _________________ carl - anonymouse |
|
Back to top |
|
 |
bbbeeejjjkkk všeználek

Joined: 30 Jan 2005 Posts: 670 Location: Praha (taková velká díra v ČR)
4261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 5:54 pm Post subject: |
|
|
Taky jsi my poslal rozehranou hru... Fakticky  |
|
Back to top |
|
 |
bbbeeejjjkkk všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 5:55 pm Post subject: |
|
|
Je to divný |
|
Back to top |
|
 |
bbbeeejjjkkk všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 6:05 pm Post subject: Re: ZUMA - Poslali mi rozehranou hru? |
|
|
Sh@dy wrote: | Awol_CZ wrote: | Zdravím,
Rozohrana hra sa neda poslat... Ak hras hru a niekde sa dostanes, tak ti to ulozi do mobilu -> ked ju potom niekomu posles, tak tam nebude mat nic s toho, co si nahral ty.
Nepoznam tu hru, ale ked sa areny mali spristupnit az prejdenim nejakej casti hry a boli uz spristupnene od zaciatku, tak je to chyba hry. Odkial si ju stiahol? |
Je to možný, mě poslal rozehranou hru Taky se divim, jak to!! |
|
Back to top |
|
 |
Awol_CZ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 6:39 pm Post subject: |
|
|
Rikal jsem to. Mas tam ten muj rekord 58 000 ? |
|
Back to top |
|
 |
bbbeeejjjkkk všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 7:01 pm Post subject: |
|
|
jo 58000, nebudu svině smažu ho |
|
Back to top |
|
 |
lepidlor (člen klubu SM) řád zlaté antény

13860.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 7:47 pm Post subject: |
|
|
OT: bbbeeejjjkkku, přestaň už konečně s tím spamováním  |
|
Back to top |
|
 |
Sh@dy táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 10:20 am Post subject: Re: ZUMA - Poslali mi rozehranou hru? |
|
|
bbbeeejjjkkk wrote: |
Java nema moznost nieco ulozit do svojho archivu (.jar suboru) . Posli mi prosim tu hru, som na nu velmi zvedavy... _________________ A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65 |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 4:27 pm Post subject: Re: ZUMA - Poslali mi rozehranou hru? |
|
|
Sh@dy wrote: | bbbeeejjjkkk wrote: |
Java nema moznost nieco ulozit do svojho archivu (.jar suboru) . Posli mi prosim tu hru, som na nu velmi zvedavy... |
Jak hned vsichni zebraji. Ale to nic, nechci konflikt. Podle me bude vada ve zdrojovem kodu hry. Neni mozny, jak uz psal Sh@dy, ulozit neco do jaru, pokud to tam neni od zacatku. Jeste je mozne, ze by to nejak chytre bylo zakomponovane v jad descriptoru. Instaloval jsi to za pomoci jar, ci jad souboru ???? _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
Sh@dy táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 4:39 pm Post subject: Re: ZUMA - Poslali mi rozehranou hru? |
|
|
szkepek wrote: | Jak hned vsichni zebraji. Ale to nic, nechci konflikt. Podle me bude vada ve zdrojovem kodu hry. Neni mozny, jak uz psal Sh@dy, ulozit neco do jaru, pokud to tam neni od zacatku. Jeste je mozne, ze by to nejak chytre bylo zakomponovane v jad descriptoru. Instaloval jsi to za pomoci jar, ci jad souboru ???? |
Chcem tu hru len kvoli tomu, aby som zistil ako to je spravene, ze sa posle uz rozohrana hra... Podla nazvu ani neviem co je to za hru... Bolo by mozne, aby hra pridala nieco do svojho .jad suboru, ale asi to je mozne len na SIMENSoch, ktore dokazu editovat akykolvek subor na disku. _________________ A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65 |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 5:34 pm Post subject: Re: ZUMA - Poslali mi rozehranou hru? |
|
|
Sh@dy wrote: | szkepek wrote: | Jak hned vsichni zebraji. Ale to nic, nechci konflikt. Podle me bude vada ve zdrojovem kodu hry. Neni mozny, jak uz psal Sh@dy, ulozit neco do jaru, pokud to tam neni od zacatku. Jeste je mozne, ze by to nejak chytre bylo zakomponovane v jad descriptoru. Instaloval jsi to za pomoci jar, ci jad souboru ???? |
Chcem tu hru len kvoli tomu, aby som zistil ako to je spravene, ze sa posle uz rozohrana hra... Podla nazvu ani neviem co je to za hru... Bolo by mozne, aby hra pridala nieco do svojho .jad suboru, ale asi to je mozne len na SIMENSoch, ktore dokazu editovat akykolvek subor na disku. |
Je mozne, ze by jad soubor extrahoval urcitou cast souboru, jeste pred jeho samotnym spustenim ? _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
bbbeeejjjkkk všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 6:14 pm Post subject: Re: ZUMA - Poslali mi rozehranou hru? |
|
|
Sh@dy wrote: | szkepek wrote: | Jak hned vsichni zebraji. Ale to nic, nechci konflikt. Podle me bude vada ve zdrojovem kodu hry. Neni mozny, jak uz psal Sh@dy, ulozit neco do jaru, pokud to tam neni od zacatku. Jeste je mozne, ze by to nejak chytre bylo zakomponovane v jad descriptoru. Instaloval jsi to za pomoci jar, ci jad souboru ???? |
Chcem tu hru len kvoli tomu, aby som zistil ako to je spravene, ze sa posle uz rozohrana hra... Podla nazvu ani neviem co je to za hru... Bolo by mozne, aby hra pridala nieco do svojho .jad suboru, ale asi to je mozne len na SIMENSoch, ktore dokazu editovat akykolvek subor na disku. |
Tu hru ti pošlu |
|
Back to top |
|
 |
|