clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Slusny MP3 prehravac

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Slusny MP3 prehravac
Goto page 1, 2, 3  Next

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
barnabas_elvis
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 8:17 pm    Post subject: Slusny MP3 prehravac Reply with quote

Nainstaloval som tolko chvaleny Ultra MP3 player a cakalo ma velmi nemile prekvapenie. Niekto z Vas ho naozaj aj pouziva?? No najprv som si myslel, ze je chyba niekde u mna, pretoze to, ako to hralo, sa nedalo pocuvat. Proste volaco hrozne, neviem, ci mi to dokonca nehralo mono. Vysky grc, basy ziadne, no strach. Tak ze skusim standardny, ci sa nieco nestalo s vystupom. Ten hral o 5 tried lepsie, da sa to uz porovnavat s Mp3 discmanom, co som doteraz pouzival, ale predsa len to este nie je ono. Tak som sa rozhodol, ze stiahnem novu verziu (myslim, ze 1.45 je najnovsia), nainstalujem, pustim, je to asi o 10% lepsie, ale stale fakt grc. Tak by ma zaujimalo, ci je chyba u mna, alebo maju fakt na prd dekoder. Skusil som este trial Mp3Player 3.40 od vikingsgames, ci od koho a ten hra fakt paradne, vyzera dobre a okrem toho zachovava adresarovu strukturu, proste perfektny. Len mam iba trial, tak ak by niekto vedel o nejakej "lepsej verzii" tak budem velmi vdacny.

A este, aby ste nezabudli (po takom dlhom texte) napiste mi Vase skusenosti s Ultra MP3, ci naozaj nie je chyba len u mna.
Som zvedavy na reakcie Hifistov Smile)

P.S.: Na KOSS Porta Pro sa to celkom dobre pocuva, len ten trial Sad
Back to top
View user's profile Send private message
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 8:36 pm    Post subject: Re: Slusny MP3 prehravac Reply with quote

barnabas_elvis wrote:
Nainstaloval som tolko chvaleny Ultra MP3 player a cakalo ma velmi nemile prekvapenie. Niekto z Vas ho naozaj aj pouziva?? No najprv som si myslel, ze je chyba niekde u mna, pretoze to, ako to hralo, sa nedalo pocuvat. Proste volaco hrozne, neviem, ci mi to dokonca nehralo mono. Vysky grc, basy ziadne, no strach. Tak ze skusim standardny, ci sa nieco nestalo s vystupom. Ten hral o 5 tried lepsie, da sa to uz porovnavat s Mp3 discmanom, co som doteraz pouzival, ale predsa len to este nie je ono. Tak som sa rozhodol, ze stiahnem novu verziu (myslim, ze 1.45 je najnovsia), nainstalujem, pustim, je to asi o 10% lepsie, ale stale fakt grc. Tak by ma zaujimalo, ci je chyba u mna, alebo maju fakt na prd dekoder. Skusil som este trial Mp3Player 3.40 od vikingsgames, ci od koho a ten hra fakt paradne, vyzera dobre a okrem toho zachovava adresarovu strukturu, proste perfektny. Len mam iba trial, tak ak by niekto vedel o nejakej "lepsej verzii" tak budem velmi vdacny.

A este, aby ste nezabudli (po takom dlhom texte) napiste mi Vase skusenosti s Ultra MP3, ci naozaj nie je chyba len u mna.
Som zvedavy na reakcie Hifistov Smile)

P.S.: Na KOSS Porta Pro sa to celkom dobre pocuva, len ten trial Sad

prosim te jak se presne jmenuje ten druhej prehravac ,ktery si zkousel ...ten co si s nim spokojenej jak zachovava adresarovou strukturu ,ale je to jen trial a ??nejak sem to z tveho prizpevku nepochopil..diky

http://cuir.wz.cz
Back to top
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 9:18 pm    Post subject: Reply with quote

Mp3Player 3.40 od vikingsgames wink

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
barnabas_elvis
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 10:23 pm    Post subject: Reply with quote

Presne, napriklad tu, volne stiahnutelny shareware
http://www.vikinggames.hu/product.php?id=1
Back to top
TEVEZ
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 24, 2005 12:06 am    Post subject: Reply with quote

Ja ho mam.Hod mi sem tvuj mail a ja ti ho poslu.Jinak se mi uz asi 2x seknul... Think
Back to top
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Wed Aug 24, 2005 12:12 am    Post subject: Reply with quote

mIRC tam je vsechno:)

http://cuir.wz.cz
Back to top
Coroner
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 24, 2005 7:38 am    Post subject: Reply with quote

Aj standardny MP3 prehravac zachovava strukturu, akurat ze podla casu modifikacie suboru...Na jednej strane je to dobre, pretoze je mozne si usporiadat songy bezohladu na ich nazov, staci napr. v total commanderi zmenit casy suborov...na druhej strane sa clovek namaka kym pre kazdy song zmeni cas...naraz sa to spravit neda (aspon nie v TC)...ked sa raz budem velmi nudit tak naprogramujem nejaky prog co by to spravil automaticky...
Back to top
Sirus
čestný člen
čestný člen

7910.50 SMM
PostPosted: Thu Aug 25, 2005 6:00 am    Post subject: Reply with quote

Vyrieseny problem s OT. Prepacte za nedorozumenie....

Sirus

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Back to top
rcbandit
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 25, 2005 12:26 pm    Post subject: Reply with quote

Sirus wrote:
Vyrieseny problem s OT. Prepacte za nedorozumenie....

Sirus
Applause
TEVEZ
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 25, 2005 1:14 pm    Post subject: Reply with quote

A neznate nejaky program ktery by prehraval .wma?
Back to top
teraxe
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 25, 2005 6:10 pm    Post subject: Reply with quote

TEVEZ wrote:
A neznate nejaky program ktery by prehraval .wma?

JO tak ten by se mi taky hodil :-)
Páč konvertovat asi 300 desek se mi nece :-)

diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 25, 2005 11:50 pm    Post subject: Reply with quote

Na UltraMP Playeri mi najviac vadilo to ze ignoroval tlacidlo na HF sade a aj to ze sa sekal. Sice sa nesekal az tak casto, ale predsa to nastve.

For Blood is Life...
Back to top
diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Fri Aug 26, 2005 2:48 pm    Post subject: Reply with quote

Skusal som si nainstalovat Viking MP3Player. Vkuse System Error. Tak som ho prehnal cez unmake sis a pozrel si subory. Zlozku so standardnym MP3Playerom mam kvoli skinom zkopirovanu na disk E. Tento viking sa chcel tiez nainstalovat do E:\System\apps\MP3Player - preto stale to system error. Tak som zlozku s defaultnym playerom premenoval a v pohode nainstaloval vikinga. Vsetko by to bolo skvele, len sa nejako moc seka, priblizne kazdych 12-14 sekund trosku lupne a to mi naozaj vadi. Robi to aj Vam? Inak sa mi velmi paci, preto ma to stve dvojnasobne. To prehliadanie v stromovej strukture je super. Este skusim zmenit kvalitu mptrojek a uvidime co to spravi.

EDIT: Je to kvalitou mp3! 128kbps sa seka menej casto ako 160kbps. Asi si budem musiet konvertnut mp3 Crying or Very sad
A pocas testovace prevadzky (5min) mi viking 3x padol Crying or Very sad Brick wall

For Blood is Life...
Back to top
jamar
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Aug 26, 2005 10:32 pm    Post subject: Reply with quote

Verze 3.40 je první použitelná verze pro SX1, starší buďto sekaly anebo hrály mono. Tahle ale valí v pohodě, mám v telefonu 192kbit MP3jky a hrajou krásně bez jedinýho kousnutí. Akorát je vidět, že s tím má foun co dělat, páč krom toho přehrávání s ním nic moc jinýho nejde dělat. I vlézt do menu zabere docela dost času, celé se to pomaličku překresluje a po chvíli to začne i trhat.
Měli by holt chlapci ještě trošku zamakat na výkonu, protože třeba takový Oggplay, přestože OGG soubory jsou obecně na přehrávání náročnější, funguje o dost svižněji a telefon se při hraní dá i rozumně používat...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 27, 2005 10:04 am    Post subject: Reply with quote

A to som si uz zacal mysliet ze som nasiel prehravac ktory vymenim za ten standardny, ale asi teda nie Crying or Very sad Nieze by mi ten standardny nevyhovoval, ale po poslednej pesnicke sa stopne.

Mam verziu 3.40 a moc pouzitelna nieje.

For Blood is Life...
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum