View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Quentin badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 12:52 pm Post subject: Dinamicka zmena operatora?? |
|
|
Aplikoval jsem tento patch do mobilu a zadnou zmenu jsem nepocitil!Jak ma tento patch fungovat??Dekuji |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 8:28 pm Post subject: Re: Dinamicka zmena operatora?? |
|
|
Quentin wrote: | Aplikoval jsem tento patch do mobilu a zadnou zmenu jsem nepocitil!Jak ma tento patch fungovat??Dekuji |
na misto operatora se zobrazuji udaje, nastavene v patchi (teplota, BTS, datum, cas atd.....) Proc se nic nedeje muze mit nekolik duvodu : Bud se ti pere s Extra info on mainscreen, nebo mas proste nastavene pruhledne logo operatora  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
Quentin badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 8:50 am Post subject: |
|
|
Tak se mi deje asi to prvni protoze pruhledne logo operatora jsem si nikdy nenastavoval!A jak odstranim to prvni?Dekuji |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 8:57 am Post subject: |
|
|
to prve je patch, odstran ho a vyskusaj |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|