View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
JiriusII kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 9:09 am Post subject: CX70 a reklamace - poznaji to?? |
|
|
Dobry den. Bratr ma CX70 a tydne se mu sama vypne tak 10x !!! To vypinani je nahodne. K memu dotazu. Pokud to pujde reklamovat, poznaji v servisu, ze se mu to doopravdy samovolne vypina? Aby to nebylo tak, ze si k tomu sedne technik, chvili s tim podela a kdyz se mu to pred zraky nevypne, tak tomu treba nebude verit a posle to nastvane zpatky. Ten telefon jede treba dva dny uplne v pohode a pak se treba treti den 3x vypne. Maji na to nejake programy aby to opravdu zjistili? Predem dekuji za kazdou reakci. (bojim se totiz, aby si nemysleli, ze si s tim vypinanim vymyslim). |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 9:12 am Post subject: Re: CX70 a reklamace - poznaji to?? |
|
|
JiriusII wrote: | Dobry den. Bratr ma CX70 a tydne se mu sama vypne tak 10x !!! To vypinani je nahodne. K memu dotazu. Pokud to pujde reklamovat, poznaji v servisu, ze se mu to doopravdy samovolne vypina? Aby to nebylo tak, ze si k tomu sedne technik, chvili s tim podela a kdyz se mu to pred zraky nevypne, tak tomu treba nebude verit a posle to nastvane zpatky. Ten telefon jede treba dva dny uplne v pohode a pak se treba treti den 3x vypne. Maji na to nejake programy aby to opravdu zjistili? Predem dekuji za kazdou reakci. (bojim se totiz, aby si nemysleli, ze si s tim vypinanim vymyslim). |
ak natrafis na dobreho technika, bude sa snazit opravit to
ak natrafis na nejakeho typka bez stipky pochopenia a mobil sa akurat nevypne, tak ...
skus najskor nahrat novy firmware |
|
Back to top |
|
 |
JiriusII kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 9:15 am Post subject: |
|
|
:o( v te CX70 je officialni 54CZ - podle meho je to ten nejnovejsi? |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 9:17 am Post subject: |
|
|
JiriusII wrote: | :o( v te CX70 je officialni 54CZ - podle meho je to ten nejnovejsi? |
original je najnovsi fw54, neoficialny je uz fw56 (tiez cesky/slovensky) |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 10:28 am Post subject: Re: CX70 a reklamace - poznaji to?? |
|
|
JiriusII wrote: | Dobry den. Bratr ma CX70 a tydne se mu sama vypne tak 10x !!! To vypinani je nahodne. K memu dotazu. Pokud to pujde reklamovat, poznaji v servisu, ze se mu to doopravdy samovolne vypina? Aby to nebylo tak, ze si k tomu sedne technik, chvili s tim podela a kdyz se mu to pred zraky nevypne, tak tomu treba nebude verit a posle to nastvane zpatky. Ten telefon jede treba dva dny uplne v pohode a pak se treba treti den 3x vypne. Maji na to nejake programy aby to opravdu zjistili? Predem dekuji za kazdou reakci. (bojim se totiz, aby si nemysleli, ze si s tim vypinanim vymyslim). |
No, jak jsem už radil asi "iks-krát", tyhle problémy musíš doprovodit dopisem, jako jsem to udělal kdysi s mou CX65 taky - vypínala se (později už nešel ani foťák, ale to není tak důležité). Poslal jsem telefon do SPS (Siemens Phone Services) a přidal jim k tomu dopis, že přehrání FW nepomáhá, takže prosím o výměnu desky. Takový dopis je technik nucen vzít v potaz, protože na něj dá i razítko s datem a svým jménem. To je podle mě jediná šance... _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
Arny_CZ začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 12:39 pm Post subject: |
|
|
Taky se mi moje M65 takhle vypínala.
Jednou se vypla a už nešla zapnout.
Následovala reklamace - servis - výměna desky.
Od té doby v poho a žádný problém.  |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 11:36 am Post subject: |
|
|
Arny_CZ wrote: | Taky se mi moje M65 takhle vypínala.
No, to jsi měl kliku - mně vyměnili desku za ještě horší - nejdřív se vypínal a po výměně desky už ani nefotil, pak s další novou deskou už to bylo v pohodě. (Sry za OT ) _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Sat Aug 27, 2005 12:20 pm Post subject: |
|
|
wizaard wrote: | Arny_CZ wrote: | Taky se mi moje M65 takhle vypínala.
No, to jsi měl kliku - mně vyměnili desku za ještě horší - nejdřív se vypínal a po výměně desky už ani nefotil, pak s další novou deskou už to bylo v pohodě. (Sry za OT ) |
Mě se takle vypínala stará MC60 a až po třetí reklamaci mi vyměnili komplet celej vnitřek i vnějšek kromě krytu a nechali tam akorát reprák... jejich počínání sem nějak necápal ale když fungoval  _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
J.M.C mecenáš

33.00 SMM
Příspěvky na SM: 600,- |
Posted: Sat Aug 27, 2005 6:54 pm Post subject: |
|
|
hoď s tim o zeď a máš vystaráno....... |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

7861.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|