clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Spokojenost????

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Spokojenost????

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
View previous topic :: View next topic  

Spokojeni????
ano
61%
 61%  [ 16 ]
ne
38%
 38%  [ 10 ]
Total Votes : 26

Author Message
kapl.tom
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 9:09 pm    Post subject: Spokojenost???? Reply with quote

Jak jste spokojeny se siemensem CF62???Ja po 3/4 roku pouzivani moc ne.STALE pouzivam fw7 a vaham, jestli ma cenu prechazet na novejsi.Prosim poradte....
Back to top
View user's profile Send private message
lolko
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 07, 2005 3:27 pm    Post subject: Re: Spokojenost???? Reply with quote

kapl.tom wrote:
Jak jste spokojeny se siemensem CF62???Ja po 3/4 roku pouzivani moc ne.STALE pouzivam fw7 a vaham, jestli ma cenu prechazet na novejsi.Prosim poradte....

ja som celkom spokojny len by som chcel zmenit ikonu signalu , baterky , a to že ked ho zapnem tak sa ma to pita či ho chcem naozaj zapnut da sa to ?
Back to top
jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 07, 2005 7:55 pm    Post subject: Re: Spokojenost???? Reply with quote

kapl.tom wrote:

Já jsem koupil telefon zrovna s FW12 a mám problém s tím, že mi občas nezvoní alarmy. Vůbec se nespustí. Telefon byl v servise, dali tam FW14, ale je to pořád stejné. A pak baterka taky nic moc (to ovšem řeší neoriginální 900mAh Li-Pol). Jinak je v pohodě. Za svoji cenu je to hezké a dobře vybavené véčko, pokud chce člověk zůstat u Siemense.
Back to top
kapl.tom
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 07, 2005 8:54 pm    Post subject: Re: Spokojenost???? Reply with quote

jan.oplustil wrote:
kapl.tom wrote:

Já jsem koupil telefon zrovna s FW12 a mám problém s tím, že mi občas nezvoní alarmy. Vůbec se nespustí. Telefon byl v servise, dali tam FW14, ale je to pořád stejné. A pak baterka taky nic moc (to ovšem řeší neoriginální 900mAh Li-Pol). Jinak je v pohodě. Za svoji cenu je to hezké a dobře vybavené véčko, pokud chce člověk zůstat u Siemense.

Mohl bych se zeptat za kolik ze jste koupil tu baterku 900mAh Li-Pol??A v internetovem nebo kamenem obchode jste ji koupil?????Diky
Back to top
jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 11, 2005 10:53 pm    Post subject: Re: Spokojenost???? Reply with quote

kapl.tom wrote:
jan.oplustil wrote:
kapl.tom wrote:

Mohl bych se zeptat za kolik ze jste koupil tu baterku 900mAh Li-Pol??A v internetovem nebo kamenem obchode jste ji koupil?????Diky

Baterku jsem objednal přes internet na www.kabelmanie.cz asi za 400Kč.
Back to top
j.staubr
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 12, 2005 8:54 pm    Post subject: Re: Spokojenost???? Reply with quote

jan.oplustil wrote:
kapl.tom wrote:

to uz je FW14? ceskej? nevite nekdo o winswup verzi ke stazeni? Wink
Back to top
jan.oplustil
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 14, 2005 1:18 am    Post subject: Re: Spokojenost???? Reply with quote

j.staubr wrote:
jan.oplustil wrote:
kapl.tom wrote:

to uz je FW14? ceskej? nevite nekdo o winswup verzi ke stazeni? Wink

Ke stažení jsem ho nikde neviděl, taky jsem se divil, co tam v servisu nahráli. Nikde na internetu jsem nečetl o novějším FW než 12.
Back to top
west
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 3:20 pm    Post subject: Reply with quote

CF62 som kupil po C60 takze si viete predstavit tu euforiu kde som po prvy krat zapol telefon Very Happy Doposial som nemal ziadne problemy, telefon fachci v pohode a rovnako aj IQP-500 a USB kabel... Akurat ma mrzi poslabsia bateria ale da sa to vydrzat... Smile
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
gbelec
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 02, 2005 9:37 am    Post subject: Reply with quote

CF62 som kupil zhruba pred mesiacom a podla mna je to ostuda pre siemens.Doteraz som na siemens nedal dopustit ale tento mobil je extremne zly. Je sice fakt pekny a podla technickeho popisu uplne dostačujuci ale prax je ina:
a) velmi slaba bateria (resp velka spotreba) - aj ked som dokupil neoriginal 900 mAh bateriu vidrzi mi 2 (dva!!!) dni pri slabom pouzivani a bez hrania hier,
b) je ovela pomalsi ako ine rady - odozva na prikaz je niekedy nekonecna o hrach sa radsej ani nezmienujem,
c) zamrzanie - hlavne pri spravach ostane vysiet a pomoze iba tvrdy reset
d) budit sa s nim uz neodvazujem po tom co mi par krat pripravil krusne chvyle bo som zaspal do prace - proste nezvonil.... detto pripomienky
Mam najnovsi FW ale nic to nepomaha, proste neodporucam kupovat a ostavam pri mojej zlatej M65ke (len skoda investicie za to CFko Brick wall )
Back to top
Mrtt
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 30, 2005 11:59 am    Post subject: cf62 Reply with quote

cf62 sem si koupil v květnu u eurostaru-černou verzi telefonu s frimwarem 21 a šlape dobře,žádný chyby,samovolný vypínání a na nabití funguje tak 4 dny bez vypínání s asi 10 hovorama deně a 40 sms a občasným hraním her..takže absolutní spokojenost,akorát ta java by mohla bejt rychlejší.. Sad Sad
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Triss
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 30, 2005 8:52 pm    Post subject: Reply with quote

mam CF 62, cca od unora a uz se mi cca 2-3x stalo, ze se smazal telefonni seznam nahrany do pameti telefonu, nejsem si vedoma zadneho meho zasahu, kterym by to melo byt zpusobeno
stava se jeste toto, kdyz mam nekolik dni nepretrzite zapnuty telefon, tak, ackoli pravidelne nabijim, stava se, ze pak baterie vydrzi treba jen 24 hodin a to temer nevolam, hlavne posilam SMS a tech take neni mnoho, kdyz pak mobil na noc vypinam, vydrzi nabity treba i tyden...take se mi stalo, ze vecer pred vypnutim, indikace akumulatoru hlasila temer vybito (prazdna ikonka) a druhy den po zapnuti tam byla polovina vyplnena
obcas se nespusti alarm, zamrza, ale ne casto
mam zajit do servisu, aby mi prehrali fw?

sorry, pokud neco duplikuju, ale je tu takove mnozstvi prispevku, ze se v tom jednoduse neda hledat konkretni vec
Back to top
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PostPosted: Tue Sep 06, 2005 4:58 pm    Post subject: Re: Spokojenost???? Reply with quote

lolko wrote:
kapl.tom wrote:

ja som celkom spokojny len by som chcel zmenit ikonu signalu , baterky , a to že ked ho zapnem tak sa ma to pita či ho chcem naozaj zapnut da sa to ?

ano,da sa to,ale treba ti patche na tvoj FW.A tie ikonky maju CF62-ky,ktore predaval cesky TMobile

Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PostPosted: Tue Sep 06, 2005 5:01 pm    Post subject: Re: Spokojenost???? Reply with quote

Uz je aj FW 21 CZ,len si pozrite FW tu na Siemensmanii
Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum