View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Durda kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 11:13 am Post subject: mrtva s65-prosim poradte mi |
|
|
mam mrtvou s65ku po nahrani spatneho fullflashe jak tam dostanu ten puvodni-moji zalohu kdyz mi telefon nekomunikuje s zadnym programem,uz jsem vyzkousel uplne vse co me napadlo ale bez uspechu,jsem z toho uz zoufalej,poradte prosim nekdo diky moc |
|
Back to top |
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 12 May 2005 Posts: 465 Location: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 12:43 pm Post subject: Re: mrtva s65-prosim poradte mi |
|
|
Durda wrote: | mam mrtvou s65ku po nahrani spatneho fullflashe jak tam dostanu ten puvodni-moji zalohu kdyz mi telefon nekomunikuje s zadnym programem,uz jsem vyzkousel uplne vse co me napadlo ale bez uspechu,jsem z toho uz zoufalej,poradte prosim nekdo diky moc |
pokud si zapisoval do bootcore tak mu muzes vykopat hrobecek
zkus ho spojit s V-klayem a zkus ho spojit x65 flasherem
http://www.benqmania.cz/content.php?id=518
a co ti udela kdyz ho chces zapnout pipne aspon _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi
 |
|
Back to top |
|
 |
mikrom® kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 15, 2005 2:34 pm Post subject: |
|
|
TADY jsi koukal? prave taky resuscituju.. :/ tak uvidime |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Thu Sep 15, 2005 2:51 pm Post subject: Re: mrtva s65-prosim poradte mi |
|
|
Durda wrote: | mam mrtvou s65ku po nahrani spatneho fullflashe jak tam dostanu ten puvodni-moji zalohu kdyz mi telefon nekomunikuje s zadnym programem,uz jsem vyzkousel uplne vse co me napadlo ale bez uspechu,jsem z toho uz zoufalej,poradte prosim nekdo diky moc |
A tím myslíš co? Musíš to trochu specifikovat, co ti hlásí ostatní programy, že s nima mobil nekomunikuje? _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|