View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Pumpir kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 12:02 pm Post subject: Problém s joysticem na M65 - jak to dopadlo |
|
|
Asi před třemi týdny jsem přispíval tématem "Problém s joysticem na M65". Jen stručné připomenutí - na úplně nové M65 joystic při kolmém stisku "lupnul" ale nic se nestalo, muselo se opakovaně a silněji mačkat, dokud se nezadařilo. Poprvé mne prodejce vyměnil mobil za nový. Ten měl uvedenou závadu ještě markantnější, tak jsem to odnesl do sevisního střediska Siemens u Anděla. Mrkli na to, řekli že to musejí poslat na opravu. Po týdnu mne přišel opravený mobil - v opravence bylo "Závada rozpoznána, opraveno výměnou joysticu". Problém byl v tom, že závada byla pořád úplně stejná. Tak jsem to odnesl opět do Siemens servisu, opět to putovalo na opravu a dnes mě dorazil opravený mobil, která má skutečne funkční joystic na 100%, který pracuje na první stisknutí (dlužno dodat, že na jeho bocích jsou jakési malé drápance, ale nejsem žádný estét a tak opraváři rád odpustím jeho malý prohřešek - hlavně že to funguje). Tudíž měsíc po koupi nové M65 ji konečně mám k dispozici a s plně funkčním joysticem. Škoda, že to nešlo hned napoprvé :-( |
|
Back to top |
|
 |
Lukss začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 12:18 pm Post subject: |
|
|
Taky ho musim silnějc mačkat,ale už si zvykám  _________________ Alcatel OT302--->Nokia3310--->SiemensMT50--->SiemensM65 FW50 |
|
Back to top |
|
 |
J.M.C mecenáš

33.00 SMM
Příspěvky na SM: 600,- |
Posted: Mon Sep 05, 2005 12:54 pm Post subject: |
|
|
to buďte rádi,mám kámoše s k700i a joystick nejde mačkat.....už to byl vyměnit a po 2 tydnech znovu....  _________________ Nikdy není škoda si udělat víc reklamy  |
|
Back to top |
|
 |
blabulabul kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 2:45 pm Post subject: |
|
|
Lukss wrote: | Taky ho musim silnějc mačkat,ale už si zvykám  |
Taky jsem ho na nový M65 musel mačkat hooodně silou, tak jsem ho týden cvičil, bušil do něj, ohejbal na všechny strany a teď je krásně přesnej, reaguje na první zmáčknutí  |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 6:18 pm Post subject: |
|
|
blabulabul wrote: | Lukss wrote: | Taky ho musim silnějc mačkat,ale už si zvykám  |
Taky jsem ho na nový M65 musel mačkat hooodně silou, tak jsem ho týden cvičil, bušil do něj, ohejbal na všechny strany a teď je krásně přesnej, reaguje na první zmáčknutí  |
Takže nová rada pre všetkých s M65 ktorým zle reaguje joy: Mláťte nímj pokial to nebude ono.  _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 9:19 pm Post subject: |
|
|
Nie nepocuvajte palia ja vam dam radu .Vyberte a zalozte joystick par krat a potom sa rozbehnite na bicikly tak aby vam telefon trcal z vrecka aspon 40KM/h.Nechajte telefon vypadnut na zem a potom ho pozbierajte.Zistite ze mate polamany kryt a odpadnuty joystick ktory neviete najst.A toto bol moj pribhe.Teraz si radsej nestriham nechetr na palci aby osm mohol ovladat telefon .Vrelo ODPORUCMA  _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
Arny_CZ začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 15, 2005 8:57 am Post subject: |
|
|
Já mám taky fígl. Joystick na mé M65 taky chodil trošičku hůř při stlačení. Asi před dvěma měsíci jsem si z netu stáhl JAVA hru Solitaire a od té do by ji neustále hraji (i na záchodě)
Nevím proč, ale baví mě víc , než karty ve Windows.
No, a jak furt mačkám, tlačím, hýbu a gameskuju, joystick začal chodit líp a líp, dnes se mi zdá skoro téměř v pohodě.  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|