View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
will.i.am badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 3:57 pm Post subject: Reproduktor |
|
|
Nedal by sa ten reprak, co vydava tie ohavne zvuky (na CX70 ale aj na ostatnych) vymenit za nejaky lepsi?
Ved len tie WAV zvonenia zneju (neviem ci lepsie) ako keby som to nahral z pesnicky pri repraku a ulozilo sa to v AMR... _________________
CX70 FW 54
:arrow: Emgeton Meizu X2 512MB  |
|
Back to top |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 4:05 pm Post subject: Re: Reproduktor |
|
|
Willy-Billy wrote: | Nedal by sa ten reprak, co vydava tie ohavne zvuky (na CX70 ale aj na ostatnych) vymenit za nejaky lepsi?
Ved len tie WAV zvonenia zneju (neviem ci lepsie) ako keby som to nahral z pesnicky pri repraku a ulozilo sa to v AMR... |
na 75% to nepude, ale jestli se ti podaří to tam dat tak si na 99,9% odpálíš tlf.  _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Back to top |
|
 |
ficik pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 05, 2005 8:08 pm Post subject: |
|
|
ja si delam externi do skoly do tasky koupim si 3,5 Jack prodluzovak (samec samice a kabel jako bonus ) samce pripalim k repracku a samici k reduci (abych moch pouzit i sluchatka).
Ted uz jen nevim jestli to stou moji sh***itskou pajkou spalim nebo spajim  _________________ CX65@70
<:.Ficik.:> |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|