clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Záloha Config/Default...

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Záloha Config/Default...

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
simp
moderátor
moderátor

Phone: S65
11968.90 SMM
PostPosted: Tue Sep 06, 2005 3:40 pm    Post subject: Záloha Config/Default... Reply with quote

Mám CX70. Pro úsporu místa (nebo pro přehlednost, aby se mi ve složkách sounds, pictures... nepletly složky se soubory aktivovaného téma [windowsXP-th]) jsem je přehrál do těch zdrojových na disku Config v Default. Teď jsem si to rozmyslel - abych kvůli takovéhle "kravině" nepřišel o případnou záruku. Zálohu souborů, které jsem přepsal, jsem si samozřejmě udělal, ale kromě toho jsem tam možná omylem nahrál jeden nebo dva soubory se zkomoleným názvem. Můžete mi někdo prosím tedy vypsat PŘESNÝ seznam souborů ve složce Default a pro jistotu i Config:\japp/Flexmenu. Děkuju. Mimochodem porušením záručnch podmínek je i to, že mám smazané cizojazyčné t9 a skrytou složku data:\PhonePilots. Ale to alespoň není tak do očí bijící jako změněné ikony nebo "natvrdo" změněné grafické prostředí.
(Je velká pravděpodobnost, že si v záruce té T9 a PhonePilots všimnou???)

Sh@dy
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 06, 2005 3:50 pm    Post subject: Reply with quote

Pri zaruke si myslim nevsimaju, ci mas zmenene subory na disku Think A to, ze mas skrytu zlozku data:/PhonePilots im nemoze vadit.
Zoznam suborov na disku config mozes zistit po rozbaleni ffs init pre tvoj telefon. Ako to spravit, je napisane v tomto navode

simp
moderátor
moderátor

11968.90 SMM
PostPosted: Tue Sep 06, 2005 3:55 pm    Post subject: Reply with quote

Dík, ale tady na Siemensmanii jsem ve fóru "Jak nepřijít o záruku" (nebo tak nějak) četl, že se o ní přichází jakýmkoli zásahem do jakýchkoli skrytých složek. Toho by si asi ale opravdu nikdo nevšiml. Ale těch ikonek a grafiky, to určitě ano.
Sh@dy
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 06, 2005 4:02 pm    Post subject: Reply with quote

simp wrote:
Dík, ale tady na Siemensmanii jsem ve fóru "Jak nepřijít o záruku" (nebo tak nějak) četl, že se o ní přichází jakýmkoli zásahem do jakýchkoli skrytých složek. Toho by si asi ale opravdu nikdo nevšiml. Ale těch ikonek a grafiky, to určitě ano.

Zasahom do skrytych zloziek (napr. data\System) nemozes pokazit mobil, nanajvys prides o SMS, adresar, poznamky atd. A ten adresar je pristupny aj cez MPM - program od siemensu. Akurat by ti asi neuznali zaruku, keby ti mobil nesiel preto, ze si nieco zmenil v skrytych diskoch.

Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Wed Sep 07, 2005 7:51 am    Post subject: Reply with quote

Ale stále mu nikdo neřekl jak na ten původní obsah, či seznam souborů.
Takže pokud chceš obnovit standardní obsah disku použij prográmek FFSinit dle tohoto návodu.
Pokud chceš pouz zobrazit co tam má být, použij návod na rozbalení FFS na disk.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Wed Sep 07, 2005 7:56 am    Post subject: Reply with quote

Sh@dy wrote:

Zasahom do skrytych zloziek (napr. data\System) nemozes pokazit mobil, nanajvys prides o SMS, adresar, poznamky atd. A ten adresar je pristupny aj cez MPM - program od siemensu. Akurat by ti asi neuznali zaruku, keby ti mobil nesiel preto, ze si nieco zmenil v skrytych diskoch.

To máš sice pravdu, ale nezobrazíš si standardně disky skyrté disky, ale poue DATA\SYSTEM. Na ostatní musíš stejně použít patch, nebo ODtool a to už zásah je.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Palio
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 07, 2005 5:44 pm    Post subject: Reply with quote

Ja som dnes zaniesol svoju CX65 do Orange a predtým som tam síce vrátil pôvodný config, ale v adresári Default som čosi prihral. Dúfam že sa tam podrobne obzerať nebudú. Pray
simp
moderátor
moderátor

11968.90 SMM
PostPosted: Wed Sep 07, 2005 6:20 pm    Post subject: Reply with quote

Palio wrote:
Ja som dnes zaniesol svoju CX65 do Orange a predtým som tam síce vrátil pôvodný config, ale v adresári Default som čosi prihral. Dúfam že sa tam podrobne obzerať nebudú. Pray

Tak to je přesně ten důvod, proč tam chci pro jistotu mít jen to, a to zcela přesně, co tam má být. Kdyby se přece jenom něco stalo (ne mojí vinou), tak bych to nerad platil sám. I když je to tak trochu paradox, třeba při vadné klávesnici neuznat záruku třeba jen kvůli tomu, že mám změněný ikonky v menu, tak záruční podmínky jsou prostě dány jasně a nezbývá, než je respektovat (pokud nechceme riskovat neuznání záruky). Crying or Very sad

Palio
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 07, 2005 6:28 pm    Post subject: Reply with quote

simp wrote:
Palio wrote:

Tak to je přesně ten důvod, proč tam chci pro jistotu mít jen to, a to zcela přesně, co tam má být. Kdyby se přece jenom něco stalo (ne mojí vinou), tak bych to nerad platil sám. I když je to tak trochu paradox, třeba při vadné klávesnici neuznat záruku třeba jen kvůli tomu, že mám změněný ikonky v menu, tak záruční podmínky jsou prostě dány jasně a nezbývá, než je respektovat (pokud nechceme riskovat neuznání záruky). Crying or Very sad

Ja som ako dôvod uviedol polámaný joy a že sa občas vypne, a to neskúmajú internú pameť tel. Dúfam. Pray

Sh@dy
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 07, 2005 6:29 pm    Post subject: Reply with quote

Neviem ci by sa zaoberali tym, ci mas na disku config tie iste subory, keby bola chyba v klavesnici Think Ale naco riskovat... wink
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum