View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marecek09 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 12:14 am Post subject: M65 FW04 nejde přehrát |
|
|
Zdravím všechny nadšence. Jsem úplnej začátečník a mám problém s M65 a už nevím co dál, tak prosím o pomoc. Mám FW04 a při snaze dostat tam něco novějšího(zatím originál FW) mi to tlf. najde, samo ho to vypne a skočí hláška, že je na COM2 a nic nemám měnit. Přitom bliká prosím čekejte a asi po minutě se objeví "připojení telefonu se nezdařilo". Zkoušel jsem při tom mačat vyp/zap., odpojit a připojit kabel, ale nikdy žádná změna. Kabel mám DK1 a hlásí se jako DCA-510 s nabíjením a bez nabíjení píše DCA-500. Poraďte prosím někdo jak na něj. Díky |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 12:32 am Post subject: Re: M65 FW04 nejde přehrát |
|
|
marecek09 wrote: | Zdravím všechny nadšence. Jsem úplnej začátečník a mám problém s M65 a už nevím co dál, tak prosím o pomoc. Mám FW04 a při snaze dostat tam něco novějšího(zatím originál FW) mi to tlf. najde, samo ho to vypne a skočí hláška, že je na COM2 a nic nemám měnit. Přitom bliká prosím čekejte a asi po minutě se objeví "připojení telefonu se nezdařilo". Zkoušel jsem při tom mačat vyp/zap., odpojit a připojit kabel, ale nikdy žádná změna. Kabel mám DK1 a hlásí se jako DCA-510 s nabíjením a bez nabíjení píše DCA-500. Poraďte prosím někdo jak na něj. Díky |
skus nechat zapnute napajanie, ale prelep paskou prve 2 piny (tie uplne na lavo) |
|
Back to top |
|
 |
marecek09 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 12:38 am Post subject: Re: M65 FW04 nejde přehrát |
|
|
beardie wrote: | marecek09 wrote: | Zdravím všechny nadšence. Jsem úplnej začátečník a mám problém s M65 a už nevím co dál, tak prosím o pomoc. Mám FW04 a při snaze dostat tam něco novějšího(zatím originál FW) mi to tlf. najde, samo ho to vypne a skočí hláška, že je na COM2 a nic nemám měnit. Přitom bliká prosím čekejte a asi po minutě se objeví "připojení telefonu se nezdařilo". Zkoušel jsem při tom mačat vyp/zap., odpojit a připojit kabel, ale nikdy žádná změna. Kabel mám DK1 a hlásí se jako DCA-510 s nabíjením a bez nabíjení píše DCA-500. Poraďte prosím někdo jak na něj. Díky |
skus nechat zapnute napajanie, ale prelep paskou prve 2 piny (tie uplne na lavo) |
To jsem zkoušel taky a nic. Někde jsem tady vyčetl, že s tím měl někdo taky velký problémy,ale už to nemůžu najít. Procházím všechno možný tady už asi tejden a nikde nic. Tak už nevím |
|
Back to top |
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 12 May 2005 Posts: 465 Location: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 7:09 am Post subject: |
|
|
co to je za kabel je to usb nebo serial
jestli to je com tak to dej do com 1
mas dobre nastavenej com port
http://www.benqmania.cz/content.php?id=25
ja bych zacal tim ze bych tam skusil hodit fw 25 orig.
a postupuj podle tohodle navodu:
http://www.benqmania.cz/content.php?id=362 _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi
 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 9:44 am Post subject: |
|
|
Problém byl už mnohokrát řešen. Přechod z nižších firmware než 12 na vyšší byl občas problém, řešil jsem to v tomto článku. Kde je i firmware 25 pro M65 a potom už by přechod pomocí update neměl být problém. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
tomas.pikalek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 10:17 am Post subject: S65 FW12 |
|
|
Měl jsem stejnej problém s S65 FW12 a vyřešil jsem to nahráním fullflash (stažená ze siemensmanie - FW43 LanguagePack1) a pak jsem to v pohodě přehrál na WinSwup 53 + pár patchů. Po nahrátí FullFlashe, ale musíš nazpět nahrát svůj EEPROM, což ve výše zmiňovaném článku někdo zapoměl napsat. Pak by to totiž jenom píplo a vyplo se.
Taky mám neoriginální kabel, kterej se ale pořát hlásí jako 510. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 10:52 am Post subject: Re: S65 FW12 |
|
|
tomas.pikalek wrote: | Měl jsem stejnej problém s S65 FW12 a vyřešil jsem to nahráním fullflash (stažená ze siemensmanie - FW43 LanguagePack1) a pak jsem to v pohodě přehrál na WinSwup 53 + pár patchů. Po nahrátí FullFlashe, ale musíš nazpět nahrát svůj EEPROM, což ve výše zmiňovaném článku někdo zapoměl napsat. Pak by to totiž jenom píplo a vyplo se.
Taky mám neoriginální kabel, kterej se ale pořát hlásí jako 510. |
Nikdo to nezapomněl napsat, ale špatně jsi si to přečetl. Nejde o nahrání fullflash, ale pouze firmware :-)
Jo a když už teda fullflash, tak přijdeš o veškerá svá data, takže je potřeba si nejdřívě vše odzálohovat a po nahrání fullflashe a své eeprom, nahrát zpět /adresář, sms, obrázky menu ..... / _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
marecek09 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 10:01 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Problém byl už mnohokrát řešen. Přechod z nižších firmware než 12 na vyšší byl občas problém, řešil jsem to v tomto článku. Kde je i firmware 25 pro M65 a potom už by přechod pomocí update neměl být problém. |
Je ještě nějakej jinej způsob než patch bootcore? |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 10:42 pm Post subject: |
|
|
marecek09 wrote: | Krokodýl wrote: | Problém byl už mnohokrát řešen. Přechod z nižších firmware než 12 na vyšší byl občas problém, řešil jsem to v tomto článku. Kde je i firmware 25 pro M65 a potom už by přechod pomocí update neměl být problém. | Je ještě nějakej jinej způsob než patch bootcore? |
Napr. generovani kodov _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
marecek09 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 08, 2005 12:14 pm Post subject: |
|
|
Lb01 wrote: | marecek09 wrote: | Krokodýl wrote: | Problém byl už mnohokrát řešen. Přechod z nižších firmware než 12 na vyšší byl občas problém, řešil jsem to v tomto článku. Kde je i firmware 25 pro M65 a potom už by přechod pomocí update neměl být problém. | Je ještě nějakej jinej způsob než patch bootcore? |
Napr. generovani kodov |
Kody mám vygenerované, ale nechápu jak s nima přehraju fw? |
|
Back to top |
|
 |
zdatan badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 08, 2005 12:23 pm Post subject: |
|
|
marecek09 wrote: | Lb01 wrote: | marecek09 wrote: | Krokodýl wrote: | Problém byl už mnohokrát řešen. Přechod z nižších firmware než 12 na vyšší byl občas problém, řešil jsem to v tomto článku. Kde je i firmware 25 pro M65 a potom už by přechod pomocí update neměl být problém. | Je ještě nějakej jinej způsob než patch bootcore? |
Napr. generovani kodov |
Kody mám vygenerované, ale nechápu jak s nima přehraju fw? |
na novej FW prece netrebas kody. kody jsou na FF.bo se pletu? _________________ M65 fw44res -> fw50cz |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Thu Sep 08, 2005 5:23 pm Post subject: |
|
|
marecek09 wrote: | Lb01 wrote: | marecek09 wrote: | Krokodýl wrote: | Problém byl už mnohokrát řešen. Přechod z nižších firmware než 12 na vyšší byl občas problém, řešil jsem to v tomto článku. Kde je i firmware 25 pro M65 a potom už by přechod pomocí update neměl být problém. | Je ještě nějakej jinej způsob než patch bootcore? | Napr. generovani kodov | Kody mám vygenerované, ale nechápu jak s nima přehraju fw? |
Mno, ked FW chces prehrat tym sposobom ak kody ti pomozu spojit sa s x65flasherom a nepatchnut bootcore. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
|