View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kracvo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 8:35 pm Post subject: Proc nemaka soubor Sdt? |
|
|
Dobrý večer.
Stahl jsme si program pro vytváření vlastních skinů, Sdt se jmenuje. Přečetl jsme navod, vytvořil jsme si skyn uložil do počítače. Až dosud vše v pořádku. přes Simco jsme ho dostal do telefonu, tam jsme ho ale už nemohl otevřít. Podle mne je to proto,že je typ souboru s koncovkou .Sdt Všechny skiny co jsem stahl maji tuto připonu, ale fungují. Skyny co jsem si udělal nefungují nevíte proč? |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 5:51 pm Post subject: Re: Proc nemaka soubor Sdt? |
|
|
kracvo wrote: | Dobrý večer.
Stahl jsme si program pro vytváření vlastních skinů, Sdt se jmenuje. Přečetl jsme navod, vytvořil jsme si skyn uložil do počítače. Až dosud vše v pořádku. přes Simco jsme ho dostal do telefonu, tam jsme ho ale už nemohl otevřít. Podle mne je to proto,že je typ souboru s koncovkou .Sdt Všechny skiny co jsem stahl maji tuto připonu, ale fungují. Skyny co jsem si udělal nefungují nevíte proč? |
Ty hovoríš o témach a s tým programom si asi vytvoril len skín. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|