clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - N-GAGE HRY - PIŠTE JEN SEM

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

N-GAGE HRY - PIŠTE JEN SEM
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 31, 32, 33  Next

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
diablo
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 31, 2005 11:09 pm    Post subject: Reply with quote

rcbandit wrote:
jde to pomoci patche uvolnit pamet jak na N-GAGE ale na SX1 potom nejde spustit zadna hra.Ale mas 11MB vole RAM. Very Happy
a este jeden telefon k tomu aby si mohol aj telefonovat. d'oh!

For Blood is Life...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
vitek.borec.cz
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 04, 2005 5:15 pm    Post subject: Reply with quote

Gwin wrote:
vitek.borec.cz wrote:
Právě jsem pryšel na způsob, jak uvolnit ramku z 99%! Takže to zkusím, hru jsem stáhnul a uvidíme!

To si smazal Symbian? Ram má 16 MB.

tak asi 16 ne ale řeším to pomocí nějakého patche, který všechny zaváděcí blbosti při zapínání nespustí, takže potom mobil spustím bez simky a nakordinuju si, aby se spustila konkrétní hra, takže žádné zbytečné věci spuštěné na ramce!

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
rcbandit
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 04, 2005 6:54 pm    Post subject: Reply with quote

vitek.borec.cz wrote:
Gwin wrote:
vitek.borec.cz wrote:
Právě jsem pryšel na způsob, jak uvolnit ramku z 99%! Takže to zkusím, hru jsem stáhnul a uvidíme!

tak asi 16 ne ale řeším to pomocí nějakého patche, který všechny zaváděcí blbosti při zapínání nespustí, takže potom mobil spustím bez simky a nakordinuju si, aby se spustila konkrétní hra, takže žádné zbytečné věci spuštěné na ramce!

Bez SIM SX1 nespustis a o tom patchi je psany viz vyse.takze nic noveho. Crying or Very sad

duuri
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

5874.50 SMM
PostPosted: Fri Aug 05, 2005 7:02 am    Post subject: Reply with quote

vitek.borec.cz wrote:
Gwin wrote:
vitek.borec.cz wrote:

hej a ten patch nefunguje uvolni sice 10.5 mega pamate ale aj tak to pada...vyskusalo to dost ludi a nikomu nesli ngage hry lepsie ba prave naopak.takze tomu moc neverim..a presne sx1 nejde bez simky
Back to top
View user's profile Send private message
vitek.borec.cz
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 08, 2005 11:00 am    Post subject: Reply with quote

duuri wrote:
vitek.borec.cz wrote:
Gwin wrote:
vitek.borec.cz wrote:

hej a ten patch nefunguje uvolni sice 10.5 mega pamate ale aj tak to pada...vyskusalo to dost ludi a nikomu nesli ngage hry lepsie ba prave naopak.takze tomu moc neverim..a presne sx1 nejde bez simky

jako ne bez simky ... tak jsem to vysloveně nemyslel, měl jsem na mysli, že nejde vola, naskočí mi to do menu, nehce pin, nejdou sms, takže prakticky bez sim. Ten patch mi jde u dosti her, normálně přes to hraju Tonyho Hawka atd...

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
duuri
(člen klubu SM)
řád zlaté antény

5874.50 SMM
PostPosted: Mon Aug 08, 2005 1:25 pm    Post subject: Reply with quote

tony my siel aj bez toho...mas tam ten patch na 10.5 mega pamate?
Back to top
rcbandit
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 08, 2005 3:11 pm    Post subject: Reply with quote

vitek.borec.cz wrote:
duuri wrote:
vitek.borec.cz wrote:
Gwin wrote:
vitek.borec.cz wrote:

jako ne bez simky ... tak jsem to vysloveně nemyslel, měl jsem na mysli, že nejde vola, naskočí mi to do menu, nehce pin, nejdou sms, takže prakticky bez sim. Ten patch mi jde u dosti her, normálně přes to hraju Tonyho Hawka atd...

To,ze pomoci patche nespustis telefon tak neznamena,ze telefon ignoruje SIMKU.Treba u N-Gage,kdyz vyradis telefon ( mod OFFline) tak simka taky neni ignorovana.A bez ni taky N-GAGE nespustis.

Silencer
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sun Aug 14, 2005 1:36 pm    Post subject: Glimmerati Reply with quote

Skousel nekdo tuhle hru pro N-Gage? Jsou to auticka videny z vrchu, mohla by to byt docela good hra ale nechce se mi to tahat. :o
Back to top
duuri
(člen klubu SM)
řád zlaté antény

5874.50 SMM
PostPosted: Sun Aug 14, 2005 2:47 pm    Post subject: Re: Glimmerati Reply with quote

Silencer wrote:
Skousel nekdo tuhle hru pro N-Gage? Jsou to auticka videny z vrchu, mohla by to byt docela good hra ale nechce se mi to tahat. :o

http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=6010&postdays=0&postorder=asc&start=360
Back to top
OZracing
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 25, 2005 11:11 pm    Post subject: Re: Glimmerati Reply with quote

Zkoušel boihužel nejde memory full i po restartu
Back to top
dit3
začátečník
začátečník

131.68 SMM
PostPosted: Fri Sep 02, 2005 7:05 pm    Post subject: Reply with quote

Marně skouším oslovit lidi přes OS aby mi poslali na moje ftp N-Gage 2 hry,tak mám nabídku.Ten kdo mi pošle na moje ftp N-Gage hry tomu dám odkaz na server kde je nejméně 180 her(Mid Town Madnes 3,resident Evil) na SX1 Shocked . Talže ten kdo by mi mohl poslat Crash Nitro Cars,Tony Hawk,Colin McRae,Rayman a Pandemonium ať se ozve na OS a já mu dám přístup do ftp a pak může čekat link Dancing

MT50 fw18 --> M55 fw10 --> M55 fw11 tuning DEAD --> M55 fw91 --> SX1 fw15 :-)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
vanillaice
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Sep 08, 2005 9:12 am    Post subject: Reply with quote

Zdravím, moc prosím o radu, když zkopíruju hru pro N-Gage na pamětovku do adresaře System-Apps (nebo nějak tak!) tak se mi u některých her neobjeví ikona v nabídce!a nevím jak to opravit, nebo co stím? jíné hry vpoho. Moc děkuji za radu.
Back to top
novakl
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 10, 2005 11:32 am    Post subject: Reply with quote

vanillaice wrote:
Zdravím, moc prosím o radu, když zkopíruju hru pro N-Gage na pamětovku do adresaře System-Apps (nebo nějak tak!) tak se mi u některých her neobjeví ikona v nabídce!a nevím jak to opravit, nebo co stím? jíné hry vpoho. Moc děkuji za radu.

Objeví se v MENU a ne v menu->hry.

Back to top
novakl
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 10, 2005 11:36 am    Post subject: Reply with quote

Tak jsem si stáhl hru CATAN na N-GAGE (Osadníci z Katanu - společenksá desková hra předělaná na n-gage) ale jako obvykle - paměť plná i po restartu Mad Mad Mad

Back to top
Silencer
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 10, 2005 1:22 pm    Post subject: Oprava Barev u Asphalt GT Reply with quote

Nasel jsem soubor ktery by mel opravovat barvy ve hre Asphalt Urban GT ovsem nemuzu to vyskouset protoze mi SX hlasi ze mam malo pameti at zavru nejake aplikace. Pokud bude mit nekdo zajem to vyskouset at me kontaktuje a ja mu dam link na stazeni.

EDIT: Tak uz jsem to rozjel ovsem barvy furt stejny nebo spis porad kloudne nevim co s tema souborama mam udelat aby to jelo. Sad

Last edited by Silencer on Sat Sep 10, 2005 2:00 pm; edited 1 time in total
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 31, 32, 33  Next
Page 26 of 33

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum