View previous topic :: View next topic |
Máte/budete mít některý z těchto telefonů? |
Mám CX75 |
|
36% |
[ 136 ] |
Mám M75 |
|
27% |
[ 103 ] |
Budu mít CX75 |
|
11% |
[ 41 ] |
Budu mít M75 |
|
11% |
[ 41 ] |
Mám něco jiného a budu mít něco jiného |
|
13% |
[ 49 ] |
|
Total Votes : 370 |
|
Author |
Message |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 2:18 pm Post subject: |
|
|
Hmm, mně se zas jednou nějak na CX65-ce vyply všechny zvuky... První jsem se radoval, protože jsem si myslel, že to nešel jenom zvuk foťáku, ale potom jsem zkusil i přehrát zvuk a to taky nešlo.. Vypnul a zapnul jsem telefon a vše zas bylo, jak má...  |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 2:26 pm Post subject: Re: multitasking |
|
|
demolator wrote: | Mam M75. A dnes som prisiel na zaujimavu vec. Prehraval som si mp3 zvonenia z mmc-cky a ked som vypol prehravanie, tak zvonenie hralo dalej aj ked som uz bol na na hlavnej obrazovke. Tak som skusil zapnut Jimma a ono ten Jimm normalne nabehol a hudba v pozadi stale hrala. Tak som vypol Jimma a siel skusit nabehnut nieco ine, ale omylom som podrzal vypinacie tlacitko akosi viackrat a dlhsie, cim som vypol aj telefon. Skoda, nezistil som co by mi este mastilo zaroven. Ale moze to znamenat ze multitasking je mozny zmenou existujuceho softweru, ziadneho hardwaru.  |
No, možná to vypadá jako zavádějící informace, ale nevěřím tomu - prostě se neukončil jeden určitý proces, z toho, podle mě, nelze dojít k takovému závěru.  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
demolator kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 6:14 pm Post subject: Re: multitasking |
|
|
wizaard wrote: | No, možná to vypadá jako zavádějící informace, ale nevěřím tomu - prostě se neukončil jeden určitý proces, z toho, podle mě, nelze dojít k takovému závěru.  |
Skoda, ale asi mas pravdu.. Aj ked tu melodiu v kuse dookola prehravalo. |
|
Back to top |
|
 |
hairy.pecker řád zlaté antény

Joined: 19 Oct 2004 Posts: 951 Location: Jihlava - děs a běs
5861.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 6:29 pm Post subject: Re: multitasking |
|
|
wizaard wrote: | demolator wrote: | Mam M75. A dnes som prisiel na zaujimavu vec. Prehraval som si mp3 zvonenia z mmc-cky a ked som vypol prehravanie, tak zvonenie hralo dalej aj ked som uz bol na na hlavnej obrazovke. Tak som skusil zapnut Jimma a ono ten Jimm normalne nabehol a hudba v pozadi stale hrala. Tak som vypol Jimma a siel skusit nabehnut nieco ine, ale omylom som podrzal vypinacie tlacitko akosi viackrat a dlhsie, cim som vypol aj telefon. Skoda, nezistil som co by mi este mastilo zaroven. Ale moze to znamenat ze multitasking je mozny zmenou existujuceho softweru, ziadneho hardwaru.  |
No, možná to vypadá jako zavádějící informace, ale nevěřím tomu - prostě se neukončil jeden určitý proces, z toho, podle mě, nelze dojít k takovému závěru.  |
a nevyřešil by to novej firmware, kterej by dokázal nechat ten proces spuštěnej? _________________ CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700
hobit |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 7:52 pm Post subject: Re: multitasking |
|
|
hairy.pecker wrote: | a nevyřešil by to novej firmware, kterej by dokázal nechat ten proces spuštěnej? |
No, problém je ale v tom, že při přehrávání MP3 by nebyl potřeba jen tenhle proces, ale ještě aplikace, která ovládá playlist atp., takže ne.
Otázka FW to do jisté míry je, aby bylo něco takového možné, Siemens by zřejmě musel kompletně přebudovat firmware, což, jak chápeš, už teď těžko udělá a nevěřím, že se do toho bude někdo pouštět... _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Sat Sep 10, 2005 2:52 pm Post subject: |
|
|
OT k multitaskingu, pro pouziti musi procak podporovat programovatelne preruseni a DMA. Pak je to otazkou SW, ovsem takoveho ktery ma vykonne jadro v oper pameti. Pro mobily je to dost narocne na HW. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Sep 12, 2005 5:06 pm Post subject: |
|
|
Takže abych to "shrnul": Díky FW 12 už mobily nepíšou s diakritikou (plus), mají více úrovní hlasitosti v přehrávání (rozhodně veliké plus, ještě by mě zajímalo, jestli jde hlasitost regulovat i bočnímími tlačítky a jestli jde takto měnit hlasitost i třeba u her, jak tomu je u SE) a celkově jsou stabilnější a rychlejší? Co fotky a video, lepší se s větším FW? Jaká je stabilita BT, poříd padá?
Jinak ty fotky mobilu už nikdo nemá? Prosil bych baliček v ZIPu na mail conpower@seznam.cz , pokud se někdo hodný najde . Zajímaly by mě hlavně takové ty raritky, co se normálně nevyfotí - slot na paměťovou kartu, boční tlačítko atp. A taky, pokud možno, vyfotit mobil v režimu foťáku, kdy zabírá nějakou scénu (a taky by mělo zajímalo, jak graficky vyřešili tolik úrovní hlasitosti...).
Za všechno dík, ConPower . |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Mon Sep 12, 2005 7:21 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Takže abych to "shrnul": Díky FW 12 už mobily nepíšou s diakritikou (plus), mají více úrovní hlasitosti v přehrávání (rozhodně veliké plus, ještě by mě zajímalo, jestli jde hlasitost regulovat i bočnímími tlačítky a jestli jde takto měnit hlasitost i třeba u her, jak tomu je u SE) a celkově jsou stabilnější a rychlejší? Co fotky a video, lepší se s větším FW? Jaká je stabilita BT, poříd padá?
Jinak ty fotky mobilu už nikdo nemá? Prosil bych baliček v ZIPu na mail conpower@seznam.cz , pokud se někdo hodný najde . Zajímaly by mě hlavně takové ty raritky, co se normálně nevyfotí - slot na paměťovou kartu, boční tlačítko atp. A taky, pokud možno, vyfotit mobil v režimu foťáku, kdy zabírá nějakou scénu (a taky by mělo zajímalo, jak graficky vyřešili tolik úrovní hlasitosti...).
Za všechno dík, ConPower . |
Graficky úroveň tolika kroků hlasitosti při přehrávání neřešili vůbec - pouze je na displeji přeškrtlej reprák, když je zvuk vypnutý úplně, a při hovoru zůstaly kroky čtyři + nula se standardním zobrazením. Bočními tlačítky se nedá měnit hlasitost (mění se joyem nahoru a dolu jako u CX65) ani když jsem funkci změnil DSE - po změně se tváří, že to nezná(mám tam nahoru podržet - osvětlení, stisknout - stopky, dolu držet - nahrát zvuk, stisknout - odpočítávání). Při hrách měnit hlasitost nejde. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 5:16 pm Post subject: |
|
|
Kurňa tak to je na pytel... Na co to tlačítko potom je? Jenom na změnu hlasitosti při hovoru? |
|
Back to top |
|
 |
poemcz začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 5:25 pm Post subject: sluchátka |
|
|
PecaIII wrote: | ZDAR,
jake pouzivate sluchatka (jde mi o propojeni) s cx75kou?, popř. kolik stoji?
dik |
já používám . cena 666 mam je první den takže pozitivní zkušenosti, zatím jo a došla mi s nima i originál siemens šnůrka na krk nečekal jsem to jo a objednal jsem je v original siemens shopu někde tady mi to tu poradil kdosi . jo a nějaká dobrá duše tu dala i jejich foto děkujme mu  |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 5:27 pm Post subject: Re: sluchátka |
|
|
poemcz wrote: | PecaIII wrote: | ZDAR,
dik |
já používám . cena 666 |
Tos kupoval u samotnýho ďábla?  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
poemcz začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 5:28 pm Post subject: |
|
|
PecaIII wrote: | tak rs-mmc 256MB okolo 900kč, což je dost.
Mě by zajímalo, jestli do čtečky karek, která čte karty mmc (mam doma), jde vložit i rs-mmc.
dik |
cybex kolem 700 kč a dostaneš i takovou šikovno pacičku takže se pak cela karta tváří velikostně jako normální MMC šikovný update  |
|
Back to top |
|
 |
poemcz začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 5:28 pm Post subject: Re: sluchátka |
|
|
BEZY wrote: | poemcz wrote: | PecaIII wrote: | ZDAR,
dik |
já používám . cena 666 |
Tos kupoval u samotnýho ďábla?  |
jj (cybex)  |
|
Back to top |
|
 |
poemcz začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 5:35 pm Post subject: |
|
|
Jarous1 wrote: | haldyr wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Díky za ochotu . Kdyžtak třeba mobilem vyfoť prosím ty sluchátka . |
Tak ty sluchátka:
  |
Teď jsem trochu na rozpacích... To jsou orig. sluchadla, co byly v balení s M75 ? Já jen že jsem tam měl trochu jiná... |
to nejsou original sluchátka k M75 to jsou original k CX75  |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 6:22 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Kurňa tak to je na pytel... Na co to tlačítko potom je? Jenom na změnu hlasitosti při hovoru? |
Jestli myslíš ty tlačítka na boku tak těmi nejde ovládat hlasitost ani při hovoru. V originálu vrchní tlačítko, které má na sobě symbol foťáku je na aktivaci kamery a focení, spodní, které má na sobě symbol vysílačky (je jak jistě tušíš u nás na h###o, alespoň zatím nebo navždy?) má být na PTT. Takže nedělá vůbec nic a je zbytečné. Proto jsem je přenastavil, bohužel volume down a volume up tam dát nejde, protože DSE tam nic nezapíše, ale umožní udělat změnu z mobilu a tam potom, když vybírám tak pouze z nabídnutých funkcí. Jinou možnost jsem neobjevil. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|