View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Spaun kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 08, 2005 10:08 pm Post subject: Total Commander a ikonky do menu |
|
|
Jakým si zázrakem se mi podařilo si do Total Commanderu dát plugin pro práci s mobilem bez jakýkoliv chybových hlášek. A snažil jsem se si změnit ikonky do menu, protože přes OD Tool mi to nejde, ale jakmile jsem se dostal do Flex menu a chtěl jsem nahradit soubory k ikonkám, tak se mi objevilo, že nejdřív z nich musím odstranit ochranu proti zápisu. Please help. Dík _________________ Když se chce, tak to jde a když to jde, tak se chce |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 8:33 am Post subject: Re: Total Commander a ikonky do menu |
|
|
Spaun wrote: | Jakým si zázrakem se mi podařilo si do Total Commanderu dát plugin pro práci s mobilem bez jakýkoliv chybových hlášek. A snažil jsem se si změnit ikonky do menu, protože přes OD Tool mi to nejde, ale jakmile jsem se dostal do Flex menu a chtěl jsem nahradit soubory k ikonkám, tak se mi objevilo, že nejdřív z nich musím odstranit ochranu proti zápisu. Please help. Dík |
Změnit atributy v TC by mělo jít standardně jakou každého jiného souboru. Najeď na soubor a stiskni ALT - Enter objeví se ti vlastnosti souboru včetně atributů. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Spaun kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 1:51 pm Post subject: |
|
|
Sice jinak, ale podařilo se mi dostat do nastavení atributů, ale nejde mi to změnit, jakmile to změním a dám OK, tak se mi to vrátí zpět. Co s tím. Dík _________________ Když se chce, tak to jde a když to jde, tak se chce |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 6:05 pm Post subject: |
|
|
Skús použiť OD tool a potom to otvoriť vo VNavigatore. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
staldax kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 10, 2005 6:36 pm Post subject: |
|
|
Zkus jeste nastavit, aby se ti v TC zobrazovaly skryte a systemove soubory. Pravdepodobne jsi asi nezmenil ty atributy u vsech souboru. |
|
Back to top |
|
 |
Spaun kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 10, 2005 6:49 pm Post subject: |
|
|
Dík, už nemusíte psát, zjistil jsem, že když otevřu v TC skryté disky, tak se mi ty disky zobrazí i v jiných programech na prohlížení souborů v telefoně a v těch naštěstí není problém to změnit, i když si je po každym zapnutí přes TC zase musim otevřít, ale tuhle oběť klidně podstoupím 8) _________________ Když se chce, tak to jde a když to jde, tak se chce |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|