View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 11, 2005 3:24 pm Post subject: Re: Pár otázek |
|
|
tomas.pikalek wrote: | V čem všem je lepší FW53 od FW12? Já jsem nic nepoznal |
Rýchlosť, stabilita, foťák...
tomas.pikalek wrote: | Kde se dá koupit konektor na připojení S65 (ten co je na konci nabíječky nebo dat. kabelu) se všemi piny? |
Neviem, ale pohladaj tu na SM.
tomas.pikalek wrote: | Jak mám udělat, aby se při synchronizaci s outlookem neoběvovalo hlášení, zda chci povolit přístup? |
Pri prístupe nevyber "len raz", ale vyber "pre spojenie". _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
robci kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 11, 2005 7:54 pm Post subject: Re: Malé i velké otázky okolo mobilů a ostatních věcí... |
|
|
chcem si spravit tunning. mam CXT65 (CX65) a vobec neviem co je to patchce, aky si mam dat firmware-ci je vyssi,alebo nizsi ako nejaky FW 35 a podobne. A co je to fulltext,full flash. poradte.
robci |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Sep 12, 2005 9:24 am Post subject: |
|
|
Poradim Ti precitat si na stranke SM clanky o problematike patchovania,prace s programom V_Klay,generovania kodov pri jednotlivych FW...a potom sa pytat. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
daemonn kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 12, 2005 4:15 pm Post subject: |
|
|
Ahoj lidi, potreboval bych poradit, nevite nekdo kde v Bratislave koupim konektor na datovy kabel k CX65 ? hledal jsem na netu nejakou prodejnu ale nic jsem nenasel Diky
edit: mam na mysli kamennou prodejnu, ne net shop |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Mon Sep 12, 2005 6:39 pm Post subject: 2 otázky k M65 |
|
|
Mám dvě otázky. První je stejná jako už položil Daemonn, kde bych mohl sehnat systémový konektor Siemens x55+ (může to být klidně i e-shop) a druhá: Co je zač formát SRT, který M65 přehrává. Když jsem si mobil koupil, bylo v něm asi 5 melodií SRT, ale na internetu jsem o žádných dalších melodiích SRT neslyšel (pouze o IMY ). |
|
Back to top |
|
 |
daemonn kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 12, 2005 6:49 pm Post subject: Re: 2 otázky k M65 |
|
|
RDT wrote: | Mám dvě otázky. První je stejná jako už položil Daemonn, kde bych mohl sehnat systémový konektor Siemens x55+ (může to být klidně i e-shop) a druhá: Co je zač formát SRT, který M65 přehrává. Když jsem si mobil koupil, bylo v něm asi 5 melodií SRT, ale na internetu jsem o žádných dalších melodiích SRT neslyšel (pouze o IMY ). |
jestli chces netovy obchod tak tady by to meli mit http://www.mobile-shop.cz/category.asp?catcode=75 |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 5:45 pm Post subject: Re: 2 otázky k M65 |
|
|
daemonn wrote: | RDT wrote: | Mám dvě otázky. První je stejná jako už položil Daemonn, kde bych mohl sehnat systémový konektor Siemens x55+ (může to být klidně i e-shop) a druhá: Co je zač formát SRT, který M65 přehrává. Když jsem si mobil koupil, bylo v něm asi 5 melodií SRT, ale na internetu jsem o žádných dalších melodiích SRT neslyšel (pouze o IMY ). |
jestli chces netovy obchod tak tady by to meli mit http://www.mobile-shop.cz/category.asp?catcode=75 |
Dík ! Ale ty ceny za jeden konektor chtěj stovku, doufám, že je to alespoň kvalitní!  |
|
Back to top |
|
 |
daemonn kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 9:37 am Post subject: |
|
|
Taky se mi to zda dost,ale jiny obchod neznam. Uz jsem si dokonce zlikvidoval original siemens handsfree jen kvuli konektoru a stejne neni na nic, ma tak male kontakty ze se to skoro nedaji pripajet, kdyz se to nakonec povedlo tak upadly uplne. A to nejsem zase tak uplna lama s pajkou Zkousel jsem volat do vsech moznych servisu kde delaji neco s mobilama a pripadal jsem si jak nejaky vrah malych deti podle jejich reakci na to ze shanim blby konektor,radeji by prodali cely kabel za litr nez samotny konektor  |
|
Back to top |
|
 |
Rootko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 11:29 am Post subject: |
|
|
Zdravim Vas,
mam taky problem s mojou S65.
Mozno posledny tyzden zacina blbnut. Najprv mi zmizol komplet adresar, ostali len kontakty na SIM. Obnovil som teda adresar zo zalohy, ale niektore veci (narodeniny, icq, a pod...) som musel nahadzovat rucne.
Potom mi pre zmenu nesiel Organizer. Jedina polozka ktora sla, bola kalendar, ktory ale nezobrazoval ani jeden termin. Pri snahe otvorit inu polozku Organizeru (Poznamky, Ulohy..) nastalo samovolne vypnutie S65. Nesla zapnut niekolko minut ani po vybrati a zalozeni baterie (bielo svietila)
PO nabehnuti som skusil nastavit v adresari kontaktu narodeniny - nasledovalo vypnutie. Po nabehnuti uz fungoval Organizer, aj kalendar zobrazoval terminy.
A dnes mi znova zmizol adresar. Ked mi niekto vola, tak sa jeho meno zobrazi ako keby bol v adresari (mozno taha meno zo SIM?), ale adresar ostava prazdny aj po vybrati a zalozeni baterie.
Co sa s nim pre boha deje?
Mam par grafickych patchov, java relocation, osvetlenie 5% a tech font. Ine patche som nedaval. Zmenene ikony menu. Firmware 50
Adresar moze byt znacne zahlteny, skoro kazdy kontakt ma priradene narodky, skupinu a vacsinu udajov, ktore ponuka Adresar _________________ http://halmi.rudo.szm.sk/cx65themes.html
Siemens S6 -> Ericsson T10 -> Sendo S200 -> Sony Ericsson T230 -> Siemens CX65 fw25 -> Siemens S65 fw58 (zacina ma srat) |
|
Back to top |
|
 |
Lukss začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 8:21 pm Post subject: |
|
|
Dá se na M65 použít nějakej patch na zvetšení místa? _________________ Alcatel OT302--->Nokia3310--->SiemensMT50--->SiemensM65 FW50 |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Thu Sep 15, 2005 7:05 pm Post subject: Spy Hunter 2 |
|
|
Mám ještě jednu otázku, k jedné hře konkrétně Spy Hunter 2
Šla by tahle hra i na M65?
Viděl jsem ji na M75. |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Fri Sep 16, 2005 7:54 am Post subject: Re: Spy Hunter 2 |
|
|
RDT wrote: | Mám ještě jednu otázku, k jedné hře konkrétně Spy Hunter 2
Šla by tahle hra i na M65?
Viděl jsem ji na M75. |
Ved si ju nahraj do telefonu a potom vyskusaj,a o hrach tu mas zvlast forum. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Sep 16, 2005 9:00 am Post subject: |
|
|
Na java hry mame inu diskusiu,takze to tu nerieste...ak ide na M75,pojde aj na M65. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Fri Sep 16, 2005 4:17 pm Post subject: Java hry |
|
|
hanni wrote: | Na java hry mame inu diskusiu,takze to tu nerieste...ak ide na M75,pojde aj na M65. |
Aha, tak sorry toho fora na Javu jsem si nevšimnul  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|