View previous topic :: View next topic |
Provádíte BlueJacking? |
Mám BT a BlueJacking provádím (a rulezzZZ :o) |
|
26% |
[ 17 ] |
Mám BT, ale BlueJacking zavrhuji |
|
7% |
[ 5 ] |
Nemám BT, ale rád bych jackoval |
|
60% |
[ 38 ] |
Nemám BT a i kdybych ho měl, tak ty nebohé lidi nechám na pokoji |
|
4% |
[ 3 ] |
|
Total Votes : 63 |
|
Author |
Message |
Borix veterán

SMM
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 10:49 am Post subject: |
|
|
koscik wrote: | Znate to... Chodite a chodite a ono nic... Prolezate obchodni centra, obchody s mobily s cilem konecne nekoho chytit a ono se stale nevede... Nasledujici prihoda se stala jednoho zimniho dne na "vychazce s pritelkyni" (myslim tim druh vychazky, proti ktere neni obrany: "Uz jsme dlouho nikde nebyli, ty furt jen chlastas nebo drepis u pocitace. Jde se do mesta!"). Po dlouhych hodinach prolezani obchodu, na kterych muzske oko nespocine jako: Vyprodeje vseho mozneho i nemozneho, kvetinarstvi ("Maji tam naaadherny velky svicky- uvidis") a zapomenout nesmime ani na nejvetsi magnety zenskeho zajmu- drogerie ("Zrovna predevcirem otevreli novou, musime tam jit"- zkratka kulturni udalost stoleti...). Kdyby existoval nejaky software, ktery by dokazal infikovat telefony veckoviteho typu, pokud mozno s malinkymi zrcatky, bylo by to fajn. Jenze bluetooth signalu je v drogerii asi jako testosteronu na gayparty... Ma nekonecna muka a ponizeni mela byt zavrsena navstevou prodejny obuvi. Prodejna to byla nova, pomerne prostorna a celkem designove dobre zvladnuta (to vite Bata...). V prodejne byli krome nas jeste asi tri lide- nejaka babicka a pak pan stredniho veku s cca 25ti letou dcerou. Odevzdane jsem vytahl telefon a jal se skenovat z ciste zoufalosti. Bingo! Narazil jsem na jeden ze zakladnich kamenu bluejackingu- Nokii 6310i. Bylo mi na tuty jasne ze to musi byt ten pan s dcerou. Nebudu to moc prehanet, treba zaziva stejna nakupovaci muka jako ja. Posilam vizitku s klasickym textem- "Zapnete si poklopec. Eurotel.". Pan po chvili vytahl mobil ze sve kozene bundy, pravdepodobne z treti ruky, a koukl na displej. Totalne dezorientovan modernimi technologiemi okamzite predal telefon svoji dceri" "Co to k sakru je?!". Dcera take nevedela a pouze oponovala: "No jo, me taky furt nekdo takhle otravuje". Ja, spatric vyraz v panove obliceji, jsem upadl do zachvatu huronskeho smichu. Situaci jsem ale bravurne vyresil tim, ze jsem po skonceni zachvatu rekl pritelkyni: "To jsou ty boty opravdu tak levny?", a jeste jednou se zasmal... Pan si zacal vsimat meho divneho chovani, tak jsme radeji opustili prodejnu. Pri ohlidnuti se za rameno jsem naposledy spatril magicky konsternovaneho pana jak zkouma telefon, momentalne ze zadni strany... |
Fakt perfektný príbeh už dlhšie som sa tak nenasmial.
Btw: JA CHCEM BLUETOOTH  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
SMM
|
Posted: Sun Mar 27, 2005 8:41 pm Post subject: |
|
|
Prosim dalsi pribeh .Ja uz chcem BT  _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
Guest15 věrný diskusník

Joined: 12 Jan 2005 Posts: 469 Location: Frýdek-Místek (malé velkoměsto kousek od Ostravy :)
SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 3:20 pm Post subject: |
|
|
No ty vado, este ze sem si tedkoms kupil S65 parada uz se tesim az pojedu busem anebo ve skole me se raz stalo ze sem nemel co robit v ucebne anglickeho jazyka a tak sem vyhledaval cez BT dalsi pristroje,kokal sem se a najednou to naslo asi 5 pristroju, spekuloval sem jak toho muzu vyuzit ale nic, este ze ten BJ existuje ted si konecne muzu zahrat s lidma
koscik: jakej mas telefon? SXko anebo S65? thx  _________________ Motorola T2288 -> Siemens MT50 -> Siemens CT65 -> Siemens C65 -> Siemens S65 -> Siemens SX1 konečně |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 5:24 pm Post subject: |
|
|
Já chcu další příběh!!!!!!!!!!!  _________________ Onecarovo Portfolio & Blog
Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 7:52 pm Post subject: |
|
|
Guest15 wrote: | No ty vado, este ze sem si tedkoms kupil S65 parada uz se tesim az pojedu busem anebo ve skole me se raz stalo ze sem nemel co robit v ucebne anglickeho jazyka a tak sem vyhledaval cez BT dalsi pristroje,kokal sem se a najednou to naslo asi 5 pristroju, spekuloval sem jak toho muzu vyuzit ale nic, este ze ten BJ existuje ted si konecne muzu zahrat s lidma
koscik: jakej mas telefon? SXko anebo S65? thx  |
Vlastnim S65...
Jinak zatim zadny dalsi pribeh neni- posledni 2 mesice jsem byl v takovym presu ze na bj nebyl cas... Snad budou ulovky ted o prazdninach... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Guest15 věrný diskusník

Joined: 12 Jan 2005 Posts: 469 Location: Frýdek-Místek (malé velkoměsto kousek od Ostravy :)
SMM
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 9:02 am Post subject: |
|
|
Aha tak to jo ja se snazim par lidi luejacknout ale byl sem v Tescu a tam sem nasel cez BTEcporer a Bloover nekolik lidi z toho 6230i ale neslo mi nic napichnout a tak neslo to proste vubec se to nedalo, cim to mohl byt?pritom sem tatikovi vlastni N6230 poslat smajla a slo to vpohode tak chybou to nebude mam nejnovejsi soft a v CZ... _________________ Motorola T2288 -> Siemens MT50 -> Siemens CT65 -> Siemens C65 -> Siemens S65 -> Siemens SX1 konečně |
|
Back to top |
|
 |
spachal (člen klubu SM) začátečník

SMM
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 10:03 pm Post subject: |
|
|
Pokud chcete zazit neco jako BT orgie, jedte se podivat na nejakou akci od MS, nejlepe hromadnou typu TechNet .. uzijete si bluejackingu az hanba ;) .. |
|
Back to top |
|
 |
sssugi táta fóra

SMM
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 10:26 pm Post subject: |
|
|
Minule som mal jeden problém pri BJ na kamarátovej t630.
Vždy ma to pytalo nejaký kód.a cez to som sa nevedel dostať  _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

SMM
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 10:27 pm Post subject: |
|
|
sssugi wrote: | Minule som mal jeden problém pri BJ na kamarátovej t630.
Vždy ma to pytalo nejaký kód.a cez to som sa nevedel dostať  |
Parovani... Jestli si posilal vizitku pres menu telefonu se ti to objevit nemohlo- jestli pres BTE tak ano... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
sssugi táta fóra

SMM
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 5:50 am Post subject: |
|
|
Ja som odosielal nejaky vytvoreny kontakt ale nikde som nenašiel odoslať cez BT.Tak som to skúšal cez vyhľadať a pridať do zoznamu _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

SMM
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 8:36 am Post subject: |
|
|
sssugi wrote: | Ja som odosielal nejaky vytvoreny kontakt ale nikde som nenašiel odoslať cez BT.Tak som to skúšal cez vyhľadať a pridať do zoznamu |
Menu - Adreear - Vizitka - Moznosti - Poslat - a tam uz to najdes  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
ginzo všeználek

Joined: 03 Sep 2004 Posts: 675 Location: Kysucké Nové Mesto-SK
SMM
|
Posted: Sun Jul 03, 2005 3:35 pm Post subject: |
|
|
2 koscik:čo si myslíš,že je lepšie na BJ-S65 alebo SK65
BTW:pls další príbeh  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
haldyr řád zlaté antény

Joined: 30 Aug 2004 Posts: 866 Location: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)
SMM
|
Posted: Mon Sep 12, 2005 5:44 pm Post subject: |
|
|
2koscik: Pořád používáš BTExplorer nebo jedeš klasicky přes vizitky? Patlat se s vizitkama je docela otrava... _________________ 5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700) |
|
Back to top |
|
 |
HOne věrný diskusník

Joined: 30 Oct 2004 Posts: 495 Location: Trutnov-takový relativně velký,avšak nudný město...(50 km od Hradce Králové na sever)
SMM
|
Posted: Mon Sep 12, 2005 9:09 pm Post subject: |
|
|
takze taky neco pridam... sem takhle v mekaci na cernym moste(na ceste domu z krusnejch hor ) a tak tam zeru Big Maca atakdale... tak protoze uz jsem ho nsed,zkusim jestli tady nekdo neni.vidim:Nokia 6600 a pak 6310i-na 6310i jsem neco poslal,ale nikoho jsem neviděl. Zkousim na 6600-Poprve nic,chtelo to autorizaci. zkusim to jeste dvakrat ale stale nic. Dam si jeste jendoho BigMaca a co nevidim... kousek dal u stolu je zenska co si hraje s 6600... Zkusim to-a podarilo se! tak poslu You were BlueJack'd ale na to nezapomenu-jak se celej stul diva,kdo by to mohl byt,jak to mezi sebou konzultuji a tak dale:)No pak si me ale vsimli:) pak ta zenska asi vypla BT nebo co,ale uz jsem ji nenasel.
2haldyr-chodis doufam jeste na gympl ne? Ja kazdopadne mam BT stale zapnutej,a kdyztak bys se mnou tam moh' chytit 6230i... Jakej mas nick? _________________ Rentgenovali jsme mu hlavu, ale naštěstí jsme v ní nic nenašli.
Sony Erikson Ká sedmset padesát i
...->Alcatel 302->Nokia 3310->Siemens M65->prodán->Sony Ericsson K750i
Linux for Humans.... |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 9:53 am Post subject: |
|
|
haldyr wrote: | 2koscik: Pořád používáš BTExplorer nebo jedeš klasicky přes vizitky? Patlat se s vizitkama je docela otrava... |
BTExplorer mi nejede. S vititkama je to imho pohoda, mam to v mojem menu pod pravym softkeyem a je to zalezitost sekundy na to najet... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|