View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
OZracing začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 10:42 pm Post subject: Jak rozchodím Psiloc Total irRemoteFull 1.43 ??? |
|
|
Poradte jak na to abych mohl ovladat autoradio.. |
|
Back to top |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 5:47 am Post subject: |
|
|
Co by si na tom chtel rozjizdet? Proste to nainstalujes, spustis, vyber zarizeni ze seznamu a pak uz jen doufas ze to pujde, pac SXko nema moc dobry infrak, takze se netes na nic svetobornyho....  |
|
Back to top |
|
 |
OZracing začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 6:51 am Post subject: |
|
|
ja jen jestli musi byt zaple infra nebo se zapne samo a jestli se vypere pouze vyrobce jako trebva sony a nebo i typ...a jestli to jde i na autoradio a jak se to ovlada, myslim to menu v tel |
|
Back to top |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 12:13 pm Post subject: |
|
|
OZracing wrote: | ja jen jestli musi byt zaple infra nebo se zapne samo a jestli se vypere pouze vyrobce jako trebva sony a nebo i typ...a jestli to jde i na autoradio a jak se to ovlada, myslim to menu v tel |
jo presne jak si napsal, jen vyberes! a infrak se tusim zapne sam.... no a pak uz jen prepinas, zobrazi se ti tam ten ovladac. |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 2:01 pm Post subject: |
|
|
hups.....k čemu to slouží?  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 2:07 pm Post subject: |
|
|
KŘOVÁK wrote: | hups.....k čemu to slouží?  |
udelatitoz libovolneho symbian pristroje vybaveneho IRDA univerzalni dalkove ovladani uspesnost nainstalovani a funkcnosti je cca 75% ne vsem to jede a muzes to ovladat na delku tak max 0.5m _________________
  |
|
Back to top |
|
 |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 5:59 pm Post subject: |
|
|
K tomu bych jen poznamenal, ze neni pravdou, ze SX1 ma spatny infrak. S notebookem se spojim naprosto nadherne az do cca 1m a i dat. tok je celkem solidni. Ovsem tuto aplikace jsem nikdy nerozchodil (zkouseno na 4 SX jednickach-ruznych FW, ruznych verzi programku a asi na 10 ruznych TV,videi a HIFI). Kamos s Nokiou to take nerozchodil.
Tenhle program je proste jen jeden z dalsich SHITU od polskeho PSILOCu.
Ovsem zahadou je, jak za to mohli dostat jakousi cenu...
P.S:Kdysi byla na toto tema i celkem obsahla diskuze na SymbianForu a myslim, ze drtiva vetsina majitelu SX1 tento program nerozchodila! _________________ Siemens S4, Siemens S10active, Siemens S25, Siemens S55 - (before). Siemens SX1 (FW15cz) |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 6:39 pm Post subject: |
|
|
Njuska wrote: | K tomu bych jen poznamenal, ze neni pravdou, ze SX1 ma spatny infrak. S notebookem se spojim naprosto nadherne az do cca 1m a i dat. tok je celkem solidni. Ovsem tuto aplikace jsem nikdy nerozchodil (zkouseno na 4 SX jednickach-ruznych FW, ruznych verzi programku a asi na 10 ruznych TV,videi a HIFI). Kamos s Nokiou to take nerozchodil.
P.S:Kdysi byla na toto tema i celkem obsahla diskuze na SymbianForu a myslim, ze drtiva vetsina majitelu SX1 tento program nerozchodila! |
Hmm.. asi patřím mezi ty štastné.... mě to fungovalo pokaždé , i když zatím se mi podařilo úspěšně spojit jen s naší televizí...a s autorádiem se mi to jaksi nepovedlo..ale zkoušel jsem to jen 2x  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
P.aja. věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 8:30 pm Post subject: |
|
|
tenhle program nemůže fungovat víc než na půl metru protože sem zkoušel přes IR port přidělaný k PC přečíst vysílaný kód a nepovedlo se mě to víc jak z půl metru takže naše sny že budeme přepínat TV pomocí SX1 z gauče sou ty tam _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 8:39 pm Post subject: |
|
|
P.aja. wrote: | tenhle program nemůže fungovat víc než na půl metru protože sem zkoušel přes IR port přidělaný k PC přečíst vysílaný kód a nepovedlo se mě to víc jak z půl metru takže naše sny že budeme přepínat TV pomocí SX1 z gauče sou ty tam |
Jj, na to jsem si uz zvykl, ze to neni jako ovladac televize
Hmm.. moc se nevyznam ve specifikacich irDcek, ale nema treba televize trosku jinou kvalitu signalu ? jako.. rekneme, ze je mene citliva nebo tak neco, zatim co ir porty u pc jsou delane na blizsi vzdalenosti, takze jim staci slaby "signal" ? _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 8:48 pm Post subject: |
|
|
Me taky vzdy fungoval, ale problem byl s tim dosahem.... doma mi to slo kdyz jsem hoodne miril ''i na'' 1m, prepinal jsem i v carrefouru, celkem prdel . No ale kamosovi na NOKII vali i na 3-4m, tak to nejak nechapu! |
|
Back to top |
|
 |
OZracing začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 11:44 pm Post subject: |
|
|
ještě jsem se chtěl zeptat jak mam irremote zaregistrovat pomocí key..?prý se tam nějak má změnit datum nebo co... |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 15, 2005 10:13 am Post subject: |
|
|
OZracing wrote: | ještě jsem se chtěl zeptat jak mam irremote zaregistrovat pomocí key..?prý se tam nějak má změnit datum nebo co... |
jak sem ti říkal .. stačí datum posunout tak o rok dozadu a je to .. protže ten key*** co sem ti dal je na o něco starší a v iremteru je registrace hlídaná časovou registrací klíče .. jestli ěm chápete _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
freedoomm@seznam.cz blackmike@centrum.cz |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 15, 2005 1:47 pm Post subject: |
|
|
ZeeRaX wrote: | Njuska wrote: | K tomu bych jen poznamenal, ze neni pravdou, ze SX1 ma spatny infrak. S notebookem se spojim naprosto nadherne az do cca 1m a i dat. tok je celkem solidni. Ovsem tuto aplikace jsem nikdy nerozchodil (zkouseno na 4 SX jednickach-ruznych FW, ruznych verzi programku a asi na 10 ruznych TV,videi a HIFI). Kamos s Nokiou to take nerozchodil.
P.S:Kdysi byla na toto tema i celkem obsahla diskuze na SymbianForu a myslim, ze drtiva vetsina majitelu SX1 tento program nerozchodila! |
Hmm.. asi patřím mezi ty štastné.... mě to fungovalo pokaždé , i když zatím se mi podařilo úspěšně spojit jen s naší televizí...a s autorádiem se mi to jaksi nepovedlo..ale zkoušel jsem to jen 2x  |
hmm.takže to znamená, že přes tenhle prográmek můžete ovládat svou TV?  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Thu Sep 15, 2005 2:00 pm Post subject: |
|
|
KŘOVÁK wrote: | hmm.takže to znamená, že přes tenhle prográmek můžete ovládat svou TV?  | Nejenom TV, v podstatě všechno co má infrák (hifi, dvd,...) _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
|