View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kerluben kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 15, 2005 9:44 pm Post subject: Jak synchronizovat CX70 s kalendářem a úkoly v Outlooku? |
|
|
Zdravím,
používám pro svou práci Outlook a cx70 jsem si koupil právě proto, abych sebou měl všude k dispozici kalendář s úkoly. Nepovedlo se mi však tyto věci sesynchronizovat. MPM mi nabízí pouze synchronizaci kontaktů, což je mi k lejnu. Dříve jsem měl k dispozici PocketPC, než mi ho blíže nespecifikovaný spoluobčan očadil, takže jsem byl zvyklý zasunout do kolébky a bylo to. Nový telefon jsem si koupil s tím, že to už v dnešní době bude podobně vyvinuté, ale zatím to vypadá, že ne. Vyvedete mě z omylu? Dlouho jsem hledal na internetu levný telefon se synchronizací s PC a teď to nefachčí teda aspoň ne podle mých představ. No, a na závěr... "POMÓÓÓÓC!"
Ps 16.9. 2005: Byl jsem podveden! Až po podrobném zkoumání stránek výrobce jsem zjistil že: "Microsoft Outlook™ synchronization yes, only address book entries" , zatímco ze všech ostatních stran jsem se dozvídal pouze zkrácenou verzi tohoto výroku: "Microsoft Outlook™ synchronization yes"
Poraďte:
1) Mám s tím šmejdem m*dnout o zeď a jít si koupit SE k750? (na což nemám hrachy)
2) Mám ten šmejd zabalit a vrátit prodejci a žádat výměnu za SE k750? (a sklidit potupný výsměch a odmítnutí)
3) Nepůjde to ten krám nějak naučit?
4) Proč? Proč? Proč? |
|
Back to top |
|
 |
Kerluben kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 16, 2005 3:53 pm Post subject: |
|
|
Milý Kerlubene
jelikož se na Tebe tady všichni -cenzurováno-, pomůžeš si sám: stáhni si Siemens Data Suite pro S55 a synchronizuj a synchronizuj až hanba. A příště nebuď jízlivý ani na Siemens, ani na pana Lutonského! Hodně štěstí s Tvým novým telefonem Ti přeje
Kerluben |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|