View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
michalkopecky redaktor

Joined: 30 Nov 2004 Posts: 1541 Location: Praha Mobil:Siemens CX70
13617.60 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 1:58 pm Post subject: Rozloučení s CX65kou |
|
|
Tak se s ní budu muset asi rozloučit a dát jí do servisu, protože ty problémy fakt už přerostly:
1)čas od času se nedá zapnout
2)čas od času se seká při čemkoliv
3)čas od času se sekne v javě, když je tam delší menu
4)bliká displej-když jsou zzamčený klávesy, stačí jenom pohnout joystickem a je to pryč
5)je rozvrzaný
6)zadní kryt je odřený od otevírání
7)baterie se kynklá
8)nefungují LED diody pokud nejsou zapnutý napořád
9)nelze vyhledávat ve skupinách, vždycky se přo tom sekne
10)seká se při práci s tématy
11)seká se přo otevrání txt souborů
12)na displeji jsou dva mrtvý pixely
13)komunikace s počítačem probíhá i rychlostí 4,3kB/s
14)a poslední závada, která mě fakt žene do servisu: Vyndám ho z kapsy a je vypnutej Nebo když se jenom trochu pevněj zmáčkne, prudší pohyb nebo položení stačí taky
Tak budu mít asi na měsíc něco jako Siemens C35i od servisu. A potom mi snad vrátěj peníze a budu si moc koupit něco novější
Co říkáte na ten počet závad? Není jich snad na jeden mobil až moc?  _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 2:03 pm Post subject: |
|
|
Celkom nepodareny kusok....reklamuj. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 2:04 pm Post subject: |
|
|
No, to s tim vyndáním z kapsy bude volnou baterkou.. Ale těch problémů je tolik, že to do toho servisu stejně dej  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Frodo badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 5:41 pm Post subject: |
|
|
Hey mam stejne problemy...
telefon se mi samovolně vypina i kdyz je v klidu
dis¨play blika jednou sviti jednou ne
baterie mi pekne pruzi kdyz vyndam zadni kryt
problemy se zapinanim mobilu někdy nejde vůbec až třeba za 15 min de.
ja ho už jednou měl v servisu kvuli tlacitkam
obcas nesvitily a nefungovaly...
kámošovi ho dneska vrátili ze servisu bo se mu posral display...
V EW mi řekli že mám právo na vrácení peněz když budou 4 ruzne zavady... Zapoměl jsem se zeptat jak se to počita...
jako jesi to co sem tu napsal se pocita jako nekolik zavad nebo kdyz to dam vše naraz tak to je jen jako i zavada...
nevím protože v záručním listu sou čisla oprav a asi až tam nebude místo (1-3) tak mám právo na to vrácení...
víte o tom někdo něco? _________________ CX65 -> Tuning fw43 |
|
Back to top |
|
 |
kenas věrný diskusník

Joined: 01 Nov 2004 Posts: 464 Location: Siemensmania, Brno
2061.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 5:55 pm Post subject: |
|
|
Jo kdyz des 3x na reklamaci tak mas pravo na vraceni penez. Takze az nudes chtit novej mobil, tak na svym neco furt podelavej a chod na reklamaci a nech si vratit penize  _________________ Warning: Parse error in /home/www/signature.php on line 144 |
|
Back to top |
|
 |
Frodo badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 5:57 pm Post subject: |
|
|
.::kenas::. wrote: | Jo kdyz des 3x na reklamaci tak mas pravo na vraceni penez. Takze az nudes chtit novej mobil, tak na svym neco furt podelavej a chod na reklamaci a nech si vratit penize  |
tak tedka tam pujdu podruhe a řeknu jim o samovolnem vypinani a tezkem zapinani...
pak pujdu potřeti a řeknu jim že mi obcas blika display a počtvrté se určitě něco posere jak se znam
Mam rad siemensy ale CX65 je strašně poruchová... Ale pokud mi ty penize vrati tak s koupim novější Siemens sem mu věrny už 10 let
BTW: stači abych měl kolonky v zaručnim listu plne aby mi vratili penize??? nebo musim najit novou zavadu a to 4. v pořadi?? _________________ CX65 -> Tuning fw43 |
|
Back to top |
|
 |
kenas věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 6:01 pm Post subject: |
|
|
Frodo wrote: | .::kenas::. wrote: | Jo kdyz des 3x na reklamaci tak mas pravo na vraceni penez. Takze az nudes chtit novej mobil, tak na svym neco furt podelavej a chod na reklamaci a nech si vratit penize  |
tak tedka tam pujdu podruhe a řeknu jim o samovolnem vypinani a tezkem zapinani...
pak pujdu potřeti a řeknu jim že mi obcas blika display a počtvrté se určitě něco posere jak se znam
Mam rad siemensy ale CX65 je strašně poruchová... Ale pokud mi ty penize vrati tak s koupim novější Siemens sem mu věrny už 10 let
BTW: stači abych měl kolonky v zaručnim listu plne aby mi vratili penize??? nebo musim najit novou zavadu a to 4. v pořadi?? |
Nemusis mit 4 zavady. Az pujdes reklamovat s 3 zavadou tak pozadas o vraceni penez _________________ Warning: Parse error in /home/www/signature.php on line 144 |
|
Back to top |
|
 |
Quentin badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 6:02 pm Post subject: |
|
|
Hele takze kdyz pujdu s telefonem 3krat na reklamaci tak mi vratej penize a to v plne vysi?Protoze ja mam c65 a kupoval jsem ji za 4000Kc a ted stoji nejakech 2700Kc |
|
Back to top |
|
 |
kenas věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 6:03 pm Post subject: |
|
|
Quentin wrote: | Hele takze kdyz pujdu s telefonem 3krat na reklamaci tak mi vratej penize a to v plne vysi?Protoze ja mam c65 a kupoval jsem ji za 4000Kc a ted stoji nejakech 2700Kc |
Presne tak.  _________________ Warning: Parse error in /home/www/signature.php on line 144 |
|
Back to top |
|
 |
Frodo badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 6:03 pm Post subject: |
|
|
Quentin wrote: | Hele takze kdyz pujdu s telefonem 3krat na reklamaci tak mi vratej penize a to v plne vysi?Protoze ja mam c65 a kupoval jsem ji za 4000Kc a ted stoji nejakech 2700Kc |
jo musi ti to dat v plne vysi
jenom mě plete ta slova co mi řekli v Elektroworl*u že musím mít 4 různé závady nebo 3 stejné... _________________ CX65 -> Tuning fw43 |
|
Back to top |
|
 |
kenas věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 6:06 pm Post subject: |
|
|
Podle zakona mas pravo na vraceni penez, kdyz jdes 3x reklamovat jakekoliv zbozi. A podle me je uplne jedno, jestli jsou to stejny zavady nebo ne. A pokud jsou slusni tak ti to nekdy uznaj na druhou reklamaci. Tohle se me stalo s mym starym blbym mp3 playerem _________________ Warning: Parse error in /home/www/signature.php on line 144 |
|
Back to top |
|
 |
michalkopecky redaktor

Joined: 30 Nov 2004 Posts: 1541 Location: Praha Mobil:Siemens CX70
13617.60 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 8:29 pm Post subject: |
|
|
2Frodo: s tím zapínáním máš úplnou pravdu
Tutovka na tři reklemace za sebou: LED diody. šly vám snad někdy v přehrávači zvuků? Mě snad dohromady jenom týden.
k reklamaci: 3 stejné závady = 3x reklamovat to samý;
4 různé závady: tomu moc nerozumím - buď reklamovat 4x něco jiného nebo 4 závady najednou
za vrácené peníze bych si asi koupil cx75  _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |
Hamik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 15, 2005 10:14 pm Post subject: |
|
|
Takhle je to v zákoníku:
-Pokud 3x reklamuješ na výrobku stejnou vadu (tzn. již dvakrát opravenou), má zákazník právo na vrácení plné částky
-Pakliže vyřízení servisu trvá déle, než měsíc od reklamace, má zákazník nárok na výměnu zboží nebo vrácení peněz |
|
Back to top |
|
 |
Jersey98 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 15, 2005 11:06 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Celkom nepodareny kusok....reklamuj. |
Hanni chtěl sem se zeptat, taky se ti to sekne, když ceš vyhledavat ve skupinách? Mě jo. Řeším to už jinde |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Sep 16, 2005 7:18 am Post subject: |
|
|
Jersey98 wrote: | Hanni chtěl sem se zeptat, taky se ti to sekne, když ceš vyhledavat ve skupinách? Mě jo. Řeším to už jinde |
Toto je pravdepodovne bug vo FW u x65...ano,aj mne to vytuhne a takym stylom,ze musim vybrat baterku.Takze to radsej nepouzivam.Nemam az tolko mien v adresari,takze hladam priamo v nom a nie v skupinach. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|