View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Jiri Sindelar kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 16, 2005 7:40 pm Post subject: Stary data kabel |
|
|
Lidi chtel jsem se zeptat jestli mohu pouzit data kabel com z c55 abych se mohl dostat do mobilu a nahravat si tam veci pres siemens data suite.Kamarad ma CF-62 a pres tento kabel mu vse jde i se starym data suite.Zapojim CX-70 a nic nespojeno ikdyz mam nejnovejsi suite.Co s tim?Musim si koupit novy kabel?Je pomerne drahej a je skoda vyhodit tento kabel.Diky za odpoved |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Posted: Fri Sep 16, 2005 7:52 pm Post subject: Re: Stary data kabel |
|
|
Jiri Sindelar wrote: | Lidi chtel jsem se zeptat jestli mohu pouzit data kabel com z c55 abych se mohl dostat do mobilu a nahravat si tam veci pres siemens data suite.Kamarad ma CF-62 a pres tento kabel mu vse jde i se starym data suite.Zapojim CX-70 a nic nespojeno ikdyz mam nejnovejsi suite.Co s tim?Musim si koupit novy kabel?Je pomerne drahej a je skoda vyhodit tento kabel.Diky za odpoved |
uprav ho pridanim rezistoru---NAVOD TADY JE _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
Užitečné java aplikace ZDE
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Back to top |
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 12 May 2005 Posts: 465 Location: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 9:26 am Post subject: |
|
|
data suite nefunguje od rady x65 a vejs ty musis pouzit Simoco to je nejlepsi a nejrychlejsi reseni a pak este plugin do totalcomanderu
nebo primo program od siemensu pomalej ale funguje MPM
vse je tu na SM
http://www.benqmania.cz/content.php
http://www.benqmania.cz/programy.php _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|