View previous topic :: View next topic |
Máte zájem o Fyzikáře? |
No to rozhopádně! To přesně potřebuji! :o) |
|
94% |
[ 260 ] |
Ne, díky. Myslím, že jej nikdy nevyužiju. :o( |
|
5% |
[ 16 ] |
|
Total Votes : 276 |
|
Author |
Message |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 21, 2005 8:27 pm Post subject: |
|
|
ginzo wrote: | ak to bude mať 250 Kb tak silne pochybujem že vám to vezme nejaká spoločnosť ako aplikáciu za SMS 8) |
Co to tu všichni plácáte? To nechte na nás, my si to vyřešíme, o.k.? Přece byste nečekali, aby takvý program měl jen 50 kB?!  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 8:46 pm Post subject: |
|
|
Jelikož jsem zase postoupil, tak sem přidám opět překvapivou statistiku:
Na Fyzikáři děláme s dneškem 50 dní,
má momentálně 8241 řádků,
celkem bude výpočtů asi 203
obsahuje pořád 9 obrázků,
velikost jar souboru stále přijatelných 89 530 B(neobfuskované) a to přestože zdrojový kód má po přidání cca 78 000 B velikost 258 932 B 8)
Takže se možná vejdeme i do 150 kB...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
J.M.C mecenáš

33.00 SMM
Příspěvky na SM: 600,- |
Posted: Fri Sep 09, 2005 2:15 pm Post subject: |
|
|
zajímalo by mě konkrétní datum,kdy to vyjde...(dá-li se to říct)  _________________ Nikdy není škoda si udělat víc reklamy  |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 2:19 pm Post subject: |
|
|
Kaliwoda wrote: | zajímalo by mě konkrétní datum,kdy to vyjde...(dá-li se to říct)  |
Tak to zatím nejsem schopen říct ani přibližně... Až s ním dneska skončím, hodím sem asi statistiku, ale moc jsem nepokročil, řeším teď zase jiné problémy a dostal jsem se k němu až dnes...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 6:07 pm Post subject: |
|
|
jirkab wrote: | Moje manželka učí na základní škole matiku a fyziku. I na základě Tvé aplikace matikář (a také dalších: matematika, údaje atd...)vydala striktní zákaz používání mobilů při písemkách (povolila pouze základní kalkulačky a hlavně poučila celý učitelský ansámbl). Moc se jí Tvoje aplikace líbí, má jí ve své S65 a před žákama se s ní vytahuje a oceňuje to jako velice praktickou věc posunující uplatnění mobilu zase o řád výšše. Mojím prostřednictvím Tě žádá: dodělej´ prosím fyzikáře co nejdříve. Je na něho zvědavá a natěšená a mě pořád nebaví ji poslouchat jestli už to máš hotové a kdy už to bude, no přesně ty dotazy na které Tě nebaví ani odpovídat. Takže zdar a sílu a ať se Ti dílo daří a brzy dospěje k cíly. |
Opravuji: Moje manželka učí na základní škole matiku a fyziku. I na základě Tvé aplikace matikář (a také dalších aplikací od jiných autorů: matematika, údaje atd...)vydala striktní zákaz používání mobilů při.....
Také bych chtěl připojit, že samozřejmě nikomu nezakazuje běžně s aplikacemi pracovat (pouze vydala zákaz používat mobily při písemkách t.j. jak si všichni určitě pamatujeme jednou za čas). A navíc těm neznalým (t.j. všem žákům , o co se vlastně ty děti zajímají, když nejsou v obraze? oni tak s telefonem zavolat a napsat nějakou textovku na N3310 a to ještě bez T9 )ukázala, že vůbec něco takového existuje. Takže vlastně Ti - Vám dělá reklamu. To jen na vysvětlenou.
P.S. A přestaňte se hádat ješitové a nechte hašteření o blbostech pro slepice pardón pro ženský. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
J.M.C mecenáš

33.00 SMM
Příspěvky na SM: 600,- |
Posted: Tue Sep 13, 2005 7:12 pm Post subject: |
|
|
docela bych už fyzikáře potřeboval! vím,že to není jednoduchý ,ale nemohl bys prosimtě uvést přibližné datum(pro uklidnění) _________________ Nikdy není škoda si udělat víc reklamy  |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 7:25 pm Post subject: |
|
|
Kaliwoda wrote: | docela bych už fyzikáře potřeboval! vím,že to není jednoduchý ,ale nemohl bys prosimtě uvést přibližné datum(pro uklidnění) |
Ano, všichni víte, že to nemám lehké, ale přesto se všichni ptáte, kdy už to bude...
Ach jo... Tak narovinu. Opět začaly stresy a předškolní přípravy, takže se výroba zasekla. Fyzikář počítá asi jen 20 výpočtů z 200 a dalších 46 jich je předpřipravených...
Nehodlám se vám tu vymlouvat a popisovat, co všechno mě potkalo a oddalovalo datum vydání... Byly dny, kdy jsem na něj ani nešáhl, byly dny, kdy jsem udělal velký skok. Tak mi přejte spoustu dnů, kdy budu dělat skoky a hlavně hodně motivace... Díky Ricky  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 8:13 pm Post subject: |
|
|
Ricky tys to měl říct až tehdy dyž by byl fyzikář hotovej  |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 8:18 pm Post subject: |
|
|
bondcze wrote: | Ricky tys to měl říct až tehdy dyž by byl fyzikář hotovej  |
njn, ale když on se o tom už rozjížděl OT v tématu o Matikáři, docela chápu autory Siemensmanie, jak se cítí, protože člověk si to myslí, že to půjde lehce, ale naskytnou se pak komplikace, ale to ostatní nepochopí, myslí si, že se flákáš, že oni by to měli za jednu noc, ale ty se furt jen vymlouváš...
Ale co, Fyzikář bude, sice později, ale udělám vše proto, aby byl. Už jsme pro něj objetovali s Milanem spoustu času a úsilí, tak je to škoda teď zahodit. Pokud to nestihneme udělat pro nynější generaci ,tak co, využije to generace přístí... 8)  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 8:22 pm Post subject: |
|
|
no hele když něco někdo chce tak si na to musí počkat nee? |
|
Back to top |
|
 |
Mountin Jacker (bj) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 6:38 pm Post subject: Re: |
|
|
A nechcete pustit ven aspoň demo verzi |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Posted: Wed Sep 14, 2005 7:39 pm Post subject: Re: |
|
|
Mountin Jacker (bj) wrote: | A nechcete pustit ven aspoň demo verzi |
a nechces chvilku pockat  _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
Užitečné java aplikace ZDE
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Back to top |
|
 |
Mountin Jacker (bj) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 16, 2005 3:24 pm Post subject: Re |
|
|
No nejradši bych nechtěl ale budu muset myslel jsem hlavně pro žáky ve škole |
|
Back to top |
|
 |
jurajeskot kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 11:40 am Post subject: |
|
|
zdarec,kde se dá stáhnout matikář??? dik  |
|
Back to top |
|
 |
Sh@dy táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 17, 2005 11:49 am Post subject: |
|
|
jurajeskot wrote: | zdarec,kde se dá stáhnout matikář??? dik  | Napr. to ma v podpise jeden z autorov (Ricky): http://forum.www.siemensmania.cz/content.php?id=484 _________________ A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|