View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tojko začátečník

Joined: 29 Mar 2005 Posts: 56 Location: Třinec biało-czerwony
61.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 6:15 pm Post subject: hry prez kabel |
|
|
mam dotaz z netu taham hry a chci si je dat do mobilu stahne se mi to ve formatu winrar to musim asi extrahovat ze? |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 6:42 pm Post subject: |
|
|
Ano,musis ich rozbalit...java hry maju koncovky JAD a JAR _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
tojko začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 6:44 pm Post subject: |
|
|
ok, thank |
|
Back to top |
|
 |
tojko začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 7:01 pm Post subject: |
|
|
neznate nakou stranku kde sou primo ke stazeni soubory jad a jar me se vsechny hry ve winraru stahnou a tam to je pak cele rozbalene a nejede to pls napiste nakou stranku  |
|
Back to top |
|
 |
fra.iesus začátečník

Joined: 13 Dec 2004 Posts: 32 Location: Holesov:BpH = 1:1 :o)
61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 20, 2005 12:49 pm Post subject: |
|
|
ehm, ono je to trochu jednodussi, nez se zda. Widle ti sice ukazuji WinRAR archiv, ale smerodatna je pripona. Ma-li archiv priponu .jar, pak je vse ok a jednoduse je zkopiruj do founu (WinRAR si totiz tyto pripony defaultne asociuje). Je-li pripona .zip a uvnitr jsou normalni .java soubory (proste klasicky obsah .jar archivu), paxe tez nic nedeje - .jar je todiz .zip format se zmenenou priponou, tagze staci prejmenovat :o) Pokud je to .rar nebo jakakoliv jina pripona, tak do sbal do zipu a zmen priponu na .jar. that's all, folks! ;o) _________________ fra.iesus@s55(fw16~91), cf62(fw11~21)
[N5110 > N8110 > 2xB909DS > N6210 > PANgd51 > 2xEt28 > 2xN3310 > ... :o)]
[near future: BenQ Z2 Cube?] |
|
Back to top |
|
 |
duky začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 8:25 am Post subject: |
|
|
no ja by som to vysvetlil asi trochu jednoduchsie, pan asi nema vela skusenosti.
stiahnes si napriklad hru tetris.zip alebo tetris.rar....ak sa pozries donutra toho archivu, mal by obsahovat subor tetris.jar, pripadne este tetris.jad.
tento archiv staci rozbalit, u mna staci kliknut na kontextove menu rozbalit do adresara tetris. cize teraz mam archiv tetris rozbaleny v adresari tetris a tento adresar uz rovno kopirujem do mobilu medzi hry. hra by sa mala objavit v menu telefonu.. |
|
Back to top |
|
 |
fra.iesus začátečník

Joined: 13 Dec 2004 Posts: 32 Location: Holesov:BpH = 1:1 :o)
61.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 9:38 am Post subject: |
|
|
duky wrote: | no ja by som to vysvetlil asi trochu jednoduchsie, pan asi nema vela skusenosti.
stiahnes si napriklad hru tetris.zip alebo tetris.rar....ak sa pozries donutra toho archivu, mal by obsahovat subor tetris.jar, pripadne este tetris.jad.
tento archiv staci rozbalit, u mna staci kliknut na kontextove menu rozbalit do adresara tetris. cize teraz mam archiv tetris rozbaleny v adresari tetris a tento adresar uz rovno kopirujem do mobilu medzi hry. hra by sa mala objavit v menu telefonu.. |
nerekl bych, ze to bude nedostatkem zkusenosti... spise tim, ze umim cist . gdybys to zkusil taky, taxe o nekolik prispevku vys dozvis, ze uvnitr archivu nejsou .jad a .jar soubory, ale obsah .JARu... jinymi slovy: TY ARCHIVY JSOU .JAR!!! _________________ fra.iesus@s55(fw16~91), cf62(fw11~21)
[N5110 > N8110 > 2xB909DS > N6210 > PANgd51 > 2xEt28 > 2xN3310 > ... :o)]
[near future: BenQ Z2 Cube?] |
|
Back to top |
|
 |
duky začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 10:22 am Post subject: |
|
|
fra.iesus wrote: |
nerekl bych, ze to bude nedostatkem zkusenosti... spise tim, ze umim cist . gdybys to zkusil taky, taxe o nekolik prispevku vys dozvis, ze uvnitr archivu nejsou .jad a .jar soubory, ale obsah .JARu... jinymi slovy: TY ARCHIVY JSOU .JAR!!! |
aha, to som nejak v rychlosti preskocil sry...tak potom plati tvoja odpoved  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|