View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bigboi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 1:34 pm Post subject: CX75 a RC-MMC karta "Problem" |
|
|
Zdravim, muze mi nekdo poradit jakou kartu mam koupit aby fungovala bez problemu<? Zkousel jsem A-DATA 256MB, KINGMAX 256MB a pokazde stejna vec a to ze mi nejde fotit kdyz chci ukladat na MMC, pritom mi ukazatel pise neco pres 1000 volnych. Na kartu proste nejde z mobilu nic zapsat napr. vytvorit novou slozku, zkopirovat nebo presunout jakykoliv soubor, zformatovat atd. Ale v pocitaci se karta chova uplne normalne. Zacinam se obavat nejhorsiho a to ze je chyba v me nove CX75!!!!!!!!!
THNX :? |
|
Back to top |
|
 |
Jarous1 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 2:20 pm Post subject: Re: CX75 a RC-MMC karta "Problem" |
|
|
bigboi wrote: | Zdravim, muze mi nekdo poradit jakou kartu mam koupit aby fungovala bez problemu<? Zkousel jsem A-DATA 256MB, KINGMAX 256MB a pokazde stejna vec a to ze mi nejde fotit kdyz chci ukladat na MMC, pritom mi ukazatel pise neco pres 1000 volnych. Na kartu proste nejde z mobilu nic zapsat napr. vytvorit novou slozku, zkopirovat nebo presunout jakykoliv soubor, zformatovat atd. Ale v pocitaci se karta chova uplne normalne. Zacinam se obavat nejhorsiho a to ze je chyba v me nove CX75!!!!!!!!!
THNX  |
Možná nepomužů, ale v mojí M75 používám 512MB od ATP a všechno je O.K.
Upraveno: A nemáš náhodou zakázanej zápis...? Tyhle karty mají na boku takovou pojistku... _________________ Panasonic G520>>>Sony CMD-J6>>>Sie M55,FW91>>>Sie M75,(FW05->12->13->23->25) + RS-MMC ATP 512MB |
|
Back to top |
|
 |
Gianni83 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 2:36 pm Post subject: Re: CX75 a RC-MMC karta "Problem" |
|
|
bigboi wrote: | Zdravim, muze mi nekdo poradit jakou kartu mam koupit aby fungovala bez problemu<? Zkousel jsem A-DATA 256MB, KINGMAX 256MB a pokazde stejna vec a to ze mi nejde fotit kdyz chci ukladat na MMC, pritom mi ukazatel pise neco pres 1000 volnych. Na kartu proste nejde z mobilu nic zapsat napr. vytvorit novou slozku, zkopirovat nebo presunout jakykoliv soubor, zformatovat atd. Ale v pocitaci se karta chova uplne normalne. Zacinam se obavat nejhorsiho a to ze je chyba v me nove CX75!!!!!!!!!
THNX  |
Chyba telefonu to rozhodne neni, bud klidny. Nektere karty jsou proste s phounem nekompatibilni. Ja sam mam 256MB od ATP a ta jede bez problemu. Nejjednodussi reseni je, vyzkouset si kartu primo v obchode. _________________ Sagem MC920 -----> Siemens M35 (s czT9) -----> M55 (fw.91 + tuna patchu) -----> CX75 (fw.25)
Gianni is BACK |
|
Back to top |
|
 |
haldyr řád zlaté antény

Joined: 30 Aug 2004 Posts: 866 Location: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)
5861.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 4:57 pm Post subject: |
|
|
jj, chce to vyzkoušet v obchodě...já mam viz podpis  _________________ 5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700) |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Wed Sep 21, 2005 5:17 pm Post subject: Ja mám tiež ale iný problém |
|
|
už sa o tom písalo aj na nejakej inej téme - myslím vadná karta...
1. Vraj to závisí od výrobcu.
2. Vraj treba naformátovať kartu v mobile.
...
Ja mám novú kartu v CX75 a po naformátovaní bolo všetko OK,
len z času na čas a to neočakávane aj bez komunikácie s kartou vypíše "vadná karta... kartu formátovať..." A mobil vypne. (Mobil ALE vypne pri každej neočakávanej situácii.)
Myslím, že to môže súvisieť aj fw 05.
Pričom ALE ide všetko OK, dá sa zapisovať aj čítať.
Niektorí tvrdia, že keď sa problém bude takto opakovať, treba v záruke vrátiť kartu a kúpiť od iného výrobcu - pokiaľ nepracuje úplne OK. |
|
Back to top |
|
 |
divokejbill kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 4:24 pm Post subject: PQI |
|
|
koupil jsem si do cx75 128MB zn. PQI a vse v pohode. |
|
Back to top |
|
 |
hairy.pecker řád zlaté antény

Joined: 19 Oct 2004 Posts: 951 Location: Jihlava - děs a běs
5861.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Frosby badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 7:43 am Post subject: Re: Ja mám tiež ale iný problém |
|
|
stano.mania wrote: | už sa o tom písalo aj na nejakej inej téme - myslím vadná karta...
1. Vraj to závisí od výrobcu.
2. Vraj treba naformátovať kartu v mobile.
...
Ja mám novú kartu v CX75 a po naformátovaní bolo všetko OK,
len z času na čas a to neočakávane aj bez komunikácie s kartou vypíše "vadná karta... kartu formátovať..." A mobil vypne. (Mobil ALE vypne pri každej neočakávanej situácii.)
Myslím, že to môže súvisieť aj fw 05.
Pričom ALE ide všetko OK, dá sa zapisovať aj čítať.
Niektorí tvrdia, že keď sa problém bude takto opakovať, treba v záruke vrátiť kartu a kúpiť od iného výrobcu - pokiaľ nepracuje úplne OK. |
Túto chybnu hlašku Ti prestane vypisovať po naformatovaní karty. Mne to začne vypisovať pri štarte telefonu ale ide O.K.
 _________________ Siemens CX75+patche+iné |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Fri Oct 21, 2005 7:09 pm Post subject: |
|
|
vypisovalo to aj keď sa s kartou nerobilo,
ja som to vyriešil takto:
1. kartu som vrátil do predajne, vrátili mi peniaze
2. a mobil CX75 som predal, mám rád spoľahlivosť a tak radšej počkám na S75, zatiaľ si vystačím so starším modelom, ja MP3 nepotrebujem a myslím, že je na škodu, že v základnom balení nie je kábel ani karta ako je tomu u SE - nakoniec to vyjde cenovo skoro rovnako, ak myslíme akcie operátorov. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|