View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Quattrop kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 12:08 pm Post subject: Vypinani c55 pri vice SMS |
|
|
Mam a55@c55 a aplikoval jsem patch na zvetseni pameti. Vsechno funguje v poho az na sms. Pokud mam vice sms (skoro plnou sim) a neco v pameti telefonu, prijde mi dalsi sms a chci si ji precist, pak se telefon vypne. A udela to vzdycky pri pokusu precist nejakou sms. Nahodou jsem tady nasel nejaky patch sms37, ktery by tomu mel pomoct. Mate s tim nekdo zkusenosti? Napiste mi sem prosim jestli vam to telefon taky dela a jestli mate nejaky problemy po pouziti toho sms patche. diky Quattrop |
|
Back to top |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Posted: Wed Sep 21, 2005 10:33 pm Post subject: Re: Vypinani c55 pri vice SMS |
|
|
Quattrop wrote: | Mam a55@c55 a aplikoval jsem patch na zvetseni pameti. Vsechno funguje v poho az na sms. Pokud mam vice sms (skoro plnou sim) a neco v pameti telefonu, prijde mi dalsi sms a chci si ji precist, pak se telefon vypne. A udela to vzdycky pri pokusu precist nejakou sms. Nahodou jsem tady nasel nejaky patch sms37, ktery by tomu mel pomoct. Mate s tim nekdo zkusenosti? Napiste mi sem prosim jestli vam to telefon taky dela a jestli mate nejaky problemy po pouziti toho sms patche. diky Quattrop |
Ano pouzij tento patch na 37 SMS a hned po nem patch "Odstraneni problemu s nabijenim a patchem 37 SMS", vsechno pak poslape tak jak ma. _________________ Musim, musim, dokud to jede...
Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|