View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
keci01 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 18, 2005 4:37 pm Post subject: |
|
|
StandaT wrote: | V klidovým stavu tam napětí není - kvůli bezpečnosti.
Musí se odblokovat - např. aby svítila lampička, musí se telefonu říct, že je připojenej DCA540 (piny 2 + 5,6,7 spojeny) |
Presne otom tu celi cas melem. A pereto sa my zda ze ta schma nemoze funguvat a musi byt napajana externe !!! a nie z mobilu lebo pri HF neje odblokovane napete !
Edit: když je zapojený HF podle schématu xy, tak není na pinech 1,2 napětí . _________________ Philips fizz ->Moto d520->Alcatel 302 -> Sie s!35 ->
Sie mt!50(C!25,C!35) -> Sie S55 ->Sie CXT65 fw50 ->EL71 fw 12 ->C81f
Last edited by keci01 on Mon Sep 19, 2005 8:25 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
StandaT pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 18, 2005 6:20 pm Post subject: |
|
|
keci01 wrote: | Presne otom tu celi cas melem. A pereto sa my zda ze ta schma nemoze funhuvat a musi bit napajana externe !!! a nie z mobilu lebo pri HF neje odblokovane napete ! |
Soráč, ale já jsem nějak z tvýho chaotickýho textu něco takového nevyčetl, stačilo napsat: "když je zapojený HF podle schématu xy, tak není na pinech 1,2 napětí" ju?  _________________ M65 fw.12>25>43>25>44>43 + kabel od AAAmobil(Koracell) + "lampička"  |
|
Back to top |
|
 |
teraxe věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 18, 2005 8:30 pm Post subject: |
|
|
Až uděláte něco jako ladička na basy, vejšky, a podobně tak řekněte....Aby mi sluchátka hrály hlasitě je sice hezká věc ale taková na nic když tam nemám basy :-( a Metal když je suchej tak je to k ničemu _________________ S6->Bosch 608->C25->5110->C35i->MT50->CX65 (14.74MB+plno patchů+miniGPS)->SX1 rozbytej a po opravě nepoužitelnej :-( (ještě pořád mi ho nevrátily) -> HTC Wizard (MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
Hynal badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 18, 2005 8:36 pm Post subject: |
|
|
teraxe wrote: | Až uděláte něco jako ladička na basy, vejšky, a podobně tak řekněte....Aby mi sluchátka hrály hlasitě je sice hezká věc ale taková na nic když tam nemám basy :-( a Metal když je suchej tak je to k ničemu |
No tak si tam dej korekce nic ti vtom nebrani... _________________ Please God, let my soul burn in the Hell.
M65 Rescue - FW50 +patche  |
|
Back to top |
|
 |
StandaT pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 18, 2005 9:49 pm Post subject: |
|
|
teraxe wrote: | Až uděláte něco jako ladička na basy, vejšky, a podobně tak řekněte....Aby mi sluchátka hrály hlasitě je sice hezká věc ale taková na nic když tam nemám basy :-( a Metal když je suchej tak je to k ničemu |
za to nemůže mobil ani sluchátka, ale pořádně ořezanej formát zvuku... _________________ M65 fw.12>25>43>25>44>43 + kabel od AAAmobil(Koracell) + "lampička"  |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Thu Sep 22, 2005 12:34 pm Post subject: |
|
|
StandaT wrote: | V klidovým stavu tam napětí není - kvůli bezpečnosti.
Musí se odblokovat - např. aby svítila lampička, musí se telefonu říct, že je připojenej DCA540 (piny 2 + 5,6,7 spojeny) |
No hoši je to pěkná blbost ( a stydím se, že mě to napadlo až teď a se mnou by se měli stydět všichni odborníci na siemensmanii a symbianforu) a nikdy to nebude fungovat a ten kisman kterej´ to zplodil na symbianforum je pouze teoretik (divil bych se, že na SX1 to funguje, ty telefony jsou prakticky totožné pokud se jedná o výstupy). Je to přesně jak tady píše kolega v módu HF to nemá napětí na špičce 1, protože telefon očekává, že bude nabíjen a to je také možné. A v módu DCA 540 hraje venkovní reprák a není signál na konektoru pro sluchátka. A další taková drobnost: není možné propojit 2 a 9 (signálovou a napájecí zem - telefonu to nedělá dobře a ve sluchátkách se ozývá nepříjemné lupání (lupání-to je slabé slovo). Takže prozatím se budete muset smířit s originálníma sluchátkama anebo navržený zesilovač používat s externím napájením. Doufám, že jsem Vás moc nezklamal, ale je to tak a ne jinak a nikdo s tím nic nenadělá, protože i siemens ve svém music setu IMS-700, používá extérní zdroj, aby mu nedělalo problémy propojení signálové a zdrojové země. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|