View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Jersey98 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 11:38 pm Post subject: |
|
|
Lb01 wrote: | Jersey98 wrote: | Takže reklamace ohledně toho mi byla uznána, vrátili mi peníze a vrátil sem jim mobil. Jestli pudu někdy do siemensu, si ještě hodně rozmyslím  |
Trochu silne slova na to ako si sa vyjadril este prednedavnom.
Jersey98 wrote: | kvůli tehle blbosti se nezblázním |
|
Asi sem se zbláznil. Ono sem tímhle činem ušetřil asi 9-10 000 za pul roku Ale třeba mi cvakne a pudu do to. No stále mám kabel.Zatím. Spíše to bylo myšleno do telefonu od T-Mobilu |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Sat Sep 24, 2005 7:24 am Post subject: |
|
|
Jersey98 wrote: | Takže reklamace ohledně toho mi byla uznána, vrátili mi peníze a vrátil sem jim mobil. Jestli pudu někdy do siemensu, si ještě hodně rozmyslím  |
Koukám že nevíš která bije co?pokaždý říkáš něco jiného  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Jersey98 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 27, 2005 5:59 pm Post subject: |
|
|
Sorry teda. No trochu sem byl tímhle problémem sklamaný.Ono kdybyste tušili, jak ja se na tu S65 těšil a pak tohle. Před koupi sem měl o tom nastudované vše, už zbývalo jen koupit. Jenomže potom šlo ten mobil vrátit a spadnout stoho šíleně drahého tarifu. Byl sem tim siemensem docela zklamán, ale to neznamená všechny , at sem psal co sem psal  |
|
Back to top |
|
 |
Jersey98 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 30, 2005 10:39 am Post subject: |
|
|
Psal sem jim ohledně toho problému do divize a poslali mi dneska toto:
Vazeny pane ***,
dekujeme za Vasi zpravu. Tesi nas, ze ste se obratili s Vasim dotazem na technickou podporu spolecnosti Siemens.
Pozadal ste nas o informaci tykajici se telefonu Siemens S65.
Dovolte, abychom se k teto zprave vyjadrili a omlouvame se za opozdeni odpovedi z technickych pricin.
Zavada ktrerou jste uvedl je zpusobena chybou Firmwaru Vaseho mobilniho telefonu Siemens. Zavada zamrzani pri vyhledavani v skupinach by mela byt odstranena novsi Firmwarovou verzi. Momentalne se novsi verze testuje a predpokladame ze v dohledne dobe bude k dispozici na servisnim stredisku spolecnosti Siemens a nasledne i na strankach spolecnosti Siemens.
S pratelskym pozdravem a srdecny dik, ze ste jse rozhodli pro produkt spolecnosti Siemens.
V pripade nejasnosti nebo dalsich dotazu nas muzete kontaktovat prostrednictvim nasi zakaznicke linky tel.: 2 3303 2727, kde sme k zastizeni od pondeli do patku od 7:30 do 18:30.
S pranim pekneho dne
Ladislav Miklos
Siemens COM
Hotline Support Team
Tel.: +420 2 3303 2727
T-mobile: 00420 736 812 727
Eurotel: +420 726 63 2727
http://www.siemens-mobile.cz
http://www.siemens.com |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|