View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Marek Tyahur kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 24, 2005 10:23 am Post subject: HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Potřeboval bych nutně pomoc.SX1 propojuju s PC přes Bluetooth.Mam 128 kartu.Potřebuju vědět jak to udělat,aby se mi příchozí data automaticky ukládali na kartu,např mp3,protože jinak mi to po chvíli hlasí,že už neni místo,což je logický když má 4MB interní p.Díky moc!Marek.Tyahur@seznam.cz  |
|
Back to top |
|
 |
Norton rozumbrada

1272.54 SMM
|
Posted: Sat Sep 24, 2005 10:39 am Post subject: |
|
|
Hele,četl pravidla fora? Quote: | pokud zakládáte nové vlákno, dejte mu jasný a výstižný nadpis. Odpusťte si nadpisy typu „HELP“, „SPĚCHÁ“, „VELKÝ PROBLÉM“ apod. Já osobně taková vlákna nečtu. Velká písmena si také šetřete na první písmena vět a vlastních názvů. Neoznačujte dotaz za urgentní. Nic tím neurychlíte. |
To za prvé a za druhé existuje něco jako funkce hledat,vidím,že jsi začátečník,ale i tak by ses mohl trošku obtěžovat hledat.Tohle se tu už rozebíralo (a ne jednou).Mrkni třeba sem. _________________ C35i -> MT50 -> CX65 -> SX1 -> Nokia N70 |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Sat Sep 24, 2005 11:20 am Post subject: |
|
|
100 bodov Nortonkovi.
A LOCK pre Mareka Tyahura.
Sirus _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|