View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 1:30 pm Post subject: |
|
|
A ked Ti Winswup robil Postcheck,telefon sa zapol a vypol? _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Amber začátečník

Joined: 10 Jul 2004 Posts: 51 Location: Tanvald, Husova 596
61.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 1:37 pm Post subject: |
|
|
Já jsem používal M55tool, pak tuším se musel telefon odblokovat,zadat IMEI , použít contrast_tool (či jak se jmenuje) abych vůbec něco viděl - a bylo připraveno pro další experinentování.
Teď mám FW91+3,6M + T9 + pár dalších patchů a jsem spokojen-až na to vypínání telefonu po nabití  _________________ C35i >S45 >M55 |
|
Back to top |
|
 |
idH kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 1:58 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | A ked Ti Winswup robil Postcheck,telefon sa zapol a vypol? |
no, sice jo, ale ne, jak by mel.
zapnul se, zabzucel a vypnul se. Takze Winswup skoncil s chybou.
Jeste by me zajimalo, kdyz bych tam zkusil dat zalohu fullflashe tady ze siemensmanie. Vsude se pise naflashovat, odblokovat, zmenit imei. kde svoje imei zjistim, kdyz mi telefon nejede, abych se podival?
zaroven ona fullflash nejak neni k dispozici - mel sem fw 9.1 a chtel sem stahnout tu, o je prilozena k clanku o lokalizaci tohoto fw do cestiny. Bohuzel ale odkaz vede do prazdna.
Code: | http://www.siemensmania.cz/dir_upravy/m55fw91update/M55_FW910313_empty.zip |
a stejne tak patche odsud:
Code: | http://www.siemensmania.cz/content.php?id=121 |
ono by mozna stacilo pres ten fw z winsvupu hodit patch na to rozsireni dkisku a mohlo by to chodit... sice sem se ho chtel zbavit, ale momentalne budu spokojenej, kdyz to bude chodit aspon nejak.
kdybyste nekdo vedel, kde to stahnout, nebo jak telefonu pomoct, mam i ICQ, resit to pres forum je hodne zdlouhavy  |
|
Back to top |
|
 |
idH kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 1:12 pm Post subject: |
|
|
Opravdu nikdo nemuzete poradit? |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Fri Sep 24, 2004 1:29 pm Post subject: |
|
|
idH wrote: | Vsude se pise naflashovat, odblokovat, zmenit imei. kde svoje imei zjistim, kdyz mi telefon nejede, abych se podival?
|
No imei by malo byt pod baterkov napisane na nejakej nalepke. Presne koli takymto pripadom. _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
idH kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 11:47 am Post subject: |
|
|
Tak at delam, co delam, tak to nepomaha :/
Mam podezreni, ze mi asi v telefonu odesel kus pameti, nebo proste tak neoo.
VKlay do telefonu nezapise (hlasku sem pastnul nekde vys) a m55tool sice jo, ale telefon se pak neda pustit... uz ani nezabzuci.
pri spojovani ve VKlay, kde vzdycky vypsal verzi FW, vypise jenom hromadku nesmyslnych znaku.
Takze mam asi smulu a budu muset zkusit reklamaci.
Ale nez to udelam, rad bych se zeptal, zda se da nekde sehnat binarni forma original FW... nemate nekde zalohu fullflashe ve verzi 4 nebo 7, idealne i s T-mobile "vylepsenim"?
pripadne bych byl vdecny i za rady jak nejlip za sebou zamist stopy po flashovani a tak.
Byl bych nesmirne zauzlovan.... |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:11 pm Post subject: |
|
|
Ten FF je urceny iba pre Freiu a V_Klay.S M55Tool ho tam nedavaj.Skus este Freiu. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
idH kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 8:45 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Ten FF je urceny iba pre Freiu a V_Klay.S M55Tool ho tam nedavaj.Skus este Freiu. |
Tak Freia sice neskonci uprostred flashovani s chybou jako vklay, ale stejne ve vysledku telefon nejde zapnout. Vklay uz pri spojeni nehlasi paznaky, ale aspon napise, ze flash nelze precist...
Muzu znovu poprosit kohokoliv, kdo ma puvodni nejlepe T-mobile firmware, jestli by se nepodelil? Pripadne se ozval na icq |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|