View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
stuli kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 28, 2005 7:49 am Post subject: cx 65 na cx70 odblok FW56 |
|
|
Da sa nieco spravit, aby som odblokoval telefon?mam zablokovany kod telefonu a neviem si s tym rady. V SST mi napise na telefone service mode ale nic nerobi... nevie mako si to mam odblokovat... daval som si vcera prerobku na cx 70. da sa nejako nacitat eeprom aby mi to odblokovalo? alebo co mam robit? dik |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Wed Sep 28, 2005 8:07 am Post subject: |
|
|
No postup je nasledujici:
Pouzit PapuaUtils ve spolupráci s java aplikaci px65v4 a vygenerovat loader do V-klay a log pro Freiu
Z logu pro freiu udelat ve Freie map
Loader dat do V-klay a aplikovat patch na odkryti bloku EEPROM
v EEprom Tools stejne jako se nahravaji bloky aktivujici PhonePilot a Walky Talky nahrat obsah vygenerovaneho map souboru.
A je odblokovano, pro podrobnosti si precti navody. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
stuli kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 28, 2005 8:14 am Post subject: dik |
|
|
POjde to urcite?robil som uz hocico, ale nic nepomohlo. vsetky tieto veci ovladam, nie som zaciatocnik. aky navod si mam precitat? lebo mi skapala karta a ina sa mi neda dat, nejde signal a telefon ide iba s nou. daj mi prosim dake odkazy... nejde mi eeprom tool, nieco mu chyba. da sa to stiahnut? u kamarata mi to ide v poho. len je prec. |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Wed Sep 28, 2005 8:23 am Post subject: Re: dik |
|
|
stuli wrote: | POjde to urcite?robil som uz hocico, ale nic nepomohlo. vsetky tieto veci ovladam, nie som zaciatocnik. aky navod si mam precitat? lebo mi skapala karta a ina sa mi neda dat, nejde signal a telefon ide iba s nou. daj mi prosim dake odkazy... nejde mi eeprom tool, nieco mu chyba. da sa to stiahnut? u kamarata mi to ide v poho. len je prec. |
Vse co chybi eeprom tool i cely eeprom tool najdes v Utils, hlavne jsou tam balicky dll a ocx nutnych pro chod nekterych servisnich aplikaci.
jinak kdyz se ti EEPROM Tool nespoji napoprve tak pomaha pockat az se na tom tlacitku znovu objevi init a dat ho znovu (ja to tak musim delat taky :-( zatraceny komunikacni timeouty) _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|