View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
merich kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 28, 2005 5:16 pm Post subject: S65 - Poznámky v organizeri casom zmiznu ! Preco ??? |
|
|
Je to chyba, alebo to tak ma byt (aj ked nechapem preco) ?
Da sa to nejako upravit, aby tam zostali az do manualneho vymazania...
Dakujem. |
|
Back to top |
|
 |
merich kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 8:40 am Post subject: |
|
|
Nikto mi nevie odpovedat ?  |
|
Back to top |
|
 |
Wishmaster badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 9:01 am Post subject: |
|
|
Je to dané jednou trochu složitější chybou. Při zaplnění celé paměti seznamu hovorů - 500 položek celkem a následném dalším pokusu (hovor, prozvonění) se smaže jedna poznámka z organizéru nebo poznámek atd., která má nejstarší datum a které je zároveň starší, než nejstarší záznam v seznamu hovorů. Mně to na CX65 dělalo ve všech verzích FW, třeba to bude i tvůj problém. _________________ Alcatel OT Club -> OT 302 -> Siemens MT50 -> CX65
FW 05 -> 14 -> 16 -> 25 -> 43 -> 47 -> 50 |
|
Back to top |
|
 |
merich kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 10:17 am Post subject: |
|
|
Wishmaster wrote: | Je to dané jednou trochu složitější chybou. Při zaplnění celé paměti seznamu hovorů - 500 položek celkem a následném dalším pokusu (hovor, prozvonění) se smaže jedna poznámka z organizéru nebo poznámek atd., která má nejstarší datum a které je zároveň starší, než nejstarší záznam v seznamu hovorů. Mně to na CX65 dělalo ve všech verzích FW, třeba to bude i tvůj problém. |
Je to dost mozne,lebo zoznam hovorov si mazem malokedy. Neexistuje vsak nejaky ten patch, ktory by to dokazal zmenit ? Je totiz dost hlupe, ze zoznam hovorov sa nezmaze, resp zmaze az vtedy, ak su zmazane aj poznamky. Myslim, ze poznamky maju vyssiu prioritu ako 2-3 mesiace stary zaznam o hovore...
Mal som totiz v poznamkach (dovernych - pod heslom) dost dolezite veci a tie mi zmizli. Potrebujem ich mat pri sebe a pod heslom. Toto mi vyhovovalo az na ten "maly" detail...
Mozno by to mohla byt aj vyzva pre tych, ktory tie patche robia... Co vy na to, pani ?  |
|
Back to top |
|
 |
F.afoun pisatel

680.44 SMM
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 11:47 am Post subject: |
|
|
merich wrote: | Je to dost mozne,lebo zoznam hovorov si mazem malokedy. Neexistuje vsak nejaky ten patch, ktory by to dokazal zmenit ? Je totiz dost hlupe, ze zoznam hovorov sa nezmaze, resp zmaze az vtedy, ak su zmazane aj poznamky. Myslim, ze poznamky maju vyssiu prioritu ako 2-3 mesiace stary zaznam o hovore...
Mal som totiz v poznamkach (dovernych - pod heslom) dost dolezite veci a tie mi zmizli. Potrebujem ich mat pri sebe a pod heslom. Toto mi vyhovovalo az na ten "maly" detail...
Mozno by to mohla byt aj vyzva pre tych, ktory tie patche robia... Co vy na to, pani ?  |
Možná patch by byl pohodlnější, ale třeba někdo ty seznamy potřebuje? Já to řeším právě podle té priority. Takže poctivě promazávám seznamy volání a tenhle problém nemám, a ani neměl. O něm jsem v podstatě nevěděl, protože s likvidací seznamů jsme začal hned když mi moc vadilo, že telefon ukládá každé volání stejného čísla zvlášť na rozdíl od starších Siemensů, které uložily počet a datum s časem posledního. _________________ CX65-FW12->25->43->50->56CX70 |
|
Back to top |
|
 |
merich kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 12:35 pm Post subject: |
|
|
F.afoun wrote: | Možná patch by byl pohodlnější, ale třeba někdo ty seznamy potřebuje? Já to řeším právě podle té priority. Takže poctivě promazávám seznamy volání a tenhle problém nemám, a ani neměl. O něm jsem v podstatě nevěděl, protože s likvidací seznamů jsme začal hned když mi moc vadilo, že telefon ukládá každé volání stejného čísla zvlášť na rozdíl od starších Siemensů, které uložily počet a datum s časem posledního. |
No vidis, mne zas vyhovuje prave zoznam kazdeho volania. Asi je to o potrebach cloveka. Preto, ak by bol taky patch na tuto upravu, tak ten, co ho potebuje si ho aj aplikuje. Tiez si nedam do telefonu vsetko, co vidim... 8) |
|
Back to top |
|
 |
PatroSK kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 1:16 pm Post subject: |
|
|
Znamená to, že ak má poznámka novší dátum ako najstarší hovor, nebude zmazaná vôbec? |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 4:34 pm Post subject: |
|
|
Poznámky se Ti nebudou mazat když je dáš jako tajné Budou v telefonu furt  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
merich kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 7:23 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | Poznámky se Ti nebudou mazat když je dáš jako tajné Budou v telefonu furt  |
Nuz, ak mas na mysli "doverne" - pod heslom telefonu, tak si potom "vedle jak ta jedle". Prave o tie som prisiel... |
|
Back to top |
|
 |
Wishmaster badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 30, 2005 10:56 am Post subject: |
|
|
Mažou se i poznámky ve složce tajné.
Ve starších FW to bylo tak, že se smazal nejstarší zápis v seznamu hovorů, nahradil novým a zároveň se smazala ta jedna poznámka.
V nových FW mě připadne, že už se smaže jen ta poznámka a záznam v seznamu hovorů už se nesmaže ani nedoplní další (u mě v FW50). Neobjeví se mi ani záznam ve složce doručené - podle toho poznám, že mám plný seznam.
Aspoň částečně se dá před tou chybou ochránit tím, že si vytvoříte třeba 10 poznámek hodně starého data.
Taky mě to dost štve a upozorňoval jsem na to Siemens už tak minimálně před 8 měsíci a jaksi s tím nic stále neudělal. _________________ Alcatel OT Club -> OT 302 -> Siemens MT50 -> CX65
FW 05 -> 14 -> 16 -> 25 -> 43 -> 47 -> 50 |
|
Back to top |
|
 |
random kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 10:56 am Post subject: |
|
|
Zaujimave .... ja som si to vsimol az nedavno.
A vobec ma to nepotesilo ...., najskor som to bral ako "nedorozumenie", ale ked sa to zacalo diat pravidelne tak ma to nastvalo. Ako je mozne ze to Siemens doteraz poriadne nevyriesil....
Este jedna podotaska....
Moj M65 zabudol kód prístroja .... ( na zaciatku som ho zadaval a pouzival.... ) ... a po tom co sa mi asi 3x zmazali poznamky som ich chcel zaradit do doverne a ....... telefon uz neakceptoval kod ....
Kedze poznamky pouzivam casto a hovorou nemam najmenej je to celkom sklamanie ...., naviac vymazavat hovori sa rozhodne nechystam....
Nieje to uz dnes mozne vyriesit.....? |
|
Back to top |
|
 |
djzelee začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 2:21 pm Post subject: |
|
|
ach jo kde jsou ty časy kdy se do telefonu vešlo 10 nepřijatých hovorů a pak se jen přemazal ten poslední škoda že už to tak nejde teď po 500 hovoru  _________________ M35i(FW18,21,24,25)->A55@C55(FW24)->ST60(FW040305,040730n)->CX65(FW38)->S65(FW12,58 ) + 512 MB RS-MMC SanDisk->EL 71 (FW38,45) + 512 MicroSD Hama |
|
Back to top |
|
 |
krvesaj rozumbrada

Joined: 08 Oct 2004 Posts: 396 Location: Telč Telefon:CX65@50
1261.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 3:19 pm Post subject: |
|
|
2random: Vacsinou sa stava, ze kod pristroja zabudne uzivatel, nie telefon Navod na odblok je tu: www.siemensmania.cz/faq.php _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
random kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|