clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S65 - Poznámky v organizeri casom zmiznu ! Preco ???

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S65 - Poznámky v organizeri casom zmiznu ! Preco ???
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
merich
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 28, 2005 5:16 pm    Post subject: S65 - Poznámky v organizeri casom zmiznu ! Preco ??? Reply with quote

Je to chyba, alebo to tak ma byt (aj ked nechapem preco) ?
Da sa to nejako upravit, aby tam zostali az do manualneho vymazania...
Dakujem.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
merich
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Sep 29, 2005 8:40 am    Post subject: Reply with quote

Nikto mi nevie odpovedat ? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Back to top
Wishmaster
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Sep 29, 2005 9:01 am    Post subject: Reply with quote

Je to dané jednou trochu složitější chybou. Při zaplnění celé paměti seznamu hovorů - 500 položek celkem a následném dalším pokusu (hovor, prozvonění) se smaže jedna poznámka z organizéru nebo poznámek atd., která má nejstarší datum a které je zároveň starší, než nejstarší záznam v seznamu hovorů. Mně to na CX65 dělalo ve všech verzích FW, třeba to bude i tvůj problém.

FW 05 -> 14 -> 16 -> 25 -> 43 -> 47 -> 50
Back to top
View user's profile Send private message
merich
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Sep 29, 2005 10:17 am    Post subject: Reply with quote

Wishmaster wrote:
Je to dané jednou trochu složitější chybou. Při zaplnění celé paměti seznamu hovorů - 500 položek celkem a následném dalším pokusu (hovor, prozvonění) se smaže jedna poznámka z organizéru nebo poznámek atd., která má nejstarší datum a které je zároveň starší, než nejstarší záznam v seznamu hovorů. Mně to na CX65 dělalo ve všech verzích FW, třeba to bude i tvůj problém.

Je to dost mozne,lebo zoznam hovorov si mazem malokedy. Neexistuje vsak nejaky ten patch, ktory by to dokazal zmenit ? Je totiz dost hlupe, ze zoznam hovorov sa nezmaze, resp zmaze az vtedy, ak su zmazane aj poznamky. Myslim, ze poznamky maju vyssiu prioritu ako 2-3 mesiace stary zaznam o hovore...
Mal som totiz v poznamkach (dovernych - pod heslom) dost dolezite veci a tie mi zmizli. Potrebujem ich mat pri sebe a pod heslom. Toto mi vyhovovalo az na ten "maly" detail...
Mozno by to mohla byt aj vyzva pre tych, ktory tie patche robia... Co vy na to, pani ? Idea Idea Idea
Back to top
F.afoun
pisatel
pisatel

680.44 SMM
PostPosted: Thu Sep 29, 2005 11:47 am    Post subject: Reply with quote

merich wrote:
Je to dost mozne,lebo zoznam hovorov si mazem malokedy. Neexistuje vsak nejaky ten patch, ktory by to dokazal zmenit ? Je totiz dost hlupe, ze zoznam hovorov sa nezmaze, resp zmaze az vtedy, ak su zmazane aj poznamky. Myslim, ze poznamky maju vyssiu prioritu ako 2-3 mesiace stary zaznam o hovore...
Mal som totiz v poznamkach (dovernych - pod heslom) dost dolezite veci a tie mi zmizli. Potrebujem ich mat pri sebe a pod heslom. Toto mi vyhovovalo az na ten "maly" detail...
Mozno by to mohla byt aj vyzva pre tych, ktory tie patche robia... Co vy na to, pani ? Idea Idea Idea

Možná patch by byl pohodlnější, ale třeba někdo ty seznamy potřebuje? Já to řeším právě podle té priority. Takže poctivě promazávám seznamy volání a tenhle problém nemám, a ani neměl. O něm jsem v podstatě nevěděl, protože s likvidací seznamů jsme začal hned když mi moc vadilo, že telefon ukládá každé volání stejného čísla zvlášť na rozdíl od starších Siemensů, které uložily počet a datum s časem posledního.

merich
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Sep 29, 2005 12:35 pm    Post subject: Reply with quote

F.afoun wrote:
Možná patch by byl pohodlnější, ale třeba někdo ty seznamy potřebuje? Já to řeším právě podle té priority. Takže poctivě promazávám seznamy volání a tenhle problém nemám, a ani neměl. O něm jsem v podstatě nevěděl, protože s likvidací seznamů jsme začal hned když mi moc vadilo, že telefon ukládá každé volání stejného čísla zvlášť na rozdíl od starších Siemensů, které uložily počet a datum s časem posledního.

No vidis, mne zas vyhovuje prave zoznam kazdeho volania. Asi je to o potrebach cloveka. Preto, ak by bol taky patch na tuto upravu, tak ten, co ho potebuje si ho aj aplikuje. Tiez si nedam do telefonu vsetko, co vidim... 8)
Back to top
PatroSK
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Sep 29, 2005 1:16 pm    Post subject: Reply with quote

Znamená to, že ak má poznámka novší dátum ako najstarší hovor, nebude zmazaná vôbec?
Back to top
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PostPosted: Thu Sep 29, 2005 4:34 pm    Post subject: Reply with quote

Poznámky se Ti nebudou mazat když je dáš jako tajné wink Budou v telefonu furt wink
merich
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Sep 29, 2005 7:23 pm    Post subject: Reply with quote

jamaica wrote:
Poznámky se Ti nebudou mazat když je dáš jako tajné wink Budou v telefonu furt wink

Nuz, ak mas na mysli "doverne" - pod heslom telefonu, tak si potom "vedle jak ta jedle". Prave o tie som prisiel...
Back to top
Wishmaster
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri Sep 30, 2005 10:56 am    Post subject: Reply with quote

Mažou se i poznámky ve složce tajné.
Ve starších FW to bylo tak, že se smazal nejstarší zápis v seznamu hovorů, nahradil novým a zároveň se smazala ta jedna poznámka.
V nových FW mě připadne, že už se smaže jen ta poznámka a záznam v seznamu hovorů už se nesmaže ani nedoplní další (u mě v FW50). Neobjeví se mi ani záznam ve složce doručené - podle toho poznám, že mám plný seznam.
Aspoň částečně se dá před tou chybou ochránit tím, že si vytvoříte třeba 10 poznámek hodně starého data.
Taky mě to dost štve a upozorňoval jsem na to Siemens už tak minimálně před 8 měsíci a jaksi s tím nic stále neudělal.

FW 05 -> 14 -> 16 -> 25 -> 43 -> 47 -> 50
Back to top
random
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Feb 09, 2006 10:56 am    Post subject: Reply with quote

Zaujimave Evil or Very Mad .... ja som si to vsimol az nedavno.
A vobec ma to nepotesilo ...., najskor som to bral ako "nedorozumenie", ale ked sa to zacalo diat pravidelne tak ma to nastvalo. Ako je mozne ze to Siemens doteraz poriadne nevyriesil....
Este jedna podotaska....
Moj M65 zabudol kód prístroja .... ( na zaciatku som ho zadaval a pouzival.... ) ... a po tom co sa mi asi 3x zmazali poznamky som ich chcel zaradit do doverne a ....... telefon uz neakceptoval kod Evil or Very Mad ....
Kedze poznamky pouzivam casto a hovorou nemam najmenej je to celkom sklamanie ...., naviac vymazavat hovori sa rozhodne nechystam....
Nieje to uz dnes mozne vyriesit.....?
Back to top
djzelee
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 12, 2006 2:21 pm    Post subject: Reply with quote

ach jo kde jsou ty časy kdy se do telefonu vešlo 10 nepřijatých hovorů a pak se jen přemazal ten poslední škoda že už to tak nejde teď po 500 hovoru Crying or Very sad
krvesaj
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 12, 2006 3:15 pm    Post subject: Reply with quote

Řešení je - Calls Squeezer, http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=18013
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
whitewash
táta fóra
táta fóra

0.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 13, 2006 3:19 pm    Post subject: Reply with quote

2random: Vacsinou sa stava, ze kod pristroja zabudne uzivatel, nie telefon Smile Navod na odblok je tu: www.siemensmania.cz/faq.php
random
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 10:58 am    Post subject: Reply with quote

Takze moj problem je "vyrieseny" :
http://mobilforum.mobilmania.cz/viewtopic.php?t=20033

Komu sa nechce citat, vymenou za Nokiu 5140i. Pre mna trochu sklamanie, ale aspon mi uz nebudu samostatne odbudat poznamky Smile ...
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum