clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Vadný displej u C65 a reklamace u Eurotelu

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Vadný displej u C65 a reklamace u Eurotelu

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
4daPeace
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Oct 01, 2005 11:57 am    Post subject: Vadný displej u C65 a reklamace u Eurotelu Reply with quote

Mám C65 koupenou u Eurotelu za 1,- a včera když si tak sedím v baru a podívám se na mobil tak vidím, že displej nefunguje. Kdzy sem prisel domu, zacal sem si s tim 'hrat' a zjistil ze displej je viditelny pouze pod urcitym uhlem a to pouze s malym kontrastem a velkym jasem - proste vadny displej, tlacitka obcas taky nesviti. Tak sem si rekl ze mobil zanesu do Eurotelu k reklamaci, ale mam strach, ze mi pak treba reknou, ze je to tim ze mi urcite mobil nekde spadnul (nespadnul) nebo neco podobneho - reklamaci mi neuznaji a ja budu muset zaplatit cca 2000,- za novy displej, coz jak jiste uznate je pri kupni i nynejsi cene telefonu jaksi moc a tim padem by se mi to pekne prodrazilo. Takze ted nevim jestli tam mam jit a i kdybych tam nakonec sel, tak sem se nikod nedocetl, jestli mi zapujci po dobu opravy nahradni pristroj (jako je tomu u T-Mobilu). Dik za naky napad...
Back to top
View user's profile Send private message
szkepek
táta fóra
táta fóra

Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary

7861.00 SMM
PostPosted: Sat Oct 01, 2005 2:28 pm    Post subject: Reply with quote

Nahradni pristroj ti nezapujci, pokud vim ja, ale to neni 100%, kdyz jsi pausalni tak mozna jo. A co se tyce reklamace, nemas se ceho bat. Pokud nebudes mit smulu na nerudnyho zamestnance, tak te obslouzi, nikdo se s tebou dneska nechce hadat jenom tak ze sportu...
Palio MT
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Oct 01, 2005 3:52 pm    Post subject: Reply with quote

Daj phon do povodneho stavu a hor sa do servisu. Nevidim dovod preco by ti to nemali uznat (ked mne uznali rozbite tlacitko joysticku).
Back to top
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PostPosted: Sat Oct 01, 2005 7:42 pm    Post subject: Reply with quote

Chcel by som telefon reklamovat kvoli topmu ze sa pri otrasoch vypina (asi som ju sposobil HW poruchu).Budu sa zaujimat o kryt?Pytam sa preto lebo nieje normalne opotrebovany ale je odlomeny vrch nad sluchatkom a spetne prilepeny sekundakom uplne doskrabany v displeji su hlboke ryhy a dnes som na nho omylom polozil letovacku a ... ehhm
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PostPosted: Sat Oct 01, 2005 7:59 pm    Post subject: Re: Vadný displej u C65 a reklamace u Eurotelu Reply with quote

4daPeace wrote:
... jestli mi zapujci po dobu opravy nahradni pristroj (jako je tomu u T-Mobilu). Dik za naky napad...

Ak je to paušál možno áno. Ale zapožičaný obyčajne na finančnú zálohu, a zapožičaný bude taký, že bude lepšie si zaobstarať radšej nejaký od známeho.
Mne v Orange v minulosti zapožičali R320 za 3000 a bol som rád keď som ju vrátil.
Back to top
Palio
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sat Oct 01, 2005 11:58 pm    Post subject: Reply with quote

Dieg0 wrote:
Chcel by som telefon reklamovat kvoli topmu ze sa pri otrasoch vypina (asi som ju sposobil HW poruchu).Budu sa zaujimat o kryt?Pytam sa preto lebo nieje normalne opotrebovany ale je odlomeny vrch nad sluchatkom a spetne prilepeny sekundakom uplne doskrabany v displeji su hlboke ryhy

Ked im posles mobil s takym krytom tak sa v tom zacnu poriadne vrtat. Skus si poziciat kryt od niekoho ineho a tak nevidim problem preco by ti to nemali uznat.

4daPeace
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Oct 02, 2005 11:53 am    Post subject: Reply with quote

Tak sem ho tam zanesl, nahradni mi nedali, takze musim cca mesic vydrzet s SE T310. Ale jakmile sem na prodejne vytahl telefon, slecna ho zapla a displej fungoval normalne Shocked ale stejne sem jim ho tam radsi nechal...
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum