View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Fieldy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 02, 2005 11:33 am Post subject: chyba systemu |
|
|
Dobrý den, včera se mi totálně zbláznil telefon nejdříve jsem se při startu nemohl dostat do menu telefonu....a po chvili ani napsat sms...telefon stále hlasil chybu systemu a že aplikace byla ukončena atd....dnes už je vybity a ani se nenabije....myslite že pomnuže master reset(to asi nevydrzi baterka) nebo jedině sehnat někoho kdo ma sx1 a pujcit si baterku.....nechce se mi to davat do prahy do servisu....tak bych to chtel zkusit sam diky za rady....a sry jestli jsem zalozil thread po 1000x |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Sun Oct 02, 2005 11:51 am Post subject: Re: chyba systemu |
|
|
Fieldy wrote: | Dobrý den, včera se mi totálně zbláznil telefon nejdříve jsem se při startu nemohl dostat do menu telefonu....a po chvili ani napsat sms...telefon stále hlasil chybu systemu a že aplikace byla ukončena atd....dnes už je vybity a ani se nenabije....myslite že pomnuže master reset(to asi nevydrzi baterka) nebo jedině sehnat někoho kdo ma sx1 a pujcit si baterku.....nechce se mi to davat do prahy do servisu....tak bych to chtel zkusit sam diky za rady....a sry jestli jsem zalozil thread po 1000x | V prvé řadě si nabij baterku, pak zkus formát a pokud nepomůže tak přehrej FW. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 02, 2005 1:59 pm Post subject: Re: chyba systemu |
|
|
Gwin wrote: | Fieldy wrote: | Dobrý den, včera se mi totálně zbláznil telefon nejdříve jsem se při startu nemohl dostat do menu telefonu....a po chvili ani napsat sms...telefon stále hlasil chybu systemu a že aplikace byla ukončena atd....dnes už je vybity a ani se nenabije....myslite že pomnuže master reset(to asi nevydrzi baterka) nebo jedině sehnat někoho kdo ma sx1 a pujcit si baterku.....nechce se mi to davat do prahy do servisu....tak bych to chtel zkusit sam diky za rady....a sry jestli jsem zalozil thread po 1000x | V prvé řadě si nabij baterku, pak zkus formát a pokud nepomůže tak přehrej FW. |
Rovnou přehraj FW... reset je zbytečnej v tomto případě... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Sun Oct 02, 2005 2:41 pm Post subject: |
|
|
boze ruze...ctete to vubec??? co pise....rika ,ze nemam nabitou baterku to znamena ,ze se mu asi neporadri prehrat Fv nenmyslite??
jinak prehravat FV jako prvni v rade je kapku dle meho nazoru ukvapene!! takze udelej ten paster reset...treba to ta baterka vydrzi...,ale mozna ne.Pokud ne tak vyzkousej nabijeni ..nevim mozna to taky hodi chybu,ale divil bych se.Tvuj prvotni ukol je -vyzkouset master reset (pokud nepujde provest z duvodu slabe baterie tak sezen nekoho kdo ma SX1 a baterii ma nabitou)
-pak s nabitou baterii zkus master reset a az teprve pokud by nepomohl tak prehlej FV ,ale ne driv..bylo by to zbytecne a ukvapene. _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 02, 2005 3:15 pm Post subject: |
|
|
cuir wrote: | boze ruze...ctete to vubec??? co pise....rika ,ze nemam nabitou baterku to znamena ,ze se mu asi neporadri prehrat Fv nenmyslite??
jinak prehravat FV jako prvni v rade je kapku dle meho nazoru ukvapene!! takze udelej ten paster reset...treba to ta baterka vydrzi...,ale mozna ne.Pokud ne tak vyzkousej nabijeni ..nevim mozna to taky hodi chybu,ale divil bych se.Tvuj prvotni ukol je -vyzkouset master reset (pokud nepujde provest z duvodu slabe baterie tak sezen nekoho kdo ma SX1 a baterii ma nabitou)
-pak s nabitou baterii zkus master reset a az teprve pokud by nepomohl tak prehlej FV ,ale ne driv..bylo by to zbytecne a ukvapene. |
jj tento postup mám odzkoušenej a vyřešilo mi to problémy s Javou, hrama a oblíbenými(nešli otevřít a vyskakovala hléška appl.zavřena a občas i chyba syst.)
btw: Myslim že bys měl psát FW-Firm Ware a u paster reset ses nejspíš překlep  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Sun Oct 02, 2005 3:31 pm Post subject: |
|
|
KŘOVÁK wrote: | cuir wrote: | boze ruze...ctete to vubec??? co pise....rika ,ze nemam nabitou baterku to znamena ,ze se mu asi neporadri prehrat Fv nenmyslite??
-pak s nabitou baterii zkus master reset a az teprve pokud by nepomohl tak prehlej FV ,ale ne driv..bylo by to zbytecne a ukvapene. |
jj tento postup mám odzkoušenej a vyřešilo mi to problémy s Javou, hrama a oblíbenými(nešli otevřít a vyskakovala hléška appl.zavřena a občas i chyba syst.)
btw: Myslim že bys měl psát FW-Firm Ware a u paster reset ses nejspíš překlep  |
jjj sem se preklep...se stava no:) _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
|
Back to top |
|
 |
ICEBRETON začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 02, 2005 4:14 pm Post subject: |
|
|
Neco podobnyho se stalo kamosovi, delalo to podobny zmatky a taky potom nesela nabit baterka. Nakonec to zkoncilo v servisu, byla vadna zakladni deska. _________________ Ericsson A1018S => Alcatel One Touch 302 =>Siemens M55+lampicka => CX65+lampicka fw25=>fw50 + DCA 510 tuning (zeleny diody, tesneni kolem joystiku)+patche |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 02, 2005 6:46 pm Post subject: |
|
|
cuir wrote: | boze ruze...ctete to vubec??? co pise....rika ,ze nemam nabitou baterku to znamena ,ze se mu asi neporadri prehrat Fv nenmyslite??
Prosim tě nedělej tady "pana znalce"... když mu to nabít nejde, tak to asi není na místě mu radit: NABÍ TO!!! Takže jen pro příště. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Fieldy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 6:12 am Post subject: |
|
|
ICEBRETON wrote: | Neco podobnyho se stalo kamosovi, delalo to podobny zmatky a taky potom nesela nabit baterka. Nakonec to zkoncilo v servisu, byla vadna zakladni deska. |
přesně hází mi to aplikace zavřena a hned na to chyba systému...při nabíjení system error a nic....dneska vyzkouším ten M reset...no a pak kdyžtak přehraju Firmware...jo a otázka...když jsem si před 3 měsíci odsud stáhl český FW 15 bude záruka platná? jinak díky za rady  |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 11:29 am Post subject: |
|
|
Skusal si ho nabijat vypnuty? Tak by to mohlo nabit.... _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 12:15 pm Post subject: |
|
|
Lewa wrote: |
Prosim tě nedělej tady "pana znalce"... když mu to nabít nejde, tak to asi není na místě mu radit: NABÍ TO!!! Takže jen pro příště. |
nedelam znalce ,ale kdyz mu nejakej jako TY napise aby prehral FV se slabou baterkou (coz je pekna koko*ina) tak pak se nemuzeme divit ,ze tu mame lidi co si zabiji telefony !!...takze jen pro priste.
byd swup nezacne prehravat kdyz je baterka slaba. _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 1:23 pm Post subject: |
|
|
Fieldy wrote: | ICEBRETON wrote: | Neco podobnyho se stalo kamosovi, delalo to podobny zmatky a taky potom nesela nabit baterka. Nakonec to zkoncilo v servisu, byla vadna zakladni deska. |
přesně hází mi to aplikace zavřena a hned na to chyba systému...při nabíjení system error a nic....dneska vyzkouším ten M reset...no a pak kdyžtak přehraju Firmware...jo a otázka...když jsem si před 3 měsíci odsud stáhl český FW 15 bude záruka platná? jinak díky za rady  |
1. OK clapci dost už hádání.
2. Když si stáhneš orig. FW 15cz ze stránek Siemensu tak o záruku nepříjdeš. _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 9:00 pm Post subject: |
|
|
No ja taky trochu poradim.
Vyndej MMC, pripoj nabijecku, pokud nezacne nabijet, zkus jinou nabijecku, pokud ani pote ne a nemas zablokovany telefon chybnym zadanim bezpecnostniho kodu a mas zaruku di to rovnou reklamovat.
Pokud nemas zaruku a nemas zablokovany telefon, nebo pokud mas patchovany FW, nabij u nekoho, nebo podle navodu ktery se tu na foru vyskytuje, tu baterii a prehraj FW.
Pokud zacne nabijet, ale chyby pri spousteni se budou opakovat, po nabiti zkus ten format trojhmatem. Pokud nepomuze tak prehrani FW. Pokud nepomuze tak reklamace.
Pokud mas zablokovany telefon chybnym zadanim bezpecnostniho kodu, zacni shanet MasterCode.
Podrobnosti naleznes pouzitim Search na foru.
Tenhle postup je vyskouseny a slavim s nim vcelku uspechy. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
Fieldy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 05, 2005 8:25 am Post subject: |
|
|
tak díky wšem...pomohl master reset :o))) zase možu machrowat..díky  |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 05, 2005 2:08 pm Post subject: |
|
|
Fieldy wrote: | tak díky wšem...pomohl master reset :o))) zase možu machrowat..díky  |
není uač, od toho tu jme!  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
|
Back to top |
|
 |
|