View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
happysad kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 7:31 am Post subject: Zablokowana karta mmc... |
|
|
Witam, Jestem Polakiem Wiecie jak mozna odblokowac zablokowaną kartę mmc bez adaptera? Jakas aplikacja Najprawdopodobniej był wpisany kod karty i została ona zablokowana... Napewno to przetłumaczycie bo juz to kiedys zrobiliscie  _________________ Krzysiek Poland |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 2:26 pm Post subject: |
|
|
Zkus to Tady. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 2:38 pm Post subject: Re: Zablokowana karta mmc... |
|
|
happysad wrote: | Witam, Jestem Polakiem Wiecie jak mozna odblokowac zablokowaną kartę mmc bez adaptera? Jakas aplikacja Najprawdopodobniej był wpisany kod karty i została ona zablokowana... Napewno to przetłumaczycie bo juz to kiedys zrobiliscie  |
Człowieku, są dwie możliwości. Jeśli ten ktoś zainstalował cracknięty program InstantSIS v2.1, to na razie nie ma sposobu na odblokowanie. Jeśli ale karta została zablokowana "normalnie", możesz spróbować programu MMCPasswordFinder (tylko dla Symbianu 7 i wyższego). Albo ręcznie, najlepiej za pomocą FExplorera (posiada funkcję Hex edytora), znaleźć i otworzyć plik C:/system/mmcstore. Ostatnie słowo w nim jest hasłem. Powodzenia
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 2:38 pm Post subject: Re: Zablokowana karta mmc... |
|
|
W.I.KING wrote: | happysad wrote: | Witam, Jestem Polakiem Wiecie jak mozna odblokowac zablokowaną kartę mmc bez adaptera? Jakas aplikacja Najprawdopodobniej był wpisany kod karty i została ona zablokowana... Napewno to przetłumaczycie bo juz to kiedys zrobiliscie  |
Człowieku, są dwie możliwości. Jeśli ten ktoś zainstalował cracknięty program InstantSIS v2.1, to na razie nie ma sposobu na odblokowanie. Jeśli ale karta została zablokowana "normalnie", możesz spróbować programu MMCPasswordFinder (tylko dla Symbianu 7 i wyższego). Albo ręcznie, najlepiej za pomocą FExplorera (posiada funkcję Hex edytora), znaleźć i otworzyć plik C:/system/mmcstore. Ostatnie słowo w nim jest hasłem. Powodzenia
W.I.KING |
ty umíš polski? _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 2:41 pm Post subject: Re: Zablokowana karta mmc... |
|
|
W.I.KING wrote: | happysad wrote: | Witam, Jestem Polakiem Wiecie jak mozna odblokowac zablokowaną kartę mmc bez adaptera? Jakas aplikacja Najprawdopodobniej był wpisany kod karty i została ona zablokowana... Napewno to przetłumaczycie bo juz to kiedys zrobiliscie  |
W.I.KING |
potlesk rozumim co pise ,ale to asi kazdej ,ale odpovedet bych mu polski nedokazal klobouk dolu _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 2:45 pm Post subject: Re: Zablokowana karta mmc... |
|
|
KŘOVÁK wrote: | ty umíš polski? | Vidíš, ne?
cuir wrote: | potlesk rozumim co pise ,ale to asi kazdej ,ale odpovedet bych mu polski nedokazal klobouk dolu | Dík
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
Silencer badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 2:47 pm Post subject: |
|
|
Od ceho jsou prekladace ze.  |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 2:51 pm Post subject: |
|
|
Silencer wrote: | Od ceho jsou prekladace ze.  | Nevím, na polštinu ho nepotřebuju
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
|