View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
moe začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 06, 2005 8:17 am Post subject: Našel jsem A55. Vypnutou |
|
|
Dneska jsem našel A55. Vypnutou a po zapnutí chce pin. Existuje nějaká možnost dostat se do seznamu (pokud telefon vůbec nějaký má) nebo do volaných čísel, sms atd? Na sim se bez pin nedostanu. bohužel. Jsem teď v práci a potřebné kabely a SW mám doma. Jen nevím, co na A55 budu potřebovat a pokud vůbec něco půjde.
Už se to tady někde řešilo, akorát nejsem sto to najít. Sim vyndavat nechci, páč se pravděpodobně všchno smaže.
Díky za každou radu. _________________ Alcatel OTE>No**a 7110>Alcatel OT View DB>Sony J6>Siemens S55>Siemens S65 a pár patchů>Qtek 8310 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Oct 06, 2005 8:35 am Post subject: Re: Našel jsem A55. Vypnutou |
|
|
moe wrote: | Dneska jsem našel A55. Vypnutou a po zapnutí chce pin. Existuje nějaká možnost dostat se do seznamu (pokud telefon vůbec nějaký má) nebo do volaných čísel, sms atd? Na sim se bez pin nedostanu. bohužel. Jsem teď v práci a potřebné kabely a SW mám doma. Jen nevím, co na A55 budu potřebovat a pokud vůbec něco půjde.
Už se to tady někde řešilo, akorát nejsem sto to najít. Sim vyndavat nechci, páč se pravděpodobně všchno smaže.
Díky za každou radu. |
Do telefonu se dostaneš pouze s jinou SIM a nic se nesmaže. Co má být na kartě je na kartě, co v telefonu to tam též zůstane. PIN je záležitost operátora, ne telefonu s tím nic neuděláš. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|