clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Repráček

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Repráček
Goto page 1, 2, 3, 4  Next

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
vasek m
začátečník
začátečník

70.94 SMM
PostPosted: Fri Oct 07, 2005 11:26 pm    Post subject: Repráček Reply with quote

Zdar lidi nevíte kde bych moch sehnat rozbitou motorolu V220 nebo alespoň repráček z ní? Protože jsem na oslíku čet že když ho dám do sx1 tak to hraje hlasitějš víc to bassuje a má to čistej zvuk.
Back to top
View user's profile Send private message
Sirus
čestný člen
čestný člen

7910.50 SMM
PostPosted: Sat Oct 08, 2005 6:56 am    Post subject: Reply with quote

Skus google alebo http://www.dilynamobily.cz/

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
vasek m
začátečník
začátečník

70.94 SMM
PostPosted: Sat Oct 08, 2005 10:29 am    Post subject: Reply with quote

Sirus wrote:
Skus google alebo http://www.dilynamobily.cz/

Tak jesm se tam koukal ale na díly na mobil ho memaj ho tam.Tak jsem si tam objednal alespon kryt a jojstick na N6600
Back to top
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Sat Oct 08, 2005 10:35 am    Post subject: Reply with quote

vasek m wrote:
Tak jesm se tam koukal ale na díly na mobil ho memaj ho tam.Tak jsem si tam objednal alespon kryt a jojstick na N6600
Zkus se s nimi domluvit, možná ti ho seženou.

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Back to top
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sun Oct 09, 2005 3:09 pm    Post subject: Re: Repráček Reply with quote

vasek m wrote:
Zdar lidi nevíte kde bych moch sehnat rozbitou motorolu V220 nebo alespoň repráček z ní? Protože jsem na oslíku čet že když ho dám do sx1 tak to hraje hlasitějš víc to bassuje a má to čistej zvuk.

A co zkusit to napachovat?? V poznamkovem bloku zvolis hodnoty tak abys neposkdil reprak (default je riziko) a jedes!!Nemusim ti ale pripominat ze pri poruseni plomby stracis zaruku!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
P.aja.
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Sun Oct 09, 2005 7:54 pm    Post subject: Re: Repráček Reply with quote

Vytryol wrote:
vasek m wrote:

A co zkusit to napachovat?? V poznamkovem bloku zvolis hodnoty tak abys neposkdil reprak (default je riziko) a jedes!!Nemusim ti ale pripominat ze pri poruseni plomby stracis zaruku!
co to je za ptakovinu !!!
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Mon Oct 10, 2005 1:34 pm    Post subject: Reply with quote

Tej 'ptakovine' sa hovori patch na zvysenie hlasitosti repraku. Zo SM bol stiahnuty kvoli rizikovemu pouzivaniu - mozes si reprak odpalit.

For Blood is Life...
Back to top
P.aja.
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Mon Oct 10, 2005 3:25 pm    Post subject: Reply with quote

diablo wrote:
Tej 'ptakovine' sa hovori patch na zvysenie hlasitosti repraku. Zo SM bol stiahnuty kvoli rizikovemu pouzivaniu - mozes si reprak odpalit.
tak ale on tady mluvil taky o basech a ty Patchem nepřidáš !!!
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Mon Oct 10, 2005 3:45 pm    Post subject: Re: Repráček Reply with quote

Vytryol wrote:
vasek m wrote:

jj, jak uz rekli ti nademnou.. tim patchem akorat riskujes, ze si odprasknes reprak a budes shanet novy... navic tim zesilenim jede celkem nadoraz - takze bych se nedivil, kdyby chrcel az se spalil. Basy neprida a na cistote zvuku uz vubec ne Hand

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
vasek m
začátečník
začátečník

70.94 SMM
PostPosted: Mon Oct 10, 2005 7:13 pm    Post subject: Re: Repráček Reply with quote

ZeeRaX wrote:
Vytryol wrote:
vasek m wrote:

jj, jak uz rekli ti nademnou.. tim patchem akorat riskujes, ze si odprasknes reprak a budes shanet novy... navic tim zesilenim jede celkem nadoraz - takze bych se nedivil, kdyby chrcel az se spalil. Basy neprida a na cistote zvuku uz vubec ne Hand

Ten patch jsem tam uz měl a ten reprak jsem odpali za 3 hodiny naštěstí my v servisu na nic nepřišly ta jsem byl v poho.ale s tim reprakem z mototroly by se asi dal ten path použít
Back to top
jamar
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Oct 10, 2005 8:18 pm    Post subject: Re: Repráček Reply with quote

vasek m wrote:
Ten patch jsem tam uz měl a ten reprak jsem odpali za 3 hodiny naštěstí my v servisu na nic nepřišly ta jsem byl v poho.ale s tim reprakem z mototroly by se asi dal ten path použít

Mno, takže zbývá jenom sehnat ten reprák. Zkoušel jsem se radit s googlem a nezdá se, že by byl někde u nás k dostání.
Taky jsem si pročítal tu diskuzi na Osliku a zatím je to s tím reprákem jenom tvrzení jednoho člověka, takže je taky těžko říct, jestli je to pravda. Jinak je tam ještě jiná asi 14ti stánková diskuze o výměně repráku, ale tam se o tomhle nic nemluví a došlo se v podstatě k tomu, že pokud se vám nepovedlo ten originální odpálit, tak není důvod ho vyměňovat za jinej...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
vasek m
začátečník
začátečník

70.94 SMM
PostPosted: Mon Oct 10, 2005 9:10 pm    Post subject: Re: Repráček Reply with quote

jamar wrote:
vasek m wrote:

Mno, takže zbývá jenom sehnat ten reprák. Zkoušel jsem se radit s googlem a nezdá se, že by byl někde u nás k dostání.
Taky jsem si pročítal tu diskuzi na Osliku a zatím je to s tím reprákem jenom tvrzení jednoho člověka, takže je taky těžko říct, jestli je to pravda. Jinak je tam ještě jiná asi 14ti stánková diskuze o výměně repráku, ale tam se o tomhle nic nemluví a došlo se v podstatě k tomu, že pokud se vám nepovedlo ten originální odpálit, tak není důvod ho vyměňovat za jinej...

Tak až seženu reprák tak to vyzkouším a dám vědět jak to dopadlo.
Back to top
Franta Hřídel
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 28, 2005 3:41 pm    Post subject: Reply with quote

Tak už tam ten reprák z motoroly V220 mají. Zkoušel to už někdo? Stojí jen 35kč. http://www.dilynamobily.cz/shop/detail.php?produkt_id=1426&id=40&podkat=

Opravene od Sirusa:
tu je spravny link:
http://www.dilynamobily.cz/shop/detail.php?produkt_id=1429&id=40&podkat=

teraxe
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Fri Dec 30, 2005 11:25 am    Post subject: Reply with quote

Franta Hřídel wrote:
Tak už tam ten reprák z motoroly V220 mají. Zkoušel to už někdo? Stojí jen 35kč. http://www.dilynamobily.cz/shop/detail.php?produkt_id=1426&id=40&podkat=

To je ale repráček z Erika T68 a né motorky v220

W.I.KING
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sat Dec 31, 2005 4:44 pm    Post subject: Reply with quote

teraxe wrote:
Franta Hřídel wrote:

To je ale repráček z Erika T68 a né motorky v220
A to je takový problém si tohle u nich najít sám? Neutral

W.I.KING
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3, 4  Next
Page 1 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum