View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Tue Oct 11, 2005 12:02 pm Post subject: Firmware CF75 |
|
|
Ahoj,chcem sa opytat,ze ak mam vypnuty telefon a mam nastavenu pripomienku a pipne mi len raz,aj ked mam nastavene normalne zvuky na maximum ci je to dovod na reklamaciu,a ci mi nahodou nestaci len vymenit FW na CF75-ke.
Mam aj problem,ked si dam ako setric nejaku animaciu,tak mi ukaze len prvy obrazok animacie a animacia sa nepohybuje,akoby to bol len obrazok.
Vyriesi to prehranie FW, mam 07 ale upravoval ho Orange asi,lebo ak si dam *#06# tak tam je vypisane orange a nejake hluposti,aj zalozky na internete boli orange.Tak ak nahram povodny 07 FW co je u vas na stranke,ten je bez reklam,je to normalny od Siemensu.Malo by to pomoct,ci ist ho radsej reklamovat?
A to ani nespominam to,ze ked mi zvoni pripomienka pri zapnutom telefone,tak na malom displeji mi pise,ze aka je,ale ak otvorim telefon,tak na velkom sa nic nezobrazi a treba stlacit 2x cervene tlacitko,aby telefon isiel normalne.A to iste mi robi pri zmeskanom hovore,ak si aj ten hovor pozriem,a vyjdem z premeskanych volani,tak na malom displeji mam aj tak ikonu zmeskaneho hovoru,aj ked na velkom uz nieje.Ale ak stlacim na velkom displeji raz cervene tl.,alebo otvorim a zatvorim telefon,tak uz ta ikonka zmizne. _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|