View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
berkat kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 17, 2005 8:59 am Post subject: Nefunguje mi javová aplikace PX65V3, tedy pak ani V-Klay3.3 |
|
|
Ahoj všem,
takže stručně: dle návodu zde na SM jsem si nahrál aplikaci PX65V3 do telefonu (S65,FW50), spustil, dvakrát potvrdil, že souhlasím s instalací a patchováním...pak to nahoře napíše Patching...ale vyplivne to hlášku: java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException a jediná volba k potvrzení je exit, i když to nestisknu, tak mě to stejně vykopne:-((
Když pak spustím V-Klay3.3 a dle návodu chci telefon spojit, tak to napíše, že: Probíhá zavádění ChaosKey2.bin a vyskočí na mě okno s nápisem: A hardware I/O error was reported while accesing COM8-Loader:OPEN:No answer from boot ChaosKey2.bin. .
Nevíte někdo, co všechno je špatně? Servisní kabel samozřejmě mám...
Mockrát děkuju za radu, nevím co s tím a rád bych patchoval...;-)
Tom |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Oct 17, 2005 9:07 am Post subject: Re: Nefunguje mi javová aplikace PX65V3, tedy pak ani V-Klay |
|
|
berkat wrote: |
Nevíte někdo, co všechno je špatně? Servisní kabel samozřejmě mám...
Mockrát děkuju za radu, nevím co s tím a rád bych patchoval...;-)
Tom |
Používáš starou verzi java aplikace. Pro telefony x65 s novým firmware musíš použít tuto aplikaci a návod _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Last edited by Krokodýl on Mon Oct 17, 2005 9:27 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Mon Oct 17, 2005 9:08 am Post subject: |
|
|
Tato aplikace funguje jen s FW25 a nižším...
EDIT:/ Někdo mě předběhl...  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|