Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Smeli pisatel

Založen: 09. 09. 2004 Příspěvky: 239 Bydliště: Hrabyně (díra kousek od Ostravy)
661.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 12:40 am Předmět: Kolidující patche - VkpResolver - crash phonu |
|
|
Kolidují mi graf patche č. 582 s č. 405-407. Jedná se o patch ukazatele baterie který dělá v hodinách takový nehezký obdelník. Jak bych to mohl vyřešit. Stačí stručně, pokud mě někdo bude chtít odkázat na úpravy adres tak ať mi vysvětlí, jak a kde mám vyčíst a napsat ty adresy . Thx _________________
SIEMENS S65 fw. 58

Naposledy upravil Smeli dne st říjen 19, 2005 8:44 am, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 5:55 am Předmět: |
|
|
To že si žena tě neomlová
Tohla patří do sekce Patche ( Přesunuto ) a ještě lepší by to bylo v tématu Diskusia k funkcnosti patchov x65,CX70 ale necháme to jen u přesunu... _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Smeli pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 7:08 am Předmět: |
|
|
A to, že jsi moderátor, tě neomlouvá, že mě považuješ za ženu
Ale díky za přesun, má chyba _________________
SIEMENS S65 fw. 58
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Smeli pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 8:36 am Předmět: |
|
|
Super, gratuluji člověku, co vypotil VkpResolver. Nejen, že některé upravené patche nešli nahrát, teď už mi nejede phone vůbec (jen si vesele pípne). Nahrávám zálohu, jestli to nevyjde, tak si ho asi najdu
EDIT: zlatá záloha... _________________
SIEMENS S65 fw. 58
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 1:07 pm Předmět: |
|
|
Smeli napsal: | Super, gratuluji člověku, co vypotil VkpResolver. Nejen, že některé upravené patche nešli nahrát, teď už mi nejede phone vůbec (jen si vesele pípne). Nahrávám zálohu, jestli to nevyjde, tak si ho asi najdu
EDIT: zlatá záloha... |
Chyba musí být u tebe a ne u autora programu...
Jo a sorry ted sem si přečetl že na avataru máš přitelkyni. Tak sorry..  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 1:52 pm Předmět: |
|
|
Smeli napsal: | Super, gratuluji člověku, co vypotil VkpResolver. Nejen, že některé upravené patche nešli nahrát, teď už mi nejede phone vůbec (jen si vesele pípne). Nahrávám zálohu, jestli to nevyjde, tak si ho asi najdu
EDIT: zlatá záloha... |
Ako spravne poznamenel Darth_PZ,chyba nebude u autora programu ale niekde medzi Tvojuo stolickou a Tvojim PC
Moznu pricinu umrtvenia telefonu by som videl v tom,ze si si nespravne pozrel v Smelteri adresy volných miest vo FW a prerobil a zapisal si patch na adresu vo FW,ktora je dolezita pre chod telefonu. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Smeli pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 1:56 pm Předmět: |
|
|
Asi, jo, ale celkem mě to vytočilo. Nechápu, jen jeden patch hodil klsickou hlášku o neshodě adres a i když jsem ho odstranil tak nic... Ale jelikož všechno zlé je pro něco dobré tak už alespoň vím, jak zálohovat adresěř. Ještě by mě zajímalo, jak jej přenést z phonu do jiného. Ale to je na jindy
Jo a ještě dotaz - taky mi V-Klay hází hlášku o chybě při načítání dat. Nevíte, co s tím?
Edit: A ještě jeden: Co se stane s daty z patche, který se celý nezapíše  _________________
SIEMENS S65 fw. 58
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 4:44 pm Předmět: |
|
|
Smeli napsal: | Asi, jo, ale celkem mě to vytočilo. Nechápu, jen jeden patch hodil klsickou hlášku o neshodě adres a i když jsem ho odstranil tak nic... Ale jelikož všechno zlé je pro něco dobré tak už alespoň vím, jak zálohovat adresěř. Ještě by mě zajímalo, jak jej přenést z phonu do jiného. Ale to je na jindy
Jo a ještě dotaz - taky mi V-Klay hází hlášku o chybě při načítání dat. Nevíte, co s tím? |
Adresar sa nachadza v data/system/apo. Teda ak si dobre spominam.
Ak myslis na chybu pri nacitavani FF, skus znizit rychlost. Ak nepomoze (mne nepomohlo) zabudni na V_Klay a pouzivas x65flasher. Mne osobne ovela sympatickejsi na zalohy.  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|