View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
duky začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 10:07 pm Post subject: tajne zvonenia CF62 |
|
|
viete ze v CF62 su zvonenia, ktore nenajdete pri prezerani telefonu? na jednom zahranicnom fore som cital jeden prispevok, kde chlapik pisal o situacii kde isiel na poradu so sefom, vypol si zvonenie (resp aktivoval filter)..pocas porady mu niekto zavolal na mobil (cislo bolo zatriedene do skupiny) a ten zacal mukat ako krava...a pritom ziadne take zvopnenie chlapik nestahoval, ani ho nema v mobile.
tie tajne zvonenia vyskusate tak, ze kontakt zatriedite do skupiny, ktorej ste este nepriradovali vlastne zvonenie.
napriklad pre skupinu priatelia je velmi pekne zvonenie take piskanie, ako ked obdivne zapistate po sexi slecne. schvalne vyskusajte. ale pokial ste si uz k tej skupine priradili nejake zvonenie, uz to nepojde. myslim ze ani nepomoze ked tej skupine zvonenie zrusite, aspon mne to potom neslo. |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 8:40 pm Post subject: |
|
|
To niesu ziadne tajne zvonenia,to su standardne pridelene zvonenia pre skupiny volajucich. Aj keby si nemal pridelene zvonenie ku vsetkych volajucim zo zoznamu,tak nejako ti predsa telefon zvonit musi. Ak chces tieto zvonenia aj normalne, tak si stiahni toto a potom postupuj podla tohto.  _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
duky začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 9:06 pm Post subject: |
|
|
no len skoda ze tie zvonenia sa nedaju vybrat aj normalne, to popiskovanie je super, dal by som si to ako sms zvonenie.
BTW ked nepridelim skupine zvonenie, tak asi nechcem aby mi ta skupina vyzvanala nie? to je trochu blbe...
EDIT - super tak uz som to ztade vycucol, idem este pozret nejaky iny mobil ci nema zaujimave zvonenia 
Last edited by duky on Fri Oct 21, 2005 9:23 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 9:21 pm Post subject: |
|
|
duky wrote: | no len skoda ze tie zvonenia sa nedaju vybrat aj normalne, to popiskovanie je super, dal by som si to ako sms zvonenie.
BTW ked nepridelim skupine zvonenie, tak asi nechcem aby mi ta skupina vyzvanala nie? to je trochu blbe... |
Tak to zvonenie ked si chces priradit ako normalne,tak som ti uviedol vyssie ako ho ziskat,neviem co je k tomu na neporozumenie.
A pokial nechces,aby ti skupina vyzvanala,tak si ju nevytvaraj. _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
duky začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 9:37 pm Post subject: |
|
|
zvonenia uz mam, len pisem ze je to skoda ze tie zvonenia nie su normalne pristupne a treba si ich takto vyprplat... |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sat Oct 22, 2005 7:48 am Post subject: |
|
|
Tie zvonenia su priamo vo FW telefonu a idu vytiahnut Smelterom. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Sat Oct 22, 2005 7:54 am Post subject: |
|
|
ale jednoduchsie mu to bude,kes si stiahne FFS Init na CF62 a potom ho rozbali.Tam ich bude mat hned a nemusi pouzivat Smetler. _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sat Oct 22, 2005 7:59 am Post subject: |
|
|
Jenom doplním kolegu Hanniho, musíš mít staženou zálohu fullflash a potom postupovat podle tohoto článku http://www.siemensmania.cz/content.php?id=191&p=6 . _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|