View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sluny kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 10:19 pm Post subject: FW 56 vs. FW 43 pro C65 |
|
|
Pač mi minulý dotaz admin zamknul (prý byl zodpovězen jinde, což si nemyslím), zeptám se jinak. A opět zdůrazňuju, že jsem hledal a odpověď na tuhle otázku jsem na místním webu nenašel...
Jaké jsou změny v FW 56 proti FW 43 pro C65? Myslím všechno, co je nového, co je opravené, co je pokažené atd. Ať vím, jestli mám povýšit z 56 na 43... |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 10:26 pm Post subject: |
|
|
1) Moderátor, ne admin
2) A co bys chtěl? Myslím, že ti bylo odpovězeno jasně. Nic, kromě toho, co ti moderátoři napsali neexistuje. Žádný takový seznamy, cos chtěl prostě nejsou. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
sluny kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 10:30 pm Post subject: |
|
|
Sorry, admin, moderator, všechno jedno, výsledek je stejnej
No co bych chtěl? Přeci vědět, co je nového ve FW56, jinak přeci nemá smysl upgradovat, ne? A když neexistuje oficiální list, tak by mi sem třeba mohl napsat někdo, kdo si nějakých rozdílů všiml z vlastní zkušenosti... |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 10:33 pm Post subject: |
|
|
Psal jsi: A myslím opravdu úplný seznam, ne takové to "mě se zdá že v tomhle tohle nefunguje". Jde mi o FW pro C65.
A když ti to někdo bude psát, tak myslím, že to tak stejně dopadne.
Pokud se chceš přece jenom něco vědět, tak myslím, že mezi nima je rozdíl hlavně v hlasitosti. 56 je hlasitější _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
sluny kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 10:40 pm Post subject: |
|
|
Hlasitost mě tak nepálí, ale ve FW43 mi třeba nefungují připomínky k narozeninám, což mě dost vadí. Takže bych rád slyšel, jestli flešnutím FW56 tohle opravím. A je toho víc.
Nebo jestli někdo neví o nějaké chybě ve FW56. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 8:41 am Post subject: |
|
|
Ber to tak,ze v drtivej vacsine je novy FW lepsi,ako ten stary,lebo novymi verziami FW su opravene chyby v tych starych. Aj ked niekedy mam pocit,ze iba pribudeju novsie verzie ale zmeny oproti predchadzajucim nie su ziadne.Ale FW56 je urcite lepsi,ako FW43. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|