View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hairy.pecker řád zlaté antény

Joined: 19 Oct 2004 Posts: 951 Location: Jihlava - děs a běs
5861.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 18, 2005 1:03 pm Post subject: Re: Konektor z C55 |
|
|
dubas_ wrote: | Lb01 wrote: | Neviem ako si na to prisiel, ked nahlad nie je k dispozicii a jasne sa tam pise:
Konektor kabelu Siemens C55 |
JA HO K DISPOZICI MEL  |
a jakej byl? _________________ CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700
hobit |
|
Back to top |
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 12 May 2005 Posts: 465 Location: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 18, 2005 1:17 pm Post subject: Re: Konektor z C55 |
|
|
hairy.pecker wrote: | dubas_ wrote: | Lb01 wrote: | Neviem ako si na to prisiel, ked nahlad nie je k dispozicii a jasne sa tam pise:
Konektor kabelu Siemens C55 |
JA HO K DISPOZICI MEL  |
a jakej byl? |
omlouvam se mate pravdu
ja sem koukal na Konektor telefonu siemens C55 a jak sem zjistil tak je rozdil mezi Konektor kabelu simens C55
ale to je slusna cena ted zalezi jestli ten konektor ma vsechny piny jestli to neni jen nabijeci
Edit: ted sem jim tam napsal tak sem zvedavej co mi reknou _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi

Last edited by dubas_ on Sun Sep 18, 2005 1:39 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
a12a ostřílený diskusník

Joined: 04 Jun 2005 Posts: 506 Location: Studénka,(21,4km od Ostravy)
3074.50 SMM
|
Posted: Sun Sep 18, 2005 1:20 pm Post subject: |
|
|
ja kdyz jsem si koupoval konektor se vsemi piny, tak jsem se nejdrive podival na stranku Hadexu a tam je cena 70Kc, ale v prodejne po me chteli asi 180 Kc  _________________ M65@CX65, FW50 |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Sun Sep 18, 2005 7:55 pm Post subject: |
|
|
will.i.am wrote: | Drobcek9056 wrote: | Pozri si www.sos.sk a tam si zvol LED diody.Su tam roznej velkosti,svietivosti aj farby.Je tam co chces. |
Ale ja nechecm balenie s 1000 diodami. Mne staci par, pre istotu. A kvoli tomu nebudem platit postovne... V akom obchode to mam zhanat? |
No nemusis si to objednat cez net.V Kosiciach maju pobocku,vola sa Sekeltos,alebo SOS elektronik je tiez ako malopredajna a tam ich predavaju na kusy.Neviem ako sa to vola v Blave,a u vas v SNV tiez nemam potuchy,skus si pozriet odoberatelov,alebo ako sa to vola,maju tam aj uvedene obchody,ktorym dodavaju suciastky. |
|
Back to top |
|
 |
will.i.am badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 4:39 pm Post subject: |
|
|
Drobcek9056 wrote: | will.i.am wrote: | Drobcek9056 wrote: | Pozri si www.sos.sk a tam si zvol LED diody.Su tam roznej velkosti,svietivosti aj farby.Je tam co chces. |
Ale ja nechecm balenie s 1000 diodami. Mne staci par, pre istotu. A kvoli tomu nebudem platit postovne... V akom obchode to mam zhanat? |
No nemusis si to objednat cez net.V Kosiciach maju pobocku,vola sa Sekeltos,alebo SOS elektronik je tiez ako malopredajna a tam ich predavaju na kusy.Neviem ako sa to vola v Blave,a u vas v SNV tiez nemam potuchy,skus si pozriet odoberatelov,alebo ako sa to vola,maju tam aj uvedene obchody,ktorym dodavaju suciastky. |
Dikes, ja uz sa nejako zariadim  _________________
CX70 FW 54
:arrow: Emgeton Meizu X2 512MB  |
|
Back to top |
|
 |
StandaT pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 5:18 pm Post subject: Re: Konektor z C55 |
|
|
miosmobile wrote: | Za tohle navrhuju nejaky oceneni, uz tu shanime konektory za slusnou cenu strasne dlouho.
Ano je to on, uz jsem si je objednal, dam vedet az pridou. |
Už přišly?...Já nemám nervy na to, abych něco objednal bez referencí _________________ M65 fw.12>25>43>25>44>43 + kabel od AAAmobil(Koracell) + "lampička"  |
|
Back to top |
|
 |
StandaT pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 05, 2005 7:17 pm Post subject: Re: Konektor z C55 |
|
|
miosmobile wrote: | ...Ano je to on, uz jsem si je objednal, dam vedet az pridou... |
Jak je to s těma konektorama? Přišly-nepřišly-jsou v pohodě-na hovno..? _________________ M65 fw.12>25>43>25>44>43 + kabel od AAAmobil(Koracell) + "lampička"  |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Thu Oct 06, 2005 12:59 pm Post subject: Re: Konektor z C55 |
|
|
StandaT wrote: | miosmobile wrote: | ...Ano je to on, uz jsem si je objednal, dam vedet az pridou... |
Jak je to s těma konektorama? Přišly-nepřišly-jsou v pohodě-na hovno..? |
Zatim nic neprislo, asi zkur*ena firma, potvrdili mi prijeti objednavky a jakousi expedici, ale nevim jestli to nebyla automaticka odpoved. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Fri Oct 14, 2005 2:58 pm Post subject: Konektor x65, Jindřichův Hradec |
|
|
Nevíte někdo, jestli se dá v Jindřichově Hradci sehnat konektor pro x65? Nechce se mi kvůli jednomu kousku platit velké poštovné. Tak kdyby někdo věděl, kde ho v JH koupit, byl bych moc vděčnej. _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 16, 2005 12:52 pm Post subject: Re: Konektor x65, Jindřichův Hradec |
|
|
simp wrote: | Nevíte někdo, jestli se dá v Jindřichově Hradci sehnat konektor pro x65? Nechce se mi kvůli jednomu kousku platit velké poštovné. Tak kdyby někdo věděl, kde ho v JH koupit, byl bych moc vděčnej. |
Ja sem to schaněl v plzni a nikde, musel jsem to objednavat přes internet z prahy. No za konektor jsem zaplatil 64Kč a za poštovný 109Kč. Takže jestli si ochotnej dat za lampičku přibližně 200Kč tak NO PROBLEM.
No a ohledne tech LED diod tak v každy prodejne elektrosoučástek (mrkněte se na internet, kde je ve vašem městě) je prodávaj. Já jsem si koupil bílou o průměru 0,5 cm a jsem přenáramě spokojen. Onehdá jsem byl v lese v noci a svítil sem si na cestu a ani jednou sem nezakopnul o kořen. Taková hračka se fakt hodí! |
|
Back to top |
|
 |
dava začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 9:55 am Post subject: |
|
|
No, já si chci udělat spíš redukci na sluchátka než lampičku. Na svícení používám obvykle baterku a jako nouzové řešení se spokojím s vestavěnými diodami nad displejem. Nesvítí sice tolik, ale kolikrát to i stačí.
Ale to mě právě štve, konektor kolem 60 Kč je poměrně málo, ale ještě skoro 2x tolik za poštovný, to mě štve. Za tu cenu bych si v obchodě mohl koupit skoro 3. |
|
Back to top |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 11:36 am Post subject: |
|
|
dava wrote: | No, já si chci udělat spíš redukci na sluchátka než lampičku. Na svícení používám obvykle baterku a jako nouzové řešení se spokojím s vestavěnými diodami nad displejem. Nesvítí sice tolik, ale kolikrát to i stačí.
Ale to mě právě štve, konektor kolem 60 Kč je poměrně málo, ale ještě skoro 2x tolik za poštovný, to mě štve. Za tu cenu bych si v obchodě mohl koupit skoro 3. |
No to bys asi mohl, ale já kvůli tomu konektoru oběhal celou plzeň a nikde ho nemaj. A když se jich zeptáš jestli by nevěděli kde se dá tady ve městě sehnat, tak ti reknou že neví, ale že to viděli, že se to prodává na internetu... Prostě demence.
Jo a mimochodem, potkal jsem kámošku s nějakym siemensem (vůbec nevim co to bylo zač, byl sem nachcanej jak barák) a vrazil jsem jí do toho telefonu tu lampičku a normálně to blikalo. Je to vůbec možný? Mě normálně svítí a jí to blikalo jak blinkr. |
|
Back to top |
|
 |
a12a ostřílený diskusník

Joined: 04 Jun 2005 Posts: 506 Location: Studénka,(21,4km od Ostravy)
3074.50 SMM
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 2:22 pm Post subject: |
|
|
Pischkot wrote: |
Jo a mimochodem, potkal jsem kámošku s nějakym siemensem (vůbec nevim co to bylo zač, byl sem nachcanej jak barák) a vrazil jsem jí do toho telefonu tu lampičku a normálně to blikalo. Je to vůbec možný? Mě normálně svítí a jí to blikalo jak blinkr. |
Mi lampicka normalne sviti, ale kdyz ji malinko povytrahnes tak zacne blikat. _________________ M65@CX65, FW50 |
|
Back to top |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 29, 2005 1:06 am Post subject: |
|
|
a12a wrote: | Pischkot wrote: |
Mi lampicka normalne sviti, ale kdyz ji malinko povytrahnes tak zacne blikat. |
Tak to vůbec nezka sem chlastal a to neni o povytahnuti lampičky, na nejakejch siemensech prostě bliká a na nějakejch svítí. Dnezka sem to fakt odskoušel. |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 29, 2005 1:40 am Post subject: |
|
|
Na akom phone si to skusal? _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|