clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Editor souborů pro Mini GPS

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Editor souborů pro Mini GPS

Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Winston
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Oct 29, 2005 9:52 am    Post subject: Editor souborů pro Mini GPS Reply with quote

Neexistuje, nebo nebyl by tu někdo schopný udělat program na úpravu souborů pro minigps přímo v mobilu? Moje představa je, že jakmile mi telefon ukáže neznámou bts, tak si pustím java prográmek na úpravu databáze bts.

Stačilo by, aby ten program přečetl třeba soubor lastnet.tmp, nebo _logfile, a podle toho by editoval příslušný soubor. Případně by to mohlo nabídnout několik posledních bts. Rovněž by nebylo na škodu, aby to opravovalo kontrolní součty, protože soubory z http://bts-tmo.wz.cz/ nejdou normálně upravit (i když to může být i něčím jiným, zatím jsem to nezkoumal).

Jako bonus by mohlo být něco jako údržba, kdy by to ořízlo _logfile třeba na 1 den zpátky, nebo by ho to úplně vyčistilo.

Bohužel java je jeden z mála masově používaných programovacích jazyku, ve kterém jsem zatím nestvořil ani hello world, takže to sám asi nenaprogramuji.

16CZ+RS-MMC Sandisk 512MB)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jdobry
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Fri Nov 04, 2005 5:06 pm    Post subject: Re: Editor souborů pro Mini GPS Reply with quote

Winston wrote:
Neexistuje, nebo nebyl by tu někdo schopný udělat program na úpravu souborů pro minigps přímo v mobilu? Moje představa je, že jakmile mi telefon ukáže neznámou bts, tak si pustím java prográmek na úpravu databáze bts.

Stačilo by, aby ten program přečetl třeba soubor lastnet.tmp, nebo _logfile, a podle toho by editoval příslušný soubor. Případně by to mohlo nabídnout několik posledních bts. Rovněž by nebylo na škodu, aby to opravovalo kontrolní součty, protože soubory z http://bts-tmo.wz.cz/ nejdou normálně upravit (i když to může být i něčím jiným, zatím jsem to nezkoumal).

Jako bonus by mohlo být něco jako údržba, kdy by to ořízlo _logfile třeba na 1 den zpátky, nebo by ho to úplně vyčistilo.

Bohužel java je jeden z mála masově používaných programovacích jazyku, ve kterém jsem zatím nestvořil ani hello world, takže to sám asi nenaprogramuji.

S tou aplikaci nepomuzu, ale seznam BTS ktere jdou editovat v mobilu (ten citovany ma spatne XOR) je odkazovan tady:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=10952&start=225

Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším
Back to top
View user's profile Send private message
Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum